Europe Summit 2015 logo
Se nyheds-video
Klik her for at se et resumé af Europa-konferencen i 2014 ↑

Byg dit Synergy-imperium i Rom.

Deltag i Synergy WorldWide´s største begivenhed til dato i Europa, i Rom fra den 3.-5. september. Lad 3.000 års arv fra denne gamle by inspirere dig til at styrke grundlaget for din virksomhed, ved at gøre den stærkere og mere robust end nogensinde før. Det er tiden til at bringe Synergy op til det næste niveau. Vil du være med?

Tilmeld dig nu


Hvorfor deltage?

10 grunde til at du bør deltage i Rom-konferencen 2015

 1. Modtag den anerkendelse du fortjener for dine fremragende resultater i 2014-2015
 2. Lyt til opdateringer, nyheder og uddannelse af Synergy´s ledelses-team
 3. Opnå indsigt fra Synergy´s Medical Advisory Board om fremtiden for Synergy´s produkter
 4. Lær unikke færdigheder af Europas topledere, når de deler ud af deres hemmeligheder til succes
 5. Hør historier fra udvalgte team-medlemmer, hvis liv er blevet ændret af både Synergy´s produkter og forretningsmuligheden
 6. Udveksle ideer og strategier med team-medlemmer fra 15 europæiske lande
 7. Læn dig tilbage og nyd underholdning, gaver, fester og meget mere
 8. Udforsk Rom og dens mange verdenskendte historiske steder
 9. Oplev styrken i Synergy, hvor tusindvis af team-medlemmer samles under ét tag
 10. Gør dig endnu en gang fortrolig med din Synergy forretning!

Deltag den 3-5 september. Din forretning vil aldrig blive den samme herefter!

Tilmeld dig nu


AGENDA

Torsdag den 3. september
16:00 – 20:00 Registrering
20:00 – 22:00 Velkomstreception
Fredag den 4. september
10:00 – 13:00 Første blok
13:00 – 15:00 Frokost (på egen hånd)
15:00 – 17:30 Anden blok
20:00 – 22:00 VIP Reception
Lørdag den 5. september
10:00 – 13:00 Tredje blok
13:00 – 15:00 Frokost (på egen hånd)
15:00 – 18:00 Fjerde blok

Registrering

Jo før du tilmelder dig, jo mere sparer du!

Pladserne er begrænsede, så du bør sikre dig din plads så hurtigt som muligt. Tilmeld dig nu

Du skal medtage alle de personlige oplysninger, der anmodes om i online-registreringen. Kreditkortet, der er registreret på din Synergy-konto vil blive anvendt, når du har afsluttet registreringsprocessen. Hvis du ønsker at betale for registreringen med et kort, der ikke er registreret på din Synergy-konto, skal du kontakte kundeservice straks efter indsendelse af registreringen for at give de rigtige kortoplysninger.

Registreringsskema
Early Bird Indtil den 30. april €59
Almindelig 1. maj - 30. juni €89
Almindelig Indtil 31. juli €129
På stedet 3.-5. september €149

Omkostninger er per person og inkluderer adgang til alle begivenheder på konferencen. Hotel og transport er ikke inkluderet. Afbestillinger koster 15 € i afbestillingsgebyr. Afbestillinger efter den 31. juli kan ikke refunderes. Billetter må ikke overdrages til andre.

Tilmeld dig nu


Hoteller

Der er snesevis af hotel-muligheder nær Auditorium Parco Dell Musica i Rom. Vi har undersøgt en håndfuld muligheder, der er mindre end 2,5 km mødestedet, fra 5-stjernede til 3-stjernede indkvarteringer. Vi opfordrer til at booke dit hotel hurtigt, da værelserne hurtigt kan blive reserveret.

3-stjernede hoteller:

4-stjernede hoteller:

5-stjernede hoteller:

Tilmeld dig nu


Rom

En tur gennem den gamle historie.

RomeFor mere end 2.500 år siden, begyndte de gamle romere at kalde Rom for den evige stad. De troede, at på trods af andre imperiers storhed og fald ville Rom leve for evigt. Indtil videre har det vist sig at være sandt. Roms langsomme, men stabile vækst er et resultat af megen tålmodighed, arbejdskraft og overleveringer af samfundsmæssige fremskridt, herunder betonbelagte veje og indbundne bøger, for blot at nævne et par stykker.

