Europe Summit 2015 logo
Watch Promo Video
Klicka här för att se en sammanfattning av det europeiska Summit-mötet från 2014. ↑

Bygg ditt Synergy-imperium i Rom.

Mellan den 3-5 september kan du delta i Synergy WorldWides största evenemang någonsin i Europa, och evenemanget går av stapeln i Rom! Låt stadens anrika historia inspirera dig att lägga en stadig grund för din verksamhet och göra den starkare och bättre än någonsin. Det är dags att ta Synergy till nästa nivå! Hänger du med?

REGISTRERA DIG NU


Varför ska man delta?

Tio anledningar att delta i Summit 2015 i Rom

 1. Få den uppskattning du förtjänar för dina otroliga insatser under 2014-2015
 2. Få uppdateringar, nyheter och utbildning från Synergys företagsledning
 3. Få insikter från Synergys rådgivande styrelse för medicin och vetenskap gällande framtiden för Synergys produkter
 4. Lär dig unika färdigheter från Europas ledare som delar hemligheterna bakom sina framgångar
 5. Lyssna på berättelser från utvalda teammedlemmar vars liv har förändrats av Synergys produkter och möjligheter
 6. Utbyt idéer och strategier med teammedlemmar från 15 europeiska länder
 7. Luta dig tillbaka och njut av underhållning, fina priser, fester och mer
 8. Utforska Rom och dess många världsberömda sevärdheter
 9. Upplev den magiska stämningen när tusentals teammedlemmar träffas under ett och samma tak
 10. Våga satsa på din Synergy-verksamhet!

Delta den 3-5 september. Din verksamhet kommer aldrig att bli sig lik!

REGISTRERA DIG NU


AGENDA

Thursday, September 3
16:00 – 20:00 Registration
20:00 – 22:00 Welcome Reception
Friday, September 4
10:00 – 13:00 General Session I
13:00 – 15:00 Lunch (on your own)
15:00 – 17:30 General Session II
20:00 – 22:00 VIP Reception
Saturday, September 5
10:00 – 13:00 General Session III
13:00 – 15:00 Lunch (on your own)
15:00 – 18:00 General Session IV

REGISTRERING

Ju snabbare du registrerar dig, desto mer pengar sparar du!

Det finns ett begränsat antal platser, så registrera dig så snart som möjligt. REGISTRERA DIG NU

Du måste ange all personlig information som krävs under onlineregistreringen. Det betalkort som sparats på ditt Synergy-konto kommer att debiteras när du har slutfört registreringen. Om du vill debitera ett annat betalkort som inte sparats på ditt Synergy-konto kan du ringa kundtjänst direkt efter att du har skickat in din registrering för att ge dem rätt betalningsinformation.

Schema för registrering
Tidig registrering Gäller t.o.m. 31 april €59
Ordinarie registrering 1 maj till 30 juni €89
Ordinarie registrering 1 juli till 31 juli €129
På plats 3-5 september €149

Beloppen som anges gäller per person, och inkluderar tillgång till alla evenemang under Summit. Hotell- och transportkostnader ingår inte. En avbokningsavgift på 15 € gäller för alla återbetalningar. Avbokningar efter den 31 juli återbetalas inte. Biljetterna är inte överförbara.

REGISTRERA DIG NU


HOTELL

Det finns många hotell att välja mellan i närheten av Parco Della Musica. Vi har valt ut en handfull hotell som ligger mindre än 2,5 km från Auditorium Parco Della Musica. Hotellen har mellan tre och fem stjärnor. Boka ditt hotell så snart som möjligt eftersom det är stor efterfrågan på rum.

Trestjärniga hotell:

Fyrstjärniga hotell:

Femstjärniga hotell:

Register Now


ROM

Vandra i historien.

RomeFör mer än 2 500 år sedan började Roms invånare kalla sin stad för den eviga staden. Trots andra imperiers uppgång och fall var de övertygade om att Rom skulle leva vidare för evigt. Hittills har de haft rätt. Roms långsamma och stadiga tillväxt är ett resultat av tålamod, hårt arbete och framsteg inom samhället – cement, stenlagda vägar och inbundna böcker för att nämna några.

Den uråldriga staden har en otroligt rik historia, och människor från hela världen besöker dess monument, torg, museer, katakomber och synagogor. Och precis som många andra globala städer är Rom berömt för sin mat och sina modehus. Stanna till på en enkel restaurang och njut av äkta spaghetti alla carbonara eller fettuccine alfredo.

