Europe Summit 2015 logo
Se inspirerende video
Klikk her for å se en oppsummering av Summit 2014 i Europa ↑

Bygg ditt Synergy-imperium.

Bli med til Roma 3. - 5. september for Synergy WorldWides største event i Europa noensinne. La denne 3000 år gamle, historiske byen inspirere deg til å styrke fundamentet til forretningen din, så den blir enda sterkere og mer solid enn før. Det er tid for å ta Synergy til neste nivå. Er du med?

Registrer deg nå


Hvorfor du bør være med

De 10 viktigste grunnene til at du bør være i Roma under Summit 2015:

 1. Du får den anerkjennelsen du fortjener for din flotte innsats i 2014-2015
 2. Hør nyheter, bli oppdatert og få opplæring av Synergys lederteam
 3. Få innsikt fra Synergys medisinske rådgivende organ om fremtiden for Synergys produkter
 4. Lær unike ferdigheter fra Europas toppledere når de deler sine hemmeligheter om hvordan man oppnår suksess
 5. Hør historiene til utvalgte teammedlemmer som har fått livet sitt forandret av Synergys produkter og forretningsmulighet
 6. Utveksle idéer og strategier med teammedlemmer fra 15 europeiske land
 7. Slapp av og fryd deg over underholdning, premier, feiring og mye mer
 8. Utforsk Roma og byens mange berømte, historiske steder
 9. Opplev Synergys kraft og energi når tusenvis av teammedlemmer er samlet under samme tak
 10. Få fornyet entusiasme og lidenskap for din Synergy-forretning!

Bli med oss 3. - 5. september. Forretningen din vil aldri bli den samme igjen!

Registrer deg nå


AGENDA

Torsdag 3. september
16:00 – 20:00 Registrering
20:00 – 22:00 Velkomstmottakelse
Fredag 4. september 4
10:00 – 13:00 Generell sesjon I
13:00 – 15:00 Lunsj (på egenhånd)
15:00 – 17:30 Generell sesjon II
20:00 – 22:00 VIP-mottakelse
Lørdag 5. september
10:00 – 13:00 Generell sesjon III
13:00 – 15:00 Lunsj (på egenhånd)
15:00 – 18:00 Generell sesjon IV

Registrering

Jo raskere du registrerer deg, desto mer sparer du!

Det er et begrenset antall plasser, så sikre deg en plass så raskt som mulig. Registrer deg nå

Du må oppgi alle nødvendige personopplysninger når du registrerer deg på internett. Når du har fullført registreringen, vil betalingen bli trukket fra det bankkortet som du tidligere har registrert hos Synergy. Dersom du ønsker å betale med et annet bankkort, ber vi deg ringe kundeservice umiddelbart etter registrering for å oppgi korrekt betalingsinformasjon.

Registreringsskjema
Early Bird (Tidlig ute) t.o.m. 30. april €59
Ordinær pris 1. mai – 30. juni €89
Ordinær pris t.o.m. 31. juli €129
Under eventet 3. – 5. september €149

Prisen er per person og omfatter adgang til alle arrangementer under Summit. Hotellopphold og reiseutgifter er ikke inkludert. Ved eventuell avbestilling og refusjon vil det bli belastet et avbestillingsgebyr på €15. Ved avbestilling etter 31. juli vil ikke betalingen bli refundert. Billettene kan ikke overføres til andre personer.

Registrer deg nå


Hoteller

Det finnes titalls hoteller i nærheten av Auditorium Parco Dell Musica i Roma. Vi har valgt ut noen 3-stjerners til 5-stjerners hoteller som ligger mindre enn 2,5 km fra samlingsstedet. Avstanden fra hotellet til Auditorium Parco Dell Musica er angitt bak hotellnavnet. Du bør bestille rom så fort som mulig, siden hotellene raskt kan bli fullbooket.

3-stjerners hoteller:

4-stjerners hoteller:

5-stjerners hoteller:

Registrer deg nå


Roma

Vandre gjennom historien.

RomeFor over 2500 år siden begynte de gamle romerne å kalle Roma for Den evige by. Til tross for andre imperiers vekst og fall, trodde de at Roma ville bestå for alltid. Hittil har det holdt stikk. Romas langsomme, men jevne vekst var resultatet av stor tålmodighet, mye arbeid og mange samfunnsmessige fremskritt, blant annet oppfinnelsen av sement, veier med fast dekke samt innbundne bøker, for å nevne noe.

