Europe Summit 2015 logo
Watch Promo Video
Napsauttamalla tästä pääset muistelemaan vuoden 2014 Euroopan-konferenssia. ↑

Rakenna Synergy-valtakuntaasi Roomassa

Synergy WorldWiden tähän mennessä suurin Euroopan-tapahtuma järjestetään Roomassa 3.–5.9. Lähde mukaan ja anna tämän muinaisen kaupungin inspiroida sinua vahvistamaan liiketoimintaasi. On aika viedä Synergy uudelle tasolle. Oletko valmis?

Ilmoittaudu Nyt


Miksi osallistua?

Tässä on kymmenen syytä, miksi sinun kannattaa osallistua Rooman-konferenssiin.

 1. Saat ansaitsemaasi tunnustusta saavutuksistasi vuosien 2014–2015 aikana.
 2. Kuulet uutisia ja pääset osallistumaan Synergyn johtoryhmän koulutuksiin.
 3. Kuulet Synergyn lääketieteellisen toimikunnan näkemyksiä tulevista Synergy-tuotteista.
 4. Opit ainutlaatuisia taitoja ja menestyksen salaisuuksia Euroopan menestyksekkäimmiltä jäseniltä.
 5. Kuulet tiimin jäsenten tarinoita siitä, kuinka Synergyn tuotteet ja liiketoimintamahdollisuudet ovat muuttaneet heidän elämäänsä.
 6. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja strategioita 15:stä eri maasta kotoisin olevien tiimin jäsenten kanssa
 7. Pääset nauttimaan viihteestä, lahjoista, juhlista ym.
 8. Tutustut Roomaan ja sen maailmankuuluihin historiallisiin nähtävyyksiin.
 9. Pääset kokemaan Synergyn mahdin tuhansien jäsenten kokoontuessa saman katon alle.
 10. Saat uutta puhtia Synergy-liiketoimintaasi.

Liity joukkoon 3.–5.9. Liiketoimintasi ei koskaan palaa entiselleen!

Ilmoittaudu Nyt


OHJELMA

Torstai 3.9.
16:00 – 20:00 ilmoittautuminen
20:00 – 22:00 tervetulovastaanotto
Perjantai 4.9.
10:00 – 13:00 yleistilaisuus I
13:00 – 15:00 lounas (omatoiminen)
15:00 – 17:30 yleistilaisuus II
20:00 – 22:00 VIP-vastaanotto
Lauantai 5.9.
10:00 – 13:00 yleistilaisuus III
13:00 – 15:00 lounas (omatoiminen)
15:00 – 18:00 yleistilaisuus IV

Ilmoittautuminen

Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä enemmän säästät!

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi viipymättä. Ilmoittaudu Nyt

Sinun on annettava kaikki verkkoilmoittautumisen aikana pyydettävät tiedot. Synergy-tiliisi yhdistettyä korttia veloitetaan ilmoittautumisprosessin jälkeen. Jos haluat maksaa muulla kortilla, ota yhteyttä asiakaspalveluun heti ilmoittautumisen jälkeen ja ilmoita käytettävän kortin tiedot.

Ilmoittautumisaikataulu
Aikainen ilmoittautuminen 30.4. saakka €59
Normaali ilmoittautuminen 1.5.–30.6. €89
Normaali ilmoittautuminen 1.7.–31.7. €129
Ilmoittautuminen paikan päällä 3.–5.9. €149

Maksut ovat henkilöä kohden, ja niihin sisältyy pääsy kaikkiin konferenssin tapahtumiin. Majoitus ja kuljetus eivät sisälly ilmoittautumismaksuun. Palautuksista vähennetään 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 31.7. jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Lippuja ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Ilmoittaudu Nyt


Hotellit

Auditorium Parco Della Musican lähettyvillä on kymmeniä hotelleja. Tutustuimme muutamaan 3–5 tähden vaihtoehtoon, jotka sijaitsevat alle 2,5 kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Huone kannattaa varata pian, sillä hotellit saattavat täyttyä nopeasti.

3 tähden hotellit:

4 tähden hotellit:

5 tähden hotellit:

Ilmoittaudu Nyt


Rooma

Astu muinaisuuteen

RomeMuinaiset roomalaiset alkoivat kutsua Roomaa ikuiseksi kaupungiksi yli 2 500 vuotta sitten. Muiden valtakuntien nousuista ja tuhoista huolimatta he uskoivat Rooman kestävän ikuisesti – eivätkä he vielä ole olleet väärässä. Rooman hitaan mutta vakaan kasvun takana on paljon kärsivällisyyttä, uurastusta ja yhteiskunnallisia edistysaskeleita, kuten päällystetyt tiet ja sidotut kirjat.

Rooman menneisyys, monumentit, aukiot, museot, katakombit ja synagogat houkuttelevat tähän muinaiseen kaupunkiin historian harrastajia kaikkialta maailmasta. Monien nykyaikaisten kaupunkien tavoin Rooma vetää puoleensa myös muodin ja hyvän ruoan ystäviä. Katukahvilaan on hyvä pysähtyä hiukopalalle, ja spaghetti alla carbonara ja fettuccine alfredo maittavat täällä erityisen hyvin.

