Summit Logo

NAJ IZPOD VAŠIH ROK NASTANE SYNERGY MOJSTROVINA

Od 22. do 24. septembra 2016 se nam pridružite v prefinjenem mestu Dunaju, čigar zapuščina vas bo posrkala vase, saj se je tod že mudilo lepo število slave vrednih umetnikov in inovatorjev, ki so v njem pustili sled, tudi Marija Terezija, Gustav Klimt, Sigmund Freud in Wolfgang Amadeus Mozart. Vse naštete in še druge zgodovinske osebnosti so (in še) s svojim življenjskim delom navdihovale oziroma navdihujejo milijone, če ne celo milijarde ljudi. Tako kot oni lahko na preštevilna življenja s svojim življenjskim delom – t.j. z našo poslovno priložnostjo in izdelki – vplivate tudi vi. Vaša mojstrovina bo začela nastajati na Dunaju.
UČITE SE OD NAJBOLJŠIH

Na evropskem srečanju na Dunaju se bodo zbrali čisto vsi najbolj vplivni Synergyjevi vodje z enim samim ciljem – da vam predajo orodja, s katerimi boste lahko uspeli.

WIENER STADTHALLE

Dvorano, v kateri se bo odvijalo letošnje evropsko srečanje, je v 50-ih letih prejšnjega stoletja zasnoval vodilni avstrijski arhitekt Roland Rainer, ki je imel pred očmi, da naj zgradba predstavlja simbol kulturnega preporoda.

RAZIŠČITE DUNAJ

Dunaj vas bo očaral na vsakem koraku, vse tja od baročnih palač in galerij do nešteto kavarn ter še marsičesa drugega, iz česar veje pridih omikanosti in brezmadežnosti.

ODŠTEVANJE DO SREČANJA

— september 22-24, 2016 —

Podoživite navdušenje

POVEZAVA NA POVZETEK DOGAJANJA NA ZADNJEM SREČANJU

PROGRAM

Četrtek, 22. septembra
4:00 – 8:00 PM Prijava
8:00 – 10:00 PM Otvoritveni sprejem
Petek, 23. septembra
10:00 – 1:00 PM 1. sklop predavanj
1:00 – 3:00 PM Kosilo (v lastni režiji)
3:00 – 6:00 PM 2. sklop predavanj
1:00 – 8:00 PM Odpiralni čas Summit trgovine
8:00 – 10:00 PM VIP sprejem za povabljene
Sobota, 24. septembra
10:00 – 1:00 PM 3. sklop predavanj
1:00 – 3:00 PM Kosilo (v lastni režiji)
3:00 – 6:00 PM 4. sklop predavanj
9:00 – 4:00 PM Odpiralni čas Summit trgovine

PRIJAVA

Na evropsko srečanje na Dunaju se lahko prijavite od 1. marec 2016!

Prej, ko se boste prijavili, več boste prihranili! Ker je število mest omejeno, si čim prej zagotovite svojega!


Časovni razpored prijav
Omejen čas od 1. marca do 31. marca 79 €
Cena za zgodnje prijave (Early Bird) od 1. aprila do 31. maja 99 €
Redna cena od 1. junija do 31. avgusta 129 €
Cena na kraju dogodka od 22. do 24. septembra 149 €


Novi člani, ki se bodo vpisali po 31. maju, bodo lahko do vključno 31. avgusta izkoristili ceno za zgodnje prijave (Early Bird; 99 €) preko klicnega centra za pomoč uporabnikom.

elite honorsVsi tisti, ki ste se že ali se še boste trikrat kvalificirali za Elite Honors (EH), boste lahko za prijavo od 28. marca do 31. avgusta izkoristili znižano ceno za EH kvalifikante (59 €). Ko se boste tretjič kvalificirali za EH, vam bomo po elektronski pošti poslali posebno kodo, s katero boste lahko uveljavili popust.