Denne gamle by har en fortættet fortid og trækker historiske spor over hele verden i form af monumenter, pladser, museer, katakomber og synagoger. Ligesom mange moderne globale byer, tiltrækker Rom også tilhængere af mode og det fine køkken. Stop op for at få et lille måltid på en café i sidegaden og nyd en mundfuld af autentisk spaghetti alla carbonara eller fettuccine alfredo.

Som centrum for katolicismen, er Rom en eftertragtet destination for mange religiøse og ikke-religiøse turister hvert år. Paven er bosat i Vatikanstaten, lige i hjertet af Rom. I Vatikanstaten finder du Peterskirken, Peterspladsen og Michelangelos La Pieta, og du får en reel fornemmelse af hvordan det føltes at leve i Rom 500 år siden.

Globalt set er Rom mest anerkendt for sin store samling af berømte kunstværker og dens uforglemmelige arkitektur. Ofte er både kunst og arkitektur sammensat til ét frodig mesterværk, som det Sixtinske Kapel, en ikonisk bygning med store lofter, der blev malet af Michelangelo. Dette eksempelløse mesterværk ændrede forløbet af vestlig kunst for evigt. Selvfølgelig kan du ikke forlade Rom uden at se dens 12 UNESCO-steder, der er på Verdensarvlisten, herunder Vatikanet, Colosseum, Pantheon, og Trevi-fontænen.

Byens dybt forankrede fortid vil få dig til at udforske tusindårige gamle gader fra solopgang til solnedgang. Kom med os, når vi lærer mere om Roms historie, samtidig med at vi skaber vores egen.


Sted

Auditorium Parco Della Musica. Tag plads i et ingeniørmæssigt vidunder.

VenueKonferencedeltagerne vil blive imponeret, når de træder ind i Sala Santa Cecilia (Santa Cecilia salen) der er på 3.400-kvadratmeter og har 2.800 sæder. Det ligger i den nordlige del af Rom i bygningskomplekset "Auditorium Parco della Musica". Parco della Musica blev færdiggjort i 2002 under ledelse af den italienske arkitekt Renzo Piano. Et par år efter den store åbning, blev auditoriet det mest besøgte musikalske anlæg i Europa med en million gæster om året.

Mens udgravningen fandt sted, hvor auditoriet skulle bygges, fandt arbejderne rester af en italiensk villa og olietryk, der går tilbage til 6. århundrede f.Kr. De artefakter, der blev fundet på stedet blev bevaret og er nu udstillet i auditoriet.

Santa Cecilia salen er et akustisk, ingeniørmæssigt mesterværk og blev bygget til at afholde symfonier på sin 336 kvadratmeter scene, hvilket giver plads til et helt orkester og kor. Dette storslåede rum er strukturelt lyd-sikret, således at støj fra auditoriets øvrige sale holdes ude.

Denne sofistikerede koncertsal er det perfekte mødested for den begivenhed, der er set mest frem til i regi af Synergy Europa.

Tilmeld dig nu


FAQ

Har du spørgsmål vedr. konferencen? Så besvarer vi dem!

Q. Skal jeg være Synergy team-medlem til at deltage i konferencen?

A. For at deltage i 2015-konferencen, skal du registreres og have en aktiv Synergy-konto i en måned mellem januar og august 2015. Kvalificerede team-medlemmer kan også invitere gæster til at blive registreret og deltage.

Q. Hvad er dress code på konferencen?

A. Dress code for de fleste aktiviteter er business-afslappet. På aftenen for anerkendelse, vil mange gerne pynte sig lidt op (kjoler til damer, jakker og slips for mænd).

Q. Inkluderer registreringsgebyret også fly til Rom?

A. Nej, alle er ansvarlige for deres egen flybillet til konferencen.

Q. Hvilken lufthavn skal jeg flyve til?

A. Det er bedst at flyve til Fiumicino (Leonardo DaVinci) - FCO.

Q. Skal jeg selv sørge for transport fra lufthavnen til hotellet?

A. Ja, du skal selv sørge for din egen transport fra lufthavnen til hotellet. Hvis du har brug for forslag, henvises der til siden med hotelophold.

Q. Hvilke spise-muligheder er der tæt ved Parco Della Musica?

A. Der er mange restauranter i gå-afstand, i forskellige prisniveauer. Der er også en restaurant og bar inde i bygningen.

Q: Kan min registrering overdrages?

A. Registreringen kan ikke overdrages.

Q: Kan jeg annullere min konference-registrering?