Denne antikke byen har en spennende fortid og tiltrekker seg historieinteresserte fra hele verden - som vil oppleve byens monumenter, torg, museer, katakomber og synagoger. I likhet med mange andre moderne storbyer tiltrekker Roma også mennesker som elsker mote og gourmetmat. Stopp opp på en fortauskafe og nyt ekte spaghetti alla carbonara eller fettuccine alfredo.

Roma er katolisismens sentrum, og hvert år kommer mange religiøse og ikke-religiøse turister hit. Paven holder til i Vatikanstaten, Romas hjerte. I Vatikanstaten finner du St. Peters basilika, St. Peters torg og Michelangelos La Pietá og får en klar fornemmelse av hvordan det var å leve i Roma for 500 år siden.

Internasjonalt er Roma mest kjent for sine mange berømte kunstverk og en uforglemmelig arkitektur. Flere steder er kunst og arkitektur kombinert i fantastiske mesterstykker, som det sixtinske kapell, en ikonisk bygning med storslagne takhimlinger, malt av Michelangelo. Dette enestående mesterstykket endret utviklingen til Vestens kunst. Vi kan selvfølgelig ikke forlate denne byen uten å se de 12 stedene som står på UNESCOs verdensarvliste, blant annet Vatikanet, Colosseum, Pantheon og Trevi-fontenen.

Du kan vandre gjennom de historiske gatene fra morgen til kveld - og fornemme Romas fortid. Bli med og lær mer om Romas historie, samtidig som vi skaper vår egen!


Samlingssted

Auditorium Parco Della Musica. Ta plass i et arkitektonisk underverk!

VenueDeltakerne på Summit vil bli overveldet når de kommer inn i den 3400 kvadratmeter store, 2800-seters Sala Santa Cecilia (Santa Cecilia Hall), som ligger i Auditorium Parco Della Musica i den nordlige del av Roma. Byggingen av Parco Della Musica ble sluttført i 2002 under ledelse av den italienske arkitekten Renzo Piano. I dag - noen få år etter den storslagne åpningen - er Parco Della Musica det mest besøkte musikkbygget i Europa - med 1 million gjester på ett år.

Under utgravingen av tomten til bygningen, fant arbeiderne restene av en italiensk villa og en oljepresse som ble datert til 6. århundre f.Kr. Gjenstandene som ble funnet, ble konservert og er nå utstilt i musikkbygget.

Santa Cecilia Hall er et arkitektonisk mesterstykke med fantastisk akustikk og er bygget for fremføring av symfonier; på den 336 kvadratmeter store scenen er det plass til fullt orkester og kor. Dette imponerende rommet er bygget helt lydtett slik at man ikke hører lyder fra andre konserthaller i bygningen.

Denne sofistikerte konserthallen er den perfekte møteplass for Synergys mest etterlengtede event i Europa i 2015.

Registrer deg nå


Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om Summit? Vi vil svare på dem!

Spørsmål: Må jeg være teammedlem hos Synergy for å delta på Summit?

Svar: For å kunne delta på Summit 2015, må du være registrert og ha en aktiv Synergy-konto i én eller flere måneder mellom januar og august 2015. Kvalifiserte teammedlemmer kan også invitere gjester til å registrere seg og delta.

Spørsmål: Hva er kleskoden for Summit?

Svar: For de fleste aktiviteter gjelder pent, men uformelt antrekk (business casual). På anerkjennelseskvelden liker mange å kle seg mer formelt (kvinner i cocktailkjole og menn i jakke og slips).

Spørsmål: Omfatter registreringsavgiften for Summit også flyreisen til Roma?

Svar: Nei, alle er selv ansvarlige for å bestille og betale reisen til og fra Summit.

Spørsmål: Hvilken flyplass skal jeg reise til?

Svar: Reis til Fiumicino (Leonardo DaVinci) – FCO.

Spørsmål: Må jeg selv bestille transport fra flyplassen til hotellet?

Svar: Ja, du må selv bestille transport fra flyplassen til hotellet. Dersom du trenger forslag, ber vi deg ta en titt på siden som omhandler hotellinnlosjering.

Spørsmål: Hvilke spisesteder finnes i nærheten av Parco Della Musica?

Svar: Det finnes mange spisesteder – med varierende prisnivå - i gangavstand fra samlingsstedet. Det finnes også en restaurant og en bar i bygningen.

Spørsmål: Kan min registrering overføres til en annen person?

Svar: Nei, din registrering kan ikke overføres til en annen.

Spørsmål: Kan jeg kansellere min registrering for Summit?

Svar: Du kan kansellere registreringen, men må da betale et avbestillingsgebyr på €15. Etter 31. juli 2015 vil ikke registreringsavgiften bli refundert.

