Summit Logo

KOMPONER DITT SYNERGY-MESTERVERK

Bli med Synergy WorldWide til Wien i Østerrike 22.-24. september 2016, og opplev denne vakre byens kulturarv. En rekke kjente personer fra Wien har satt sitt preg på verden, blant annet Maria Theresa, Gustav Klimt, Sigmund Freud og Wolfgang Amadeus Mozart. Disse historiske personene har inspirert millioner med sitt livsverk. Også du har muligheten til å påvirke utallige mennesker med ditt livsverk gjennom Synergy WorldWides muligheter og produkter. Ditt mesterverk påbegynnes i Wien.
LÆR AV DE BESTE

Synergys mest innflytelsesrike ledere vil samles i Wien med ett mål for øye — å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes.

WIENER STADTHALLE

Årets samlingssted ble bygget i 1950-årene av Roland Rainer, en ledende østerriksk arkitekt som ville at bygningen skulle stå som et symbol for kulturell fornyelse.

OPPLEV WIEN

Barokke palasser, gallerier og sjarmerende kaféer er noen få elementer av Wiens elegante og historiske atmosfære.

NEDTELLING TIL SUMMIT

— SEPTEMBER 22-24, 2016 —

Relive the excitement!

LINK TIL OPPSUMMERING AV SUMMIT 2015

AGENDA

Torsdag 22. september
4:00 – 8:00 PM Registrering
8:00 – 10:00 PM Velkomstmottakelse
Fredag 23. september
10:00 – 1:00 PM Hovedsesjon I
1:00 – 3:00 PM Lunsj (på egen hånd)
3:00 – 6:00 PM Hovedsesjon II
1:00 – 8:00 PM Summit butikk åpningstider
8:00 – 10:00 PM VIP-mottakelse etter invitasjon
Lørdag 24. september
10:00 – 1:00 PM Hovedsesjon III
1:00 – 3:00 PM Lunsj (på egen hånd)
3:00 – 6:00 PM Hovedsesjon IV
9:00 – 4:00 PM Summit butikk åpningstider

REGISTRERING

Registreringen åpner 1. mars 2016!

Jo raskere du registrerer deg, desto mer sparer du! Det er et begrenset antall plasser, så sikre deg en plass så raskt som mulig.


Registration Schedule
Begrenset tidsperiode 1. mars – 31. mars €79
Early Bird 1. april – 31. mai 99 Euro
Ordinær 1. juni – 31. august 129 Euro
På stedet 22. – 24. september 149 Euro


De som er blitt teammedlemmer hos Synergy etter 31. mai, får samme rabatt som Early Bird og betaler bare 99 Euro når de registrerer seg via kundeservice innen 31. august.

elite honorsTre ganger Elite Honors-kvalifiserte betaler bare 59 Euro og kan registrere seg fra 28. mars til 31. august. Ved kvalifisering for Elite Honors for tredje gang, vil teammedlemmet få en e-post med en kode som gir rabatt ved registrering.

Du må oppgi alle nødvendige personopplysninger når du registrerer deg på internett. Når du har fullført registreringen, vil betalingen bli trukket fra det bankkortet som du tidligere har registrert hos Synergy. Dersom du ønsker å betale med et annet bankkort enn det som er registrert hos Synergy, ber vi deg ringe kundeservice umiddelbart etter registrering for å oppgi korrekt betalingsinformasjon.

Prisen er per person og omfatter adgang til alle arrangementer under Summit. Hotellopphold og reiseutgifter er ikke inkludert. Ved eventuell avbestilling og refusjon vil det bli belastet et avbestillingsgebyr på 15 Euro. Ved avbestilling etter 31. august vil ikke betalingen bli refundert. Billetten kan ikke overføres til en annen person.REGISTRER DEG NÅ

INNLOSJERING
Det finnes mange hoteller i nærheten av Wiener Stadthalle i Wien. Vi har valgt ut noen 3-stjerners til 5-stjerners hoteller som ligger mindre enn 3 kilometer fra samlingsstedet. Du bør bestille rom så fort som mulig, siden hotellene raskt kan bli fullbooket.

★★★ 3-stjerners hoteller:

★★★★ 4-stjerners hoteller:

★★★★★5-stjerners hoteller:

OM WIEN

Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om Summit? Vi vil prøve å svare på det.

Spørsmål: Må jeg være teammedlem hos Synergy for å delta på Summit?

Svar: For å kunne delta på Summit 2016, må du være registrert og ha en aktiv Synergy-konto i én eller flere måneder mellom januar og august 2016. Kvalifiserte teammedlemmer kan invitere gjester til å registrere seg og delta.

Spørsmål: Hva er kleskoden for Summit?

Svar: For de fleste aktiviteter gjelder pent, men uformelt antrekk (business casual). På anerkjennelseskvelden liker mange å pynte seg mer (kvinner i cocktailkjole og menn i jakke og slips).

Spørsmål: Omfatter registreringsavgiften for Summit også flyreisen til Wien?

Svar: Nei, alle er selv ansvarlige for å bestille og betale reisen til og fra Summit.

Spørsmål: Hvilken flyplass skal jeg reise til?

Svar: Fly til Vienna International Airport – VIE.

Spørsmål: Må jeg selv bestille transport fra flyplassen til hotellet?

Svar: Ja.

Spørsmål: Hvilke spisesteder finnes i nærheten av Wiener Stadthalle?

Svar: I gangavstand finnes det mange restauranter - med varierende priser.

Spørsmål: Kan jeg kansellere min registrering for Summit?

Svar: Du kan kansellere registreringen, men må da betale et avbestillingsgebyr på 15 Euro. Etter 31. august 2016 vil du ikke få refundert registreringsavgiften.

Spørsmål: Må jeg selv bestille overnatting?

Svar: Se opplysningene om innlosjering på denne siden.

Spørsmål: Hva er siste dato for registrering for Summit?

Svar: 31. august 2016 er siste dato for registrering for Summit på internett eller telefon. Registrering under Summit er avhengig av om det finnes ledige plasser. Registrer deg i dag for best pris og garantert plass.

Spørsmål: Hvordan er været i Wien i september?

Svar: Gjennomsnittstemperaturen i Wien er 19° C.

Spørsmål: Hvilke transportmuligheter finnes i Wien?

Svar: Du kan bruke Wiens U-Bahn (undergrunnsbane), trikker, drosjer eller busser. Klikk her for mer informasjon.Dersom du har andre spørsmål, ber vi deg kontakte Synergys kundeservice.REGISTRER DEG NÅ

“Summit er den viktigste helgen i året for Synergy Europa fordi vi justerer våre mål og verdier, og vi minner hverandre på at vi er sammen om dette; å forandre verden gjennom helse, velstand og kunnskap.”

—Dan Higginson, grunnlegger av Synergy WorldWide
© 2015 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.