Europe Summit 2015 logo
Poglejte Promo Video
Kliknite tukaj in si oglejte povzetek evropskega srečanja 2014 ↑

Zgradite svoj Synergy imperij v Rimu.

Pridružite se Synergy Worldwide od 3. do 5. septembra v Rimu v Italiji za največji dogodek do zdaj. Naj vas tri tisočletna zapuščina tega starodavnega mesta navdihne, da boste utrdili temelje svojega posla in ga naredili močnejšega in trdnejšega kot kdaj prej. Čas je, da Synergy peljete naprej. Ste za?

Prijave


Zakaj naj se ga udeležim?

Deset glavnih razlogov zakaj naj bi bili v Rimu na srečanju 2015:

 1. Prejeli boste priznanje, ki si ga zaslužite za svoje izredne dosežke v letu 2014/2015.
 2. Slišali boste novice in posodobitve ter se udeležili usposabljanja, ki ga bo pripravilo vodstvo Synergyja.
 3. Od medicinskega svetovalnega odbora boste zvedeli več o prihodnosti izdelkov Synergy.
 4. Od evropskih top leaderjev, ki vam bodo povedali o skrivnostih svojega uspeha, se boste naučili edinstvenih veščin.
 5. Slišali boste zgodbe od izbranih članov, katerih življenje se je spremenilo zaradi izdelkov Synergy in poslovne priložnosti.
 6. S člani iz petnajstih evropskih držav si boste lahko izmenjali ideje in strategije.
 7. Uživali boste v zabavnem programu, nagradah, zabavah in še več.
 8. Raziskali Rim in njegove številne znane zgodovinske točke.
 9. Izkusili moč Synergyja, ko se bo na tisoče članov združilo pod eno streho.
 10. Se ponovno obvezali Synergy poslu!

Pridružite se nam od 3. do 5. septembra. Vaš posel ne bo nikoli več enak!

Prijave


PROGRAM

četrtek, 3. september
15:00 – 20:00 Prijava
20:00 – 22:00 Otvoritveni sprejem
petek, 4. september
10:00 – 13:00 1. splošni del
13:00 – 15:00 Kosilo (poskrbite sami)
15:00 – 17:30 2. splošni del
20:00 – 22:00 VIP sprejem
sobota, 5, september
10:00 – 13:00 3. splošni del
13:00 – 15:00 Kosilo (poskrbite sami)
15:00 – 18:00 4. splošni del

Prijave

Prej, ko se boste prijavili, več boste prihranili!

Število mest je omejeno, zato si čim prej zagotovite svoje! Prijave

V prijavi preko spleta morate navesti vse osebne podatke. Po zaključeni prijavi bomo obremenili kartico, ki je na vašem Synergy računu. Če želite plačati s kartico, ki ni shranjena v datoteki vašega Synergy računa, vas prosimo, da po prijavi nemudoma pokličete klicni center za pomoč uporabnikom in jim sporočite pravilne podatke o kreditni kartici.

Prijave
Promocijska cena do 30. aprila €59
Redna cena od 1. maja do 30. junija €89
Redna cena od 1. Mulija do 31. julija €129
Cena na kraju dogodka od 3. do 5. septembra €149

Cena je na osebo in vključuje vstop na vse dogodke na srečanju. Hotel in prevoz nista vključena. V primeru odpovedi bomo zaračunali €15. V primeru odpovedi po 31. juliju se stroški prijave ne vračajo. Vstopnice so neprenosljive.

Prijave


Hoteli

V bližini avditorija Parco Dell Musica se nahaja na ducate hotelov. Poiskali smo nekaj hotelov od treh do petih zvezdic, ki so od prizorišča oddaljeni manj kot 2,4 km. Prosimo, da si sobe rezervirate čim prej, saj se le-te lahko hitro zapolnijo.

Hoteli s tremi zvezdicami:

Hoteli s štirimi zvezdicami:

Hoteli s petimi zvezdicami:

Prijave


Rim

Sprehodite se skozi zgodovino.

RomePred več kot 2.500 leti so starodavni Rimljani Rim poimenovali večno mesto. Verjeli so, da bo Rim kljub vzponu in padcu drugih imperijev, obstajal večno. To se je doslej izkazalo za resnico. Počasna toda vztrajna rast Rima je posledica potrpežljivosti, dela in nabora družbenih napredovanj, med katerimi so tudi beton, tlakovane cestne povezave in vezane knjige.

To starodavno mesto z razburljivo zgodovino je k svojim spomenikom, trgom, muzejem, katakombam in sinagogam privlačilo navdušence iz vsega sveta. Kot številna sodobna svetovna mesta tudi Rim privlači ljubitelje mode in dobre kuhinje. Ustavite se lahko v ulični restavraciji in uživate ob špagetih karbonara ali širokih rezancih v smetanovi maki.