A. Du kan annullere din tilmelding, men der er et afbestillingsgebyr på 15€. Tilmelding kan ikke refunderes efter den 31. juli, 2015.

Q: Skal jeg selv sørge for at booke hotel?

A: Ja, du er selv ansvarlig for at booke hotel. Der er mange muligheder omkring Parco Della Musica-auditoriet.

Q. Hvornår er sidste dag for at tilmelde sig konferencen?

A. Den 31. juli 2015, er sidste dag for tilmelding til konferencen enten online eller telefonisk. Registrering vil være mulig på stedet, afhængig af pladser. Tilmeld dig i dag for at få den bedste pris og en garanteret plads til konferencen!

Q. Hvordan er vejret i Rom i september?

A. Den gennemsnitlige temperatur i Rom er 21° C .

Q. Hvilke transportmuligheder er der i Rom?

A. Undergrundsbane eller metro, taxaer og busser. Klik her for mere information.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Synergy Customer Service.

Tilmeld dig nu


Race for Rome Promotion

Start motorerne Synergy Europe. Nu er det tiden til at sætte kurs mod 2015-konferencen i Rom og Synergy´s Race for Rom promotion vil hjælpe dig på vej!

RomeDenne Race for Rom promotion er baseret på de grundlæggende business-building principper, som vil belønne din Synergy business langsigtet og hjælpe med at finansiere din rejse til dette års Europa-konference i Rom, Italien. Rekruttering, personlige titel-avancementer og fremdrift i personlige sponsoreringer vil styrke din opsamling af point hver eneste måned. Og noget helt nyt i dette års konference-forfremmelser, har du mulighed for at samle point ved at tjene SLMsmart og 2x2 fremme bonusser.

Fra 1. januar - 31. august 2015, vil team-medlemmer i hele Europa konkurrere om at slutte blandt en af de bedste 125 for at tjene penge til deres konference-tur *. Vi belønner 25 flere gruppemedlemmer med denne kampagne, end vi har gjort i de foregående år!

Uge efter uge, vil team-medlemmer kunne spore deres fremskridt på bloggen for at måle, hvor hårdt de har brug for at træde på speederen! Point vil blive opdateret hver uge.

Hvordan optjener jeg point?

Klik her for at se fuldstændige promotion-detaljer.

Race for Rome, månedlig Top 10

Ja, der er mere endnu! Ud over at tjene penge for at komme i den kumulative top-125 kan du tjene værdifulde Apple-produkter, konferencebilletter og Synergy-ting for at være blandt de bedste 10, der samler point sammen i en given måned mellem 1. januar og 31. august, 2015.

Top 10 månedlige præmier:

 1. 3-nætters hotelophold + konferencebillet
 2. iPad Mini + konferencebillet
 3. iPod Touch + konferencebillet
 4. iPod Nano + konferencebillet
 5. iPod Shuffle + Synergy træning håndklæde + konferencebillet
 6. Synergy Sample Pack: en ProArgi-9 +, en E9, en Mistify, en PhytoLife og en SLMsmart Meal Replacement
 7. V3 System
 8. 2 SLMsmart + 1 E9
 9. Synergi tablet omslag + Synergy kuglepen
 10. Synergy TRIMR flaske + Synergy hat

Held og lykke i din jagten på at samle point på din vej til top-10. Vi glæder os til at se dig i Rom!

Race for Rome FAQs

Q: Hvornår vil jeg modtage min betaling?

A: Team medlemmer, som placerer sig i top-125 og tjener penge til 2015-konferencen skal have registreret sig før midnat den 31. august for at modtage deres betaling sammen med provisionen for september 2015*.

Bemærk: Team medlemmer skal være til stede på 2015-konferencen for at få deres betaling. De, der tilmelder sig 2015-konferencen, men ikke fysisk deltager i begivenheden, vil få fratrukket deres betaling i fremtidige provisionsbetalinger

Sæt dig det mål, at være en af de få, der tager til Rom med ekstra € 1000 i lommen. Dette er den bedste tid til at sikre din position i toppen.

Q: Hvordan vil jeg modtage min månedlige præmie?

A: Hotelophold og billetter vil blive booket hver måned efter at top-10 vinderne er blevet bekræftet. Personale fra kundeservice vil kontakte vinderne for at få at bekræfte forsendelsesadressen præmierne vil blive sendt ved bekræftelsen. Held og lykke i jagten på at samle point på din vej til top-10.

Tilmeld dig nu