Spørsmål: Må jeg bestille hotellrom selv?

Svar: Ja, du er selv ansvarlig for bestilling av hotellrom. Det finnes mange hoteller i nærheten av Auditorium Parco Della Musica.

Spørsmål: Hva er siste dato for registrering for Summit?

Svar: 31. juli 2015 er siste dato for registrering for Summit på internett eller telefon. Registrering under Summit er avhengig av om det finnes ledige plasser. Registrer deg i dag for best pris og garantert plass på Summit!

Spørsmål: Hvordan er været i Roma i september?

Svar: Gjennomsnittstemperaturen i Roma er 21°C

Spørsmål: Hvilke transportmuligheter finnes i Roma?

Svar: Metro (undergrunnsbane), drosje og buss. Klikk her for mer informasjon.

Dersom du har andre spørsmål, ber vi deg ta kontakt med Synergys kundeservice.

Registrer deg nå


Full gass mot Roma!

Start motorene Synergy Europa! Det er tid for å gi jernet på vei mot Summit 2015 i Roma, og Synergys kampanje Race for Rome vil hjelpe deg på veien!

RomeKampanjen Race for Rome er basert på grunnleggende prinsipper for forretningsbygging, som vil belønne deg på lang sikt og som vil hjelpe deg med å finansiere reisen til årets europeiske Synergy Summit i Roma, Italia. Rekrutteringer, personlige rangopprykk og egensponsedes rangopprykk vil gi økende poengsum måned for måned. Nytt for dette årets Summit-kampanje er at du har muligheten til å samle poeng ved å oppnå 2x2 Building Bonus og bonus i SLM-smart-kampanjene.

Fra 1. januar – 31. august 2015 vil teammedlemmer over hele Europa kappes om å komme blant Topp 125 og tjene reisepenger til Summit. Gjennom denne kampanjen belønner vi i år 25 flere teammedlemmer enn tidligere år!

Teammedlemmene kan følge utviklingen sin uke for uke på bloggen slik at de kan se om de må sette opp farten! Poengene vil bli oppdatert ukentlig.

Hvordan oppnår jeg poeng?

Klikk her for å se alle detaljer om kampanjen.

Race for Rome - Månedens Topp 10

Ja, det er mer! I tillegg til at du kan tjene penger for å komme blant Topp 125 totalt, kan du vinne verdifulle Apple-produkter, Summit-registreringer og Synergy-produkter om du blir blant månedens 10 beste poengsankere mellom 1. januar og 31. august 2015.

Premier til Månedens topp 10:

 1. 3 netters hotellopphold + Summit-registrering
 2. iPad Mini + Summit-registrering
 3. iPod Touch + Summit-registrering
 4. iPod Nano + Summit-registrering
 5. iPod Shuffle + Synergy treningshandkle + Summit-registrering
 6. Synergy prøvepakning — inneholder 1 ProArgi-9+, 1 e9, 1 Mistify, 1 PhytoLife og 1 SLMsmart Meal Replacement
 7. V3-systemet
 8. 2 SLMsmart + 1 e9
 9. Synergy iPad-mappe + Synergy-penn
 10. Synergy shakerflaske + Synergy-caps

Race for Rome - Svar på vanlige spørsmål

Spørsmål: Når vil jeg motta kampanjebonusen?

Svar: Teammedlemmene som kommer blant Topp 125 og som derved har tjent reisepenger til Summit 2015, må være registrert for eventet før midnatt 31. august for å få utbetalt kampanjebonusen sammen med sin vanlige provisjon i september 2015.

Obs! Teammedlemmene må delta på Summit 2015 for å beholde kampanjebonusen. De som registrerer seg for Summit 2015, men som ikke kommer til eventet, vil få trukket evt. opptjent bonus fra Race to Rome-kampanjen fra septemberutbetalingen.

Bestem deg for å bli en av de få som reiser til Roma med 1000 euro ekstra i lommepenger. Det finnes ikke noe bedre tidspunkt for å sikre deg en plass på toppen.

Spørsmål: Hvordan/når får jeg premien for å være blant Månedens topp 10?

Svar: Bestilling av hotellopphold og Summit-registreringer vil skje hver måned etter at Månedens Topp 10 er bekreftet. Kundeservice vil ringe vinnerne for å få bekreftet adressen og vil deretter sende premiene.

Lykke til med poengsankingen og satsningen på å bli blant Topp 10! Vi gleder oss til å se deg i Roma!

Registrer deg nå