Rooma on katolisuuden keskus, ja siksi kaupungissa käy vuosittain paljon myös uskonnollisia matkailijoita. Rooman sydämessä sijaitsee Vatikaanivaltio, paavin asuinpaikka. Vatikaanin nähtävyyksiin kuuluvat muiden muassa Pietarinkirkko, Pietarinaukio ja Michelangelon Pietá, jotka antavat tuntumaa siitä, millaista oli asua Roomassa 500 vuotta sitten.

Rooma on maailmankuulu suuresta tunnettujen taideteoksien määrästä ja unohtumattomasta arkkitehtuuristaan. Usein taide ja arkkitehtuuri yhdessä muodostavat mestariteoksen. Yksi esimerkki tästä on ikoninen Sikstuksen kappeli Michelangelon maalaamine upeine kattofreskoineen. Tämä taidonnäyte muutti länsimaisen taiteen suunnan. Tietysti Roomassa täytyy nähdä myös kaupungin 12 Unescon maailmanperintökohdetta, kuten Vatikaani, Colosseum, Pantheon ja Fontana di Trevin suihkulähde.

Kaupungin juuret ovat syvällä menneisyydessä, ja vuosituhansia vanhoilla kaduilla viihtyy auringonnoususta auringonlaskuun saakka. Lähde mukaan tutustumaan Rooman menneisyyteen ja luomaan Synergyn historiaa!


Konferenssipaikka

Auditorium Parco Della Musica. Tutustu suunnitteluihmeeseen.

VenueKonferenssi järjestetään Rooman pohjoisosassa, Auditorium Parco Della Musican vaikuttavassa 3 400 neliömetrin Santa Cecilia -salissa, johon mahtuu istumaan 2 800 ihmistä. Parco Della Musica valmistui vuonna 2002 italialaisen arkkitehdin Renzo Pianon valvonnassa. Jo muutama vuosi avajaisten jälkeen se oli Euroopan suosituin musiikkiteatteri – siellä käy vuosittain miljoona kävijää.

Teatterin rakentamisen maankaivuvaiheessa löydettiin jäänteitä italialaisesta huvilasta ja öljynpuristamosta kuudennelta vuosisadalta ennen Kristusta. Paikalta löydetyt esineet ovat nyt näytteillä teatterissa.

Santa Cecilia -sali on sinfoniaesityksille tarkoitettu akustisen suunnittelun taidonnäyte. Sen 336 neliömetrin lavalle mahtuu kokonainen orkesteri ja kuoro Sali on äänieristetty niin, ettei sinne kuulu häiritseviä ääniä teatterin muista saleista.

Tämä hienostunut konserttisali on täydellinen paikka Synergy Europen vuoden odotetuimmalle tapahtumalle.

Ilmoittaudu Nyt


Usein Kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää konferenssista? Vastaamme mielellämme!

K. Täytyykö minun olla Synergy-tiimin jäsen, jotta voin osallistua konferenssiin?

V. Jotta voit osallistua konferenssiin, sinun täytyy ilmoittautua ja sinulla täytyy olla aktiivinen Synergy-tili missä tahansa kuussa tammikuun ja elokuun 2015 välillä. Pätevöityneet tiimin jäsenet voivat myös kutsua vieraita rekisteröitymään ja osallistumaan.

K. Millainen pukukoodi konferenssissa on?

V. Useimmissa tilaisuuksissa pukukoodina on rento liikepukeutuminen. Tunnustusten iltaan monet haluavat pukeutua muodollisesti (naiset iltapukuun ja miehet pukuun ja solmioon).

K: Kuuluvatko lennot Roomaan konferenssin ilmoittautumismaksuun?

V. Eivät. Jokainen osallistuja vastaa itse lennoistaan.

K. Mille lentokentälle minun kannattaa lentää?

V. Varaa lennot mieluiten Fiumicinon kentälle (Leonardo DaVinci, FCO).

K. Täytyykö minun huolehtia itse kuljetuksesta lentokentältä hotellille?

V. Kyllä, sinun tulee huolehtia kuljetuksista lentokentältä hotellille itse. Jos kaipaat vinkkejä, tutustu majoitussivuun.

K. Mitä ruokailupaikkoja Parco Della Musican lähettyvillä on?

V. Kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita, joiden hintataso vaihtelee. Myös paikan päällä on ravintola ja baari.

K. Voiko ilmoittautumista siirtää toiselle?

V. Ilmoittautumista ei voi siirtää toiselle.

K. Voiko ilmoittautumista perua?

V. Ilmoittautumisen voi perua, mutta tästä veloitetaan 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 31.7.2015 jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta.

K. Tuleeko minun hankkia majoitus itse?

V. Kyllä, olet itse vastuussa majoituksen varaamisesta. Auditorium Parco Della Musican lähistöllä on useita hotellivaihtoehtoja.

