Summit Logo

SKAPA DITT EGET MÄSTERVERK MED SYNERGY

Följ med Synergy WorldWide till Wien den 22-24 september 2016 och upplev denna sofistikerade stad på nära håll. Många briljanta konstnärer och tänkare har levt i Wien under årens lopp, bland annat Maria Theresa, Gustav Klimt, Sigmund Freud och Wolfgang Amadeus Mozart. Dessa individer har inspirerat miljontals människor med sina livsverk, och nu har även du möjligheten att påverka människors liv genom ditt arbete med Synergy WorldWides produkter och affärsmöjligheter. Börja skapa ditt mästerverk i Wien.
LÄR DIG AV DE ALLRA BÄSTA

Alla Synergys mest inflytelserika ledare kommer att samlas i Wien med ett mål i sikte – att ge dig verktygen du behöver för att nå framgång.

WIENER STADTHALLE

Byggnaden för 2016 års Summit-möte byggdes under 1950-talet av Roland Rainer, en ledande arkitekt från Österrike som såg Wiener Stadthalle som en symbol för kulturell pånyttfödelse.

UPPTÄCK WIEN

Barockpalats, gallerier och mängder av caféer skapar den eleganta och charmiga atmosfär som gjort Wien berömd.

NEDRÄKNING TILL SUMMIT

— SEPTEMBER 22-24, 2016 —

RÅterupplev spänningen

LÄNK TILL SAMMANFATTNING FRÅN 2015

DAGORDNING

Torsdag den 22 september
4:00 – 8:00 PM Registrering
8:00 – 10:00 PM Välkomstceremoni
Fredag den 23 september
10:00 – 1:00 PM Allmän session I
1:00 – 3:00 PM Lunch (på egen hand)
3:00 – 6:00 PM Allmän session II
1:00 – 8:00 PM Summit Store Hours
8:00 – 10:00 PM VIP-mottagning
Lördag den 24 september
10:00 – 1:00 PM Allmän session III
1:00 – 3:00 PM Lunch (på egen hand)
3:00 – 6:00 PM Allmän session IV
9:00 – 4:00 PM Summit Store Hours

REGISTRERING

Registreringen öppnar den 1 mars 2016!

Ju snabbare du registrerar dig, desto mer pengar sparar du! Det finns ett begränsat antal platser, så registrera dig så snart som möjligt.


Registreringsschema
Under en begränsad tid 1 mars till 31 mars 79 €
Tidig registrering 1 april till 31 maj 99 €
Standardregistrering 1 juni till 31 augusti 129 €
På plats 22-24 september 149 €


Nya teammedlemmar som registrerar sig efter den 31 maj kan dra fördel av det tidiga registreringspriset 99 € fram till och med den 31 augusti genom att registrera sig via kundtjänst.

elite honorsPersoner som kvalificerat sig för Elite Honors tre gånger kan dra fördel av biljetter för 59 € mellan 28 mars och 31 augusti. När du kvalificerat dig för Elite Honors tre gånger får du en rabattkod via e-post som du kan ange vid registreringen.

Du måste ange all personlig information som krävs under onlineregistreringen. Det betalkort som sparats på ditt Synergy-konto kommer att debiteras när du har slutfört registreringen. Om du vill debitera ett annat betalkort som inte sparats på ditt Synergy-konto kan du ringa kundtjänst direkt efter att du har skickat in din registrering för att ge dem rätt betalningsinformation.

Beloppen som anges gäller per person, och inkluderar tillgång till alla evenemang under Summit. Hotell- och transportkostnader ingår inte. En avbokningsavgift på 15 € gäller för alla återbetalningar. Avbokningar efter den 31 augusti återbetalas inte. Biljetterna är inte överförbara.REGISTRERA DIG NU

HOTELL
Det finns många hotell att välja mellan i närheten av Wiener Stadthalle. Vi har valt ut en handfull hotell som ligger mindre än 3,5 km från Wiener Stadthalle. Hotellen har mellan tre och fem stjärnor. Boka ditt hotell så snart som möjligt eftersom det är stor efterfrågan på rum.

★★★ Trestjärniga hotell:

★★★★ Fyrstjärniga hotell:

★★★★★ Femstjärniga hotell:

OM WIEN

Vanliga frågor

Har du frågor om Summit? Vi svarar gärna på dem!

F. Måste jag vara Synergy-teammedlem för att delta i Summit?

S. För att delta i Summit 2016 måste du registrera dig och ha ett aktivt Synergy-konto under valfri månad mellan januari och augusti 2016. Kvalificerade teammedlemmar kan bjuda in gäster att registrera sig och delta.

F. Vad ska jag ha på mig under Summit?

A. Vi rekommenderar ledig men vårdad klädsel för de flesta aktiviteter. Under kvällen då alla priser delas ut, klär sig många mer formellt (festklänningar för damerna och kavaj och slips för herrarna).

F. Ingår flygbiljetter till Summit i registreringsavgiften?

S. Nej, alla deltagare är ansvariga för sina egna flygbiljetter till Summit.

F. Vilken flygplats är bäst att flyga till?

S. Flyg till Wiens internationella flygplats – VIE.

F. Vad finns det för restaurangalternativ i närheten av Wiener Stadthalle?

S. Det finns många restauranger inom olika prisklasser i närheten av Wiener Stadthalle.

F. Kan jag överföra min registrering till en annan person?

S. Nej, det går inte att överföra registreringen till en annan person.

F. Kan jag avboka min Summit-registrering?

S. Du kan avboka din registrering, men du måste betala en avbokningsavgift på 15 €. Registreringsavgifter återbetalas inte efter den 31 augusti 2016.

F. Bokar jag mitt eget boende?

S. Se sidan med hotellrekommendationer på den här webbplatsen.

F. När är sista dagen för att registrera sig för Summit?

S. Den 31 augusti 2016 är sista dagen för att registrera sig för Summit online eller via telefon. Du kan även registrera dig på plats förutsatt att det finns platser kvar. Registrera dig idag för bästa möjliga pris och för att få en garanterad plats!

F. Hur är vädret i Wien i september?

S. Medeltemperaturen i Wien är 19 °C i september.

F. Vad finns det för transportalternativ i Wien?

S. Du kan använda Wiens tunnelbana (U-Bahn), spårvagn, taxi eller buss. Klicka här för mer information.Om du har några ytterligare frågor får du gärna kontakta Synergys kundtjänst.REGISTRERA DIG NU

”Summit är den viktigaste helgen på hela året för Synergy Europa eftersom det är då vi skapar målsättningar och påminner varandra om att vi arbetar tillsammans för att förändra världen med hälsa, välstånd och kunskap.”

—Dan Higginson, Synergy WorldWides grundare
© 2015 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.