LA DEG BEGEISTRE sammen med Synergy WorldWide i TORINO, ITALIA
på 4. – 6. oktober på de Europe Summit 2018

Synergys Summit er den absolutte største samlingen av ledere og teammedlemmer fra hele Europa. Når vi nå i år samles i Torino, så er det for å feire nye prestasjoner i tillegg til at vi som team lærer hvordan vi kan få vekst i forretningen vår, teamet vårt, ambisjonene våre og i oss selv. Se på video.

REGISTRER DEG NÅPROFESJONELL TRENING

Flere av Synergys aller største forretningsbyggere vil i Torino holde innlegg som kommer til å hjelpe deg med å rekruttere, duplisere samt hjelpe andre med å få ut sitt potensiale.

INSPIRERENDE STED

Torino, stedet som avholdt Vinterolympiaden 2006, vil inspirere deg til å nå dine mål og strekke deg mot nye høyder.

SYNERGY-FEST

Summit er en arena for læring, men det er også mye mer. Det er også en anledning til å feste, oppmuntre hverandre og feire alt en har oppnådd gjennom året.

NEDTELLING TIL SYNERGY EUROPA TOPPMØTE 2018

4.-6. OKTOBER, 2018

Gjenopplev begeistringen!

Se opptak av Europe Summit 2017 i Barcelona

Agenda

TORSDAG 4. OKTOBER
19:30 – 22:00 VIP-middag og presentasjon (kun for inviterte kvalifiserte teammedlemmer)
FREDAG 5. OKTOBER
13:00 – 17:30 Fellesmøte I
20:00 – 23:00 Velkomstmottakelse
LØRDAG 6. OKTOBER
10:00 – 13:00 Fellesmøte II
13:00 – 15:00 Lunsj (på egenhånd)
15:00 – 18:30 Fellesmøte III

REGISTRERING

Dess raskere du registrerer deg, dess mer sparer du. Plassene er begrenset, så det kan være lurt å sikre seg en plass så raskt som mulig. Klikk her for registrering

All personlig informasjon må inkluderes under påmelding på nett. Kortet som brukes med Synergy-kontoen din vil belastes når du har fullført påmeldingsprosessen. Hvis du ønsker å belaste et annet kort enn det som er knyttet til kontoen din, ringer du kundeservice umiddelbart etter at du har levert inn påmeldingsskjemaet, slik at du kan oppgi riktig kortinformasjon.


REGISTRERINGSTIDSPUNKT
Tidlig registrering 24. mars – 30. juni €99
Ordinær registrering 1. juli – 31. august €129
Nye teammedlemmer 1. juli – 31. august €99 (Nye teammedlemmer må ringe inn sin registrering til kundesenteret innen en måned etter at de har registrert seg som teammedlem for å få den rabatterte prisen.)
Registrering under arrangementet 4. – 6. oktober €149


Den oppgitte prisen er per person og inkluderer tilgang til alle event på Summit. Hotell og transport er ikke inkludert. Ved eventuell avbestilling må man betale et avbestillingsgebyr på 15 euro. Avbestillinger etter 14. september kan ikke refunderes. Billettene er ikke overførbare til andre.REGISTRER DEG NÅSTED

Centro Congressi Lingotto er bygd i perioden 1917 – 1922 og er et yndet møtepunkt for grupper fra hele verden. Ved sin førsteklasses beliggenhet 10 minutter fra sentrum av Torino byr den på både tilgjengelighet og skjønnhet i én og samme pakke.

Bygningen og møterommene er store både av størrelse og i arkitektur. Den indre gårdsplassen til hovedbygningen har blitt forvandlet til en fredelig hage kalt «underverkets hage». Hagen bugner av frodige grønne planter og busker og er gratis og åpen for publikum. Ta gjerne en spasertur gjennom hagen mellom møter, eller når dagen er over, for å nyte hagens rolige skjønnhet.

Ikke glem å be om et besøk på taket på Lingotto, som du kommer til ved hjelp av spiraltrappen. Panoramautsikten over byen er nesten ubeskrivelig. Se selv hvorfor Torino ble valgt som stedet vi ønsker å ha Summit i år med temaet LA DEG BEGEISTRE.

INNKVARTERING

Centro Congressi Lingotto ligger i nærheten av mange hoteller, noe som gjør det enkelt for deg å spasere til og fra arrangementet. Vi har plukket ut en håndfull 3- og 4-stjerners alternativer som ligger i nærheten av arrangementet. Vennligst bestill hotellrommet ditt så fort som mulig, da det fort kan bli fulle hoteller. Vær også oppmerksom på at det er en byskatt som kommer i tillegg til de oppgitte hotellpriser og som skal betales direkte til hotellet.