Rom är den centrala punkten för världens katoliker, vilket gör staden till ett mycket eftertraktat resmål för både religiösa och icke-religiösa resenärer år efter år. Påven bor i Vatikanen, som ligger i Roms hjärta. I Vatikanen hittar du Peterskyrkan, Petersplatsen och Michelangelos skulptur Pietà, som alla ger en känsla av hur det var att leva i Rom för 500 år sedan.

Rom är känt för sina enorma konstskatter och sin otroliga arkitektur. Ofta kombineras konst och arkitektur i ett enda mästerverk, t.ex. det Sixtinska kapellet, en klassisk byggnad vars otroliga takmålningar skapats av Michelangelo. Det här oöverträffade mästerverket förändrade den västerländska konsten för evigt. Du får naturligtvis inte åka från Rom innan du har sett stadens 12 världsarvsplatser, inklusive Vatikanen, Colosseum, Pantheon och Trevifontänen.

Du kommer att gå upp och ner för tusenåriga kullerstensgator från morgon till kväll för att ta del av stadens fantastiska historia. Följ med oss och lär dig mer om Rom samtidigt som vi skapar vår egen historia!


MÖTESPLATS

Auditorium Parco Della Musica. Sätt dig i ett arkitektoniskt underverk.

VenueAlla Summit-deltagare kommer att tappa hakan när de kliver in i den 3 400 kvadratmeter stora Sala Santa Cecilia med plats för 2 800 personer. Sala Santa Cecilia är en del av auditoriet Parco Della Musica som ligger i norra Rom. Parco Della Musica slutfördes år 2002 under ledning av den italienske arkitekten Renzo Piano. Några år efter att byggnaden öppnat blev dess auditorium den mest besökta platsen för musik i Europa, med över en miljon besökare på ett år.

Vid utgrävningarna av platsen där auditoriet skulle byggas hittade arbetare resterna av en italiensk villa och en olivpress som daterades till femhundratalet f.kr. De artefakter som hittades vid utgrävningarna har bevarats och visas nu i auditoriet.

Sala Santa Cecilia har en enastående akustik och byggdes för att rymma symfoniorkestrar på en 336 kvadratmeter stor scen – tillräckligt med plats för en hel orkester och en kör. Den här enorma salen är byggd med perfekt ljudisolering, så att inga ljud från auditoriets övriga salar når in i den stora salen.

Den här sofistikerade konsertsalen är en perfekt mötesplats för Synergy Europes mest efterlängtade evenemang under hela året.

Register Now


Vanliga frågor

Har du frågor om Summit? Vi svarar gärna på dem!

F. Måste jag vara Synergy-teammedlem för att delta i Summit?

S. För att delta i Summit 2015 måste du registrera dig och ha ett aktivt Synergy-konto under valfri månad mellan januari och augusti 2015. Kvalificerade teammedlemmar kan bjuda in gäster att registrera sig och delta.

F. Vad ska jag ha på mig under Summit?

A. Vi rekommenderar ledig men vårdad klädsel för de flesta aktiviteter. Under kvällen då alla priser delas ut klär sig många mer formellt (festklänningar för damerna och kavaj och slips för herrarna).

F. Ingår flygbiljetter till Summit i registreringsavgiften?

S. Nej, alla deltagare är ansvariga för sina egna flygbiljetter till Summit.

F. Vilken flygplats är bäst att flyga till?

S. Flyg till Fiumicino (Leonardo DaVinci) – FCO.

F. Är jag ansvarig för transport från flygplatsen till hotellet?

S. Ja, du är ansvarig för din egen transport från flygplatsen till hotellet. Om du behöver tips på hotell, se sidan med hotellrekommendationer.

F. Vad finns det för restaurangalternativ i närheten av Parco Della Musica?

S. Det finns många restauranger inom olika prisklasser i närheten av Parco Della Musica. Det finns även en bar och en restaurang inuti Parco Della Musica.

F. Kan jag överföra min registrering till en annan person?

F. Nej, det går inte att överföra registreringen till en annan person.

F. Kan jag avboka min Summit-registrering?

S. Du kan avboka din registrering, men du måste betala en avbokningsavgift på 15 €. Registreringsavgifter återbetalas inte efter den 31 juli 2015.