Rim je vsako leto kot središče katolicizma priljubljena destinacija številnih vernikov in nevernikov. Papež živi v Vatikanu, ki se nahaja v osrčju Rima. V Vatikanu si boste lahko ogledali baziliko sv. Petra, Trg sv. Petra in Michelangelova Pieto in si lahko predstavljali, kakšno je bilo življenje v Rimu pred petsto leti.

Po svetu je Rim najbolj poznan po široki zbirki najslavnejših umetniških del in nepozabni arhitekturi. Pogosto sta umetnost in arhitektura združena v eno bohotno umetnino kot je Sikstinska kapela, ikonska zgradba z veličastnimi stropi, ki jih je poslikal Michelangelo. Ta mojstrovina brez primere je za vselej spremenila zahodno umetnost. Seveda pa ne smete zapustiti Rima, ne da bi si ogledali dvanajstih krajev UNESCO-ve svetovne dediščine, vključno z Vatikanom, kolosejem, Panteonom in fontano Trevi.

Zaradi globoko zakoreninjene preteklosti mesta boste od sončnega vzhoda do sončnega zahoda želeli raziskovati tisoč let stare ulice. Pridružite se nam pri spoznavanju zgodovine Rima, obenem pa si ustvaritie svojo!


Lokacija

Avditorij Parco Della Musica. Zasedite mesto v gradbeniškem čudežu!

VenueUdeleženci srečanja bodo osupnili, ko bodo vstopili v dvorano Santa Cecilia, ki se nahaja v severnemu delu rimskega avditorija Parco Della Musica in se razprostira na 3.400 m2 ter sprejme 2800 gledalcev. Parco Della Musica je bil po vodstvom italijanskega arhitekta Renza Piana zgrajen leta 2002. Nekaj let kasneje po slavnostni otvoritvi je avditorij postal najbolj obiskana zgradba za prirejanje glasbenih dogodkov v Evropi, saj jo je v enem letu obiskalo milijon obiskovalcev.

Med izkopavanjem na kraju, kjer naj bi stal avditorij, so delavci odkrili ostanke italijanske vile in stiskalnico olja iz 6. stoletja p.Kr. Artefakte, ki so jih tam našli, so ohranili in so sedaj razstavljeni v avditoriju.

Dvorana Santa Cecilia je akustična mojstrovina in je bila zgrajena z namenom gostitve simfoničnih orkestrov na svojem 336m2 velikem odru, kjer je na voljo dovolj prostora za celoten orkester in zbor. Ta ogromen prostor je zvočno neprepusten in preprečuje, da bi vanj prehajal zvok iz drugih dvoran.

Ta prefinjena koncertna dvorana je popoln kraj za najbolj pričakovani dogodek leta za Synergy Evropo.

Prijave


Pogosta vprašanja

Ali imate vprašanja glede srečanja? Odgovorili bomo nanje!

V: Ali moram biti član, če se želim udeležiti srečanja?

O: Če se želite udeležiti srečanja 2015, morate biti prijavljeni in imeti aktivni Synergy račun v katerem koli mesecu med januarjem in avgustom 2015. Kvalificirani člani lahko povabijo gosta, da se prijavi na dogodek in se ga udeleži.

V: Kakšna pravila oblačenja veljajo na srečanju?

O: Primerna so sproščena poslovna oblačila. Za večer priznanj večina rada obleče koktajl obleko (ženske: obleka, moški: suknjič in kravata).

V: Ali je v ceno prijave na srečanje vključen let do Rima?

O: Ne, vsak je odgovoren za svoj prevoz do srečanja.

V: Na katero letališče naj priletim?

A: Na glavno rimsko letališče Fiumicio (Leonardo DaVinci) – FCO.

V: Ali moram poskrbeti za svoj prevoz od letališča do hotela?

O: Da, poskrbeti morate za svoj prevoz od letališča do hotela. Če potrebujete predloge, si oglejte spletno stran hotela.

V: Kakšna je gostinska ponudba v bližini avditorija Parco Della Musica?

O: V bližini se nahaja več restavracij različnih cenovnih razredov. Tudi na samem prizorišču se nahajata restavracija in bar.

V: Ali je moja prijava prenosljiva?

O: Prijava ni prenosljiva.

V: Ali prijavo na srečanje lahko odpovem?

O: Prijavo lahko odpoveste, vendar bomo zaračunali strošek odpovedi v znesku €15. V primeru odpovedi po 31. juliju se stroški prijave ne vračajo.