★★★★ 4-stjerners hotell

★★★ 3-stjerners hotellOM TORINO

Torino kjennetegnes ved sin arkitektoniske skjønnhet, et mildt klima og et bakteppe av enorme fjell, og klarer å imponere selv de mest verdensvante mennesker. Det er ikke rart at Torino ble valgt til å være vert for Vinter-OL i 2006.

Fra det utsøkte palasset i Venaria, til det store torget Piazza Castello, føler vi oss trygg på at du vil bli blendet av byens tidløse prakt. Men Torino sjarmerer ikke bare visuelt. Byen har også en lang tradisjon med produksjon av sjokolade, samt mange historiske kafeer som tilbyr besøkende denne eksklusive smaken av Torino.

Mens du både absorberer og praktiserer prinsippene du lærer underveis på Summit, håper vi at Torino og fjellene som ruver over byen, er en påminnelse om din evne til å løfte forretningen din, andre mennesker og deg selv!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du spørsmål om Summit? Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg svar på det du lurer på.

Spørsmål: Må jeg være Synergy-teammedlem for å delta på Summit?

Svar: For å delta på Summit 2018 må du registrere deg, i tillegg til å ha en aktiv Synergy-konto i en hvilken som helst måned mellom januar og september 2018. Kvalifiserte teammedlemmer kan også invitere gjester til å registrere seg og delta.

Spørsmål: Hvilken kleskode er det for Summit?

Svar: Kleskoden for de fleste aktiviteter er forretningsmessig uformell. De som skal delta på VIP-middagen vil bli bedt om å kle seg halvformelt (dvs. dress og slips for menn, cocktailkjole for damer).

Spørsmål: Innbefatter registreringsavgiften til Summit også flybilletten til Torino?

Svar: Nei, alle er ansvarlige for sin egen flybillett til Summit.

Spørsmål: Hvilken flyplass skal jeg fly til?

Svar: Fly til Aeroporto di Torino (TRN), også kjent som Turin-Caselle Airport.

Spørsmål: Må jeg ordne min egen transport fra flyplassen til hotellet?

Svar: Ja, du må ordne din egen transport fra flyplassen til hotellet. Hvis du trenger forslag til innkvartering, bruk gjerne siden for hotellinnkvartering vi har laget for deg.

Spørsmål: Hvilke spisesteder er tilgjengelige i nærheten av Centro Congressi Lingotto?

Svar: Det finnes mange restauranter innen gangavstand, i alle prisklasser, inkludert et kjøpesenter i nærheten som tilbyr flere alternativer for bespisning.

Spørsmål: Er registreringen min overførbar til andre??

Svar: Registreringen din er personlig og kan ikke overføres til andre.

Spørsmål: Kan jeg avbestille min registrering?

Svar: Du kan kansellere din registrering, men det er et avbestillingsgebyr på 15 euro. Registreringen kan ikke refunderes etter 14. september 2018.

Spørsmål: Bestiller jeg min egen overnatting?

Svar: Ja, du har ansvaret for å bestille ditt eget hotellrom. Det er mange alternativer rundt Centro Congressi Lingotto. Klikk her for å se en liste over anbefalte hoteller, med tilhørende priser.

Spørsmål: Når er siste frist for registrering til Summit?

Svar: 31. august er den siste dagen for å registrere seg for Summit på nettet eller over telefon. Det vil være mulig å registrere seg på stedet under arrangementet, litt avhengig av tilgjengelighet. Registrer deg tidlig for å få den beste prisen, registreringsmaterialet samt garantert plass på Summit!

Spørsmål: Hvordan er været i Torino i oktober?

Svar: Gjennomsnittlig dagtemperatur i Torino i oktober er ca. 15°C

Spørsmål: Hvilke transportalternativer er tilgjengelige i Torino?

Svar: MetroTorino er den offentlige t-banen. Det finnes også taxi-, buss- og togalternativer. Uber opererer for tiden ikke i Torino. Lær mer om transportalternativene i Torino her.

Hvis du har flere spørsmål, vennligst kontakt vårt alltid vennlige kundesenter. Vi gleder oss til å se deg i Torino!REGISTRER DEG NÅ

Summit er årets viktigste begivenhet. Det er det arrangementet vi gleder oss til hele året. Vi jobber hardt for å oppleve dette høydepunktet. Både for å kunne se hvor vi opprinnelig kom fra og for å realisere våre nye mål. Summit gir oss et nytt utsiktspunkt som hjelper oss med å forutse hva fremtiden bringer. Alt vi gjør i Synergy gjør vi for å forbedre oss, oppnå nye høyder, oppleve maksimalt velvære og for å bli den beste utgaven av oss selv.© 2018 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.