F. Bokar jag mitt eget boende?

S. Ja, du är ansvarig för att boka ditt eget hotellrum. Det finns många olika alternativ i närheten av Parco Della Musica.

F. När är sista dagen för att registrera sig för Summit?

F. Den 31 juli 2015 är sista dagen för att registrera sig för Summit online eller via telefon. Du kan även registrera dig på plats förutsatt att det finns platser kvar. Registrera dig idag för bästa möjliga pris och för att få en garanterad plats på Summit!

F. Hur är vädret i Rom i september?

S. Medeltemperaturen i Rom är 21 °C i september.

F. Vad finns det för transportalternativ i Rom?

A. Tunnelbana, taxi och bussar. Klicka här för mer information.

Om du har några ytterligare frågor får du gärna kontakta Synergys kundtjänst.

Register Now


RACE FOR ROME

Starta motorerna Synergy Europe. Det är dags att trycka gasen i botten i riktning mot Summit 2015 i Rom, och Synergys kampanj Race for Rome hjälper dig en bra bit på vägen!

RomeKampanjen Race for Rome bygger på grundläggande expansionsprinciper. Den kommer att generera långsiktig tillväxt för din verksamhet och hjälper dig betala resan till årets Summit i Rom. Rekrytering, personligt avancemang på rankingen och befordringar för personer som du har sponsrat ger dig poäng varje månad. En nyhet för årets Summit-kampanj är att du har möjlighet att samla ihop poäng genom att kvalificera dig för SLMsmart-bonusen och bonusen 2 x 2.

Från och med 1 januari till 31 augusti 2015 kommer teammedlemmar över hela Europa att tävla om att hamna bland de 125 bästa och tjäna ihop kontanter till sina Summit-resor.* I år inkluderar vi 25 extra personer i den här kampanjen jämfört med tidigare år!

Varje vecka kan teammedlemmar se hur långt de har kommit på vår blogg På så sätt kan de ta reda på hur pass hårt de måste trycka på gaspedalen! Poängen uppdateras varje vecka.

Hur samlar jag poäng?

Klicka här för att se all information om kampanjen.

Race for Rome: månadens 10 bästa

Inte nog med det! Utöver kontantbonusen när du hamnar bland de 125 bästa kan du även vinna värdefulla produkter från både Apple och Synergy, samt få din Summit-registrering betald om du hamnar bland de tio bästa under en månad mellan 1 januari och 31 augusti 2015.

Priser för månadens 10 bästa:

 1. Tre nätter på hotell och Summit-registrering
 2. iPad Mini och Summit-registrering
 3. iPod touch och Summit-registrering
 4. iPod nano och Summit-registrering
 5. iPod shuffle, Synergy-handduk och Summit-registrering
 6. Synergys provpaket – innehåller en ProArgi-9+, en e9, en Mistify, en PhytoLife och ett paket med måltidsersättningen SLMsmart
 7. V3-systemet
 8. Två SLMsmart + en e9
 9. Synergy-almanacka och Synergy-penna
 10. Synergys TRIMR-flaska och Synergy-keps

Lycka till med att samla poäng på din väg mot de tio bästa. Vi ser fram emot att träffa dig i Rom!

Vanliga frågor om Race for Rome

F: När får jag min ersättning?

A: Teammedlemmar som hamnar på listan över de 125 bästa och tjänar pengar som kan användas för Summit 2015 måste registrera sig för evenemanget senast den 31 augusti för att få sina utbetalningar tillsammans med provisionerna för september månad.*

OBS! Teammedlemmar måste delta vid Summit 2015 för att få behålla sina intjänade belopp. De som registrerar sig för Summit 2015, men inte deltar vid evenemanget, kommer att få avdrag på framtida provisioner (motsvarande det belopp som de tjänat in).

Sikta högt och bestäm dig för att bli en av få personer som åker till Rom med 1 000 extra euro i fickan. Sätt igång så fort som möjligt för att se till att du hamnar i toppen.

F: Hur gör jag anspråk på mitt månatliga pris?

S: Hotellrum och registreringar kommer att bokas varje månad efter det att listan med de tio bästa har bekräftats. Kundtjänstrepresentanter kommer att ringa vinnarna för att bekräfta deras adresser och därefter skicka ut priserna. Lycka till med att samla poäng på din väg mot de tio bästa.

REGISTRERA DIG NU