V: Ali moram za prenočitev poskrbeti sam/a?

O: Da, vi sami poskrbite za prenočitev. V bližini avditorija Parco Dell Musica se nahaja kar nekaj hotelov.

V: Do kdaj se lahko prijavim na srečanje?

O: Na spletu ali po telefonu se lahko prijavite do 31. julija 2015. Prijava na kraju dogodka je odvisna od razpoložljivosti. Prijavite se danes in si zagotovite najboljšo ceno in prosto mesto na srečanju!

V: Kakšna je povprečna temperatura v mesecu septembru?

O: Povprečna temperatura v Rimu je 21° C.

V: Katera prevozna sredstva so na voljo v Rimu?

O: Podzemna železnica, taxiji in avtobusi. Prosimo, kliknite tukaj za več informacij.

Prijave


Race for Rome

Synergy Evropa, prižgi motorje! Čas je, da pustite sled na poti do srečanja 2015 v Rimu, promocija za Synergy dirko za Rim pa vam bo pri tem pomagala!

RomePromocija temelji na osnovnih načelih izgradnje posla, ki bo dolgoročno nagradila vaš Synergy posel in vam pomagala financirati vaše potovanje na letošnje evropsko srečanje, ki bo v Rimu v Italiji. Pridobivanje novih kupcev, osebno napredovanje v stopnjah in osebno sponzoriranje napredovanj v stopnjah bodo vsak mesec napajali vaše skupno število točk. Letos boste imeli možnost točke za srečanje zbirati tudi s SLMsmart in 2x2 promocijskimi bonusi.

Od 1. januarja do 31. avgusta 2015 se bodo člani iz vse Evrope poskušali uvrstiti med Top 125, da bi si prislužili denar za potovanje na srečanje*. Letos bomo s to promocijo nagradili 25 članov več, kot smo jih prejšnja leta!

Člani bodo lahko vsak teden spremljali svoj napredek na blogu in ocenili kako močno morajo še pritisniti na plin! Točke bomo ažurirali tedensko.

Kako lahko zaslužim točke?

Kliknite tukaj za ogled podrobnosti glede promocije.

Mesečni Top 10 dirke za Rim

Da, poleg naštetega je tu še ena priložnost! Poleg dodatnega zaslužka, ki ga lahko prejmete, če se uvrstite med Top 125, si lahko v mesecih od 1. januarja do 31. avgusta 2015 za uvrstitev med Top 10 prislužite tudi kakovostne izdelke podjetja Apple, prijavo za srečanje in izdelke podjetja Synergy.

Mesečne Top 10 nagrade:

 1. 3 nočitve + prijava na srečanje
 2. iPad Mini + prijava na srečanje
 3. iPod Touch + prijava na srečanje
 4. iPod Nano + prijava na srečanje
 5. iPod Shuffle + Synergy športna brisača + prijava na srečanje
 6. Synergy paket vzorcev - 1 ProArgi-9+, 1 e9, 1 Mistify, 1 PhytoLife in 1 SLMsmart nadomestek obroka
 7. Sistem V3
 8. 2 SLMsmart + 1 e9
 9. Synergy rokovnik + Synergy pisalo
 10. Synergy TRIMR shaker + Synergy kapa

Vso srečo pri prizadevanju za nabiranje točk in si prislužiti pot med Top 10. Komaj čakamo, da vas bomo videli v Rimu!

Pogosta vprašanja glede promocije

V: Kdaj bom prejel povračilo?

O: Člani, ki se bodo uvrstili med Top 125 in si prislužili denar za srečanje 2015, se morajo na dogodek prijaviti pred polnočjo 31. avgusta, da bodo svoj zaslužek lahko prejeli s septembrskimi provizijami.*

Opomba: Če člani želijo svoj zaslužek obdržati, morajo biti na srečanju prisotni. Tisti, ki se bodo na srečanje prijavili, a se ga ne bodo udeležili, jim bo zaslužek odtrgan od prihodnjih provizij.

Naj bo vaš cilj to, da boste eden od redkih članov, ki bo šel v Rim z dodatnimi 1000 evri v žepu. Ni boljšega časa kot je sedanji, da si zagotovite mesto na vrhu.

V: Kako bom prejel mesečno nagrado?

O: Nočitve in prijave za srečanje bomo izvedli vsak mesec po objavi Top 10 zmagovalcev. Zastopniki v klicnem centru za pomoč bodo zmagovalce poklicali in potrdili naslove za pošiljanje. Nagrade bomo poslali po potrditvi. Vso srečo pri prizadevanju za nabiranje točk in si prislužiti pot med Top 10.

Prijave