Summit Logo

KOMPONÉR DIT SYNERGY MESTERVÆRK

Slut dig til S ynergy WorldWide den 22.-24. september 2016 i Wien, Østrig, og fordyb dig i denne sofistikerede by´s arv. En række strålende kunstnere og foregangsmænd fra Wien har sat deres præg på verden, herunder Maria Theresa, Gustav Klimt, Sigmund Freud, og Wolfgang Amadeus Mozart. Disse historiske personer har inspireret millioner, endda milliarder, med deres livsværk, og du har mulighed for at påvirke utallige liv med dit livsværk gennem Synergy WorldWide s muligheder og produkter. Dit mesterværk begynder i Wien.
LÆR AF DE BEDSTE

Alle Synergy´s mest indflydelsesrige ledere samles i Wien med ét mål for øje: at give dig værktøjerne til at lykkes.

WIENER STADTHALLE

Dette års mødested blev bygget i 1950'erne af Roland Rainer, en førende østrigske arkitekt, der ønskede at bygningen skulle stå som et symbol på kulturel fornyelse.

UDFORSK VIENNA

Barokke paladser, gallerier, og utallige caféer, er blot få eksempler på Wiens charme, der skaber en elegant, uberørt atmosfære.

NEDTÆLLING TIL KONFERENCEN

— SEPTEMBER 22-24, 2016 —

Genoplev spændingen

LINK TIL 2015´S HØJDEPUNKTER

PLAN

Torsdag, den 22. september
4:00 – 8:00 PM Registrering
8:00 – 10:00 PM Velkomstsreception
Fredag den 23. september
10:00 – 1:00 PM 1. samling
1:00 – 3:00 PM Frokost (for egen regning)
3:00 – 6:00 PM 2. samling
1:00 – 8:00 PM Konference butikens åbningstider
8:00 – 10:00 PM VIP Reception ved invitation
Lørdag, den 24. september
10:00 – 1:00 PM 3. samling
1:00 – 3:00 PM Frokost (for egen regning)
3:00 – 6:00 PM 4. samling
9:00 – 4:00 PM Konference butikens åbningstider

REGISTRERING

Tilmelding begynder den 1. marts 2016!

Jo hurtigere du tilmelder dig desto mere sparer du! Pladserne er begrænsede, så reservér en plads så hurtigt som muligt.


Registreringsskema
Limited Time 1 marts – marts 31 €79
Early bird: 1. april – 31. maj €99
Normal: 1. juni – 31. august €129
På stedet: 22.-24. september €149


Nye team-medlemmer, der tilmelder efter den 31. maj, kan registrere sig til early-bird prisen på 99 € frem til den 31. august gennem kundeservice.

elite honorsPersoner, som har kvalificeret sig til Elite Honors tre gange kan registrere sig til en rabatpris på 59 € fra den 28. marts til den 31. august . Ved kvalifikationen til Elite Honors den 3. gang vil personen modtage en email med en rabatkode, der skal anvendes ved registreringen.

Du skal medtage alle personlige oplysninger, der anmodes om under online-registreringen. Kortet, der er registreret på din Synergy-konto vil blive anvendt som betaling, når du har afsluttet registreringsprocessen. Hvis du ønsker at betale med et kort, der ikke er registreret på din Synergy konto, skal du kontakte kundeservice straks efter indsendelse af din registrering for at afgive de korrekte oplysninger.

Omkostninger er per person og inkluderer adgang til alle arrangementer på konferencen. Hotel og transport er ikke inkluderet. Afbestilling koster 15 € i afbestillingsgebyr. Aflysninger efter den 31. august kan ikke refunderes. Billetter er personlige.TILMELD DIG NU

INDKVARTERING
Der er snesevis af hotelmuligheder nær Wiener Stadthalle i Wien. Vi har undersøgt en håndfuld af de muligheder, der er mindre end 3 km fra konferencestedet - fra 3-stjernede hoteller til 5-stjernede hoteller. Venligst book dit hotel hurtigt da værelserne hurtigt kan fyldes op.

★★★3-stjernede hoteller:

★★★★4-stjernede hoteller:

★★★★★5-stjernede hoteller:

OM WIEN

FAQ

Har du et spørgsmål vedr. konferencen? Vi vil prøve at besvare det.

Q. Skal jeg være Synergy team-medlem til at deltage i konferencen?

A. For at deltage i 2016-konferencen, skal du registreres og have en aktiv Synergy-konto i en måned mellem januar og august 2016. Kvalificerede team-medlemmer kan også invitere gæster til at blive registreret og deltage.

Q. Hvad er dress code på konferencen?

A. Dress code for de fleste aktiviteter er business-afslappet. På aftenen for anerkendelse, vil mange gerne pynte sig lidt op (kjoler til damer, jakker og slips for mænd).

Q. Inkluderer registreringsgebyret også fly til Wien?

A. Nej, alle er ansvarlige for deres egen flybillet til konferencen.

Q. Hvilken lufthavn skal jeg flyve til?

A. Det er bedst at flyve til Wiens internationale lufthavn – VIE.

Q. Hvilke spise-muligheder er der tæt ved Wiener Stadthalle?

A. Der er mange restauranter i gå-afstand, i forskellige prisniveauer.

Q: Kan min registrering overdrages?

A. Registreringen kan ikke overdrages.

Q: Kan jeg annullere min konference-registrering?

A. Du kan annullere din tilmelding, men der er et afbestillingsgebyr på 15€. Tilmelding kan ikke refunderes efter den 31. august, 2016

Q. Do I make my own accommodations?

A. Please refer to the Accommodations information on this site.

Q. Hvornår er sidste dag for at tilmelde sig konferencen?

A. Den 31. august 2016, er sidste dag for tilmelding til konferencen enten online eller telefonisk. Registrering vil være mulig på stedet, afhængig af pladser. Tilmeld dig i dag for at få den bedste pris og en garanteret plads til konferencen!

Q. Hvordan er vejret i Wien i september?

A. Den gennemsnitlige temperatur i Wien er 19° C

Q. Hvilke transportmuligheder er der i Rom?

A. Du kan anvende Wiens U-Bahn, (undergrundsbane), sporvogne, taxaer og busser. Klik her for mere information.Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Synergy Customer Service.TILMELD DIG NU

"Topmødet er den vigtigste weekend på året for Synergy Europa, fordi vi justere vores mål og værdier, og vi minder hinanden om, at vi alle er i samme båd, mht. at ændre verdenen gennem sundhed, rigdom og visdom."

—Dan Higginson , Synergy WorldWides grundlægger.
© 2015 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.