Med prijavo na spletu morate vpisati vse zahtevane osebne podatke. Po uspešno opravljeni prijavi vam bomo za zahtevani znesek bremenili kreditno kartico, ki ste jo vnesli v svoj Synergy račun. Če bi raje plačali z drugo kreditno kartico, takoj po uspešno opravljeni prijavi pokličite službo za pomoč uporabnikom in svojemu predstavniku na drugi strani sporočite ustrezne podatke.

Cena je na osebo in vključuje vstop na vse dogodke v okviru srečanja. Stroški nastanitve in prevoza niso vključeni. V primeru odpovedi morate plačati 15 €. V primeru odpovedi po 31. avgustu ne vračamo denarja. Vstopnice so neprenosljive.PRIJAVE

NASTANITVE
V bližini Wiener Stadthalle je na voljo več ducat hotelov. Poiskali smo nekaj hotelov, ki so od nje oddaljeni manj kot 3 kilometre, od nastanitev s 3* do nastanitev s 5*. Nemudoma rezervirajte sobo, da ne bodo prej pošle.

★★★Hoteli s 3*:

★★★★ Hoteli s 4*:

★★★★★Hoteli s 5*:

O DUNAJU

FAQ

Imate kakšno vprašanje o srečanju? Poskusili vam bomo odgovoriti nanj.

V: Se smejo srečanja udeležiti samo člani?

O: Če se želite udeležiti srečanja, se morate nanj prijaviti kot član, ki ima kadar koli med januarjem in avgustom 2016 aktiven račun pri Synergyju. Kvalificirani člani lahko na srečanje povabite tudi goste.

V: Kako naj bom oblečen(-a) na srečanju?

O: Na večini dejavnosti v sproščenih poslovnih oblačilih (business casual). Med popoldanskim delom, v katerem podeljujemo priznanja, pa se marsikdo rad odene v bolj svečano opravo (gospe v večerno obleko, gospodje v suknjič in kravato).

V: Ali je v ceno prijave na srečanje vključen tudi let na Dunaj?

O: Ne, stroške leta krije vsak član sam.

V: Na katero letališče naj letim?

O: Na dunajsko letališče (VIE).

V: Kje v bližini Wiener Stadthalle je mogoče kaj prigrizniti?

O: V neposredni bližini je na voljo več restavracij z različnimi cenami.

V: Je moja prijava na srečanje prenosljiva?

O: Ne.

V: Ali lahko prijavo na srečanje odpovem?

O: Lahko, vendar morate plačati pristojbino za odpoved v višini € 15. Za odpovedi po 31. avgustu 2016 ne vračamo denarja.

V: Moram sam(-a) poskrbeti za nastanitev?

O: Glej »Nastanitve«.

V: Do kdaj najkasneje se lahko prijavim na srečanje?

O: Na spletu ali po telefonu se lahko prijavite do najkasneje 31. avgusta 2016. Na kraju dogodka se boste lahko prijavili le, če bodo še na voljo prosta mesta. Prijavite se še danes in si zagotovite tako najnižjo ceno kot mesto.

V: Kakšno je septembra vreme na Dunaju?

O: Povprečna temperatura je 19 stopinj Celzija.

V: Kakšen prevoz je na voljo na Dunaju?

O: Lahko se vozite s podzemno železnico (U-Bahn), tramvaji, taksiji ali avtobusi. Kliknite tukaj za več informacij.Če imate še kakšno vprašanje, se obrnite na svojega predstavnika v službi za pomoč uporabnikom.PRIJAVE

»Evropsko srečanje je najpomembnejši konec tedna v letu za Synergy v Evropi, ker takrat ponovno uskladimo svoje cilje in vrednote, drug drugega pa tudi spomnimo, da smo vsi na isti ladji, ki želi z zdravjem, bogastvom in modrostjo spreminjati svet.«

—ustanovitelj Synergy WorldWide, Dan Higginson
© 2015 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.