K. Milloin konferenssiin täytyy viimeistään ilmoittautua?

V. Viimeinen päivä verkko- tai puhelinilmoittautumiselle on 31.7.2015. Paikan päällä voi ilmoittautua, mikäli paikkoja on jäljellä. Kun rekisteröidyt viipymättä, saat parhaan hinnan ja varmistat konferenssipaikkasi!

K. Millainen sää Roomassa on syyskuussa?

V. Keskilämpötila Roomassa on 21 °C.

K. Mitä kuljetusvaihtoehtoja Roomassa on?

V. Metro, taksit ja linja-autot. Lisätietoja saat napsauttamalla tästä.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluedustajaan.

Ilmoittaudu Nyt


Kilpajuoksu Roomaan

Lenkkarit jalkaan, tiimiläiset! On aika ottaa päämääräksi vuoden 2015 konferenssi Roomassa, ja päämäärän saavuttamisessa auttaa Synergyn Race for Rome -kampanja.

RomeRace for Rome -kampanja perustuu liiketoiminnan rakentamisen perusperiaatteisiin. Sen myötä Synergy-liiketoimintasi kannattavuus pitkällä aikavälillä kasvaa ja saat varoja Roomassa järjestettävään Euroopan-konferenssiin suuntautuvaa matkaa varten. Saat kuukausittain pisteitä rekrytoinnista, uudelle tasolle siirtymisestä ja henkilökohtaisesti sponsoroidun jäsenen uudelle tasolle siirtymisestä. Uutta tämän vuoden konferenssikampanjassa on, että voit kerätä pisteitä myös ansaitsemalla SLMsmart- ja 2x2-kampanjabonuksia.

1.1.–31.8.2015 Euroopan-tiimin jäsenet kisaavat paikasta 125 parhaan joukossa ja konferenssimatkaa varten myönnettävistä varoista*. Tämän vuoden kampanjassa palkitaan siis 25 tiimin jäsentä enemmän kuin aiempina vuosina.

Tiimin jäsenet voivat seurata menestystään blogissa ja arvioida, kuinka paljon heidän täytyy lisätä vauhtia. Pisteet päivitetään viikoittain.

Pisteiden ansaitseminen

Napsauttamalla tästä pääset tutustumaan kampanjan tarkempiin tietoihin.

Race for Rome -kampanjan kuukauden top 10

Lisää palkintoja luvassa! Sen lisäksi, että 125 parhaan joukkoon päässeet ansaitsevat rahaa, kunkin kuukauden kymmenen eniten pisteitä kerännyttä jäsentä palkitaan 1.1.–31.8.2015 välisenä aikana. Palkintoihin kuuluu arvokkaita Apple-tuotteita, konferenssilippuja ja Synergy-tuotteita.

Top 10 -kuukausipalkinnot:

 1. Kolmen yön hotellimajoitus + konferenssilippu
 2. iPad Mini + konferenssilippu
 3. iPod Touch + konferenssilippu
 4. iPod Nano + konferenssilippu
 5. iPod Shuffle + Synergy-treenipyyhe + konferenssilippu
 6. Synergy-näytepaketti, johon kuuluu yksi ProArgi-9+-pakkaus, yksi e9-pakkaus, yksi Mistify-pakkaus, yksi PhytoLife-pakkaus ja yksi SLMsmart -ateriankorvikepakkaus
 7. V3-pakkaus
 8. Kaksi SLMsmart-pakkausta + yksi e9-pakkaus
 9. Synergy-kansio + Synergy-kynä
 10. Synergy TRIMR -pullo + Synergy-päähine

Onnea pisteiden keruuseen! Odotamme jo tapaamista Roomassa.

Race for Rome: kysymyksiä ja vastauksia

K. Milloin palkkiot maksetaan?

V. 125 parhaan joukkoon sijoittuneiden ja konferenssimatkaa varten varoja saavien tiimin jäsenten tulee ilmoittautua tapahtumaan ennen keskiyötä 31.8.2015. Heidän palkkionsa maksetaan syyskuun 2015 komissioiden yhteydessä.*

Huom. Tiimin jäsenten täytyy olla mukana vuoden 2015 konferenssissa, jotta he saavat pitää palkkionsa. Jos henkilö ilmoittautuu konferenssiin mutta ei saavu paikalle, hänen palkkionsa vähennetään tulevista komissioista.

Kannattaa ottaa tavoitteeksi päästä niiden harvojen joukkoon, jotka lähtevät Roomaan 1 000 euroa rikkaampina. Juuri nyt on paras hetki varmistaa paikka huipulla.

K. Kuinka kuukausipalkinnot lunastetaan?

V. Hotellimajoitus ja konferenssiliput varataan aina top 10 -voittajien vahvistamista seuraavan kuukauden aikana. Asiakaspalveluedustajat ottavat voittajiin yhteyttä ja varmistavat toimitusosoitteet, ja palkinnot toimitetaan vahvistuksen jälkeen. Onnea pisteiden keruuseen!

Ilmoittaudu Nyt