Barcelona on elämys - koe se kaikilla aisteillasi.

Barcelona on yhdistelmä modernia arkkitehtuuria ja historiallisia maamerkkejä. Nauti modernista taiteesta ja hurmaannu Barcelonan vanhan kaupungin aukioiden goottilaisesta arkkitehtuurista. Kun kuljet kaupungin vilkkailla kujilla, tunnet vanhojen perinteiden ja modernin kaupungin sydämen sykkivän samaan tahtiin.

Vuoden 2014 huippukonferenssi pidetään 25.-27.9.2014 Palau de Congressos de Catalunya -kongressikeskuksessa, joka sijaitsee Barcelonan businesskaupunginosassa. Modernia arkkitehtuuria edustava rakennus on tunnettu luonnonvalon käytöstä ja monipuolisista tiloistaan. Kongressikeskukseen kuuluu myös Hotel Rey Juan Carlos, joka toivottaa konferenssivieraat tervetulleiksi majoittumaan. Barcelonan keskusta on noin 10 minuutin ajomatkan päässä Palau de Congressos -kongressikeskuksesta.

Barcelonan maailmankuulu La Mercé -festivaali huipentuu viimeiseen juhlapäivään 24.9.2014. Festivaali pidettiin esimmäisen kerran vuonna 1871 Barcelonan suojeluspyhimyksen Mare de Deu de la Mercén kunniaksi. Tule Barcelonaan muutama päivä aikaisemmin, jotta pääset kokemaan omin silmin festivaalin tunnelman ennen varsinaisen konferenssin alkua. Festivaalin aikana pääset näkemään hämmästyttävän ilotulitus- ja suihkulähdenäytöksen, katalonialaiset ihmistornit (casteller), loistokkaat paraatit ja tulta syöksevät lohikäärmeet. Barcelonan toreilla voit osallistua piiritanssiin, sardanaan, joka on Katalonian kansallistanssi.

Juhliessa tulee nälkä ja Barcelonassa maistuu tapas, pintxos ja tuoreet äyriäiset, joita on saatavina lähes jokaisessa kadunkulmassa. Kokeile jälkiruokana espanjalaista crème brûléeta "crema catalana" tai maista leipomoiden ikkunoissa esiteltyjä panellet -pikkuleipiä, jotka nostavat veden kielelle.

Taiteiden ystävien kuuluu nähdä Pablo Picasson työt Museu Picasso -museossa . Auringonpalvojat voivat nauttia kesän viimeisistä lämpimistä päivistä Barcelonan upeilla rannoilla. Fashionistat tekevät löytöjä Barcelonan muotiviikolla tutuksi tulleiden suunnittelijoiden kokoelmista. Jokaisen Barcelonan kävijän tulisi myös tutustua Antonio Gaudín hämmästyttävän arkkitehtuurin mestariteoksiin. Tunnetuimpia niistä ovat Sagrada Família -kirkko ja La Pedrera .

Barcelonan lumoavat katunäkymät vievät sinut mukanaan ja tarjoavat unohtumattoman inspiraation lähteen. Tämä on täydellinen ympäristö luovuudelle ja ideoille, jotka kannustavat sinua kohti uusia tavoitteita.

Rekisteröidy nyt