NOUSE UUDELLE TASOLLE Synergy WorldWiden kanssa TORINO, ITALIA
4.–6.10. EUROOPAN-KONFERENSSI 2018.

Synergyn konferenssi on eurooppalaisille tiimin jäsenille vuoden tärkein tapahtuma. Tänä vuonna Torinossa juhlistetaan uusia saavutuksia ja keskitytään uudelle tasolle nousemiseen niin liiketoiminnassa kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Katso video.

ILMOITTAUDUAMMATTIMAISIA KOULUTUKSIA

Torinossa monet Synergyn menestyksekkäimmistä jäsenistä opettavat sinua hankkimaan uusia jäseniä tiimiisi, monistamaan toimiasi ja auttamaan muita vapauttamaan potentiaalinsa.

INSPIROIVA TAPAHTUMAPAIKKA

Vuoden 2006 talviolympialaisia isännöinyt Torino motivoi sinua saavuttamaan tavoitteesi ja viemään liiketoimintasi uudelle tasolle.

SYNERGYN JUHLAA

Konferenssissa ei ole kyse pelkästään oppimisesta. Siellä pääset myös pitämään hauskaa ja juhlistamaan vuoden saavutuksia.

LÄHTÖLASKENTA VUODEN 2018 EUROOPAN-KONFERENSSIIN

4.-6.9. 2018

ELÄ HIENOT HETKET UUDELLEEN.

Katso video vuoden 2017 Barcelonan-konferenssista.

OHJELMA

TORSTAI 4.10.
19:30 – 22:00 VIP-illallinen ja esitelmä (vain pätevöityneille kutsuvieraille)
PERJANTAI 5.10.
13:00 – 17:30 Yleistilaisuus I
20:00 – 23:00 Tervetulovastaanotto
LAUANTAI 6.10.
10:00 – 13:00 Yleistilaisuus II
13:00 – 15:00 Lounas (omatoiminen)
15:00 – 18:30 Yleistilaisuus III

ILMOITTAUTUMINEN

Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä enemmän säästät. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi viipymättä. Ilmoittaudu tästä

Sinun on annettava kaikki verkkoilmoittautumisen aikana pyydettävät tiedot. Synergy-tiliisi yhdistettyä korttia veloitetaan ilmoittautumisprosessin jälkeen. Jos haluat maksaa muulla kortilla, ota yhteyttä asiakaspalveluun heti ilmoittautumisen jälkeen ja ilmoita käytettävän kortin tiedot.


ILMOITTAUTUMISAIKATAULU
Aikainen ilmoittautuminen 24.3.–30.6. €99
Normaali ilmoittautuminen 1.7.–31.8. €129
Uudet tiimin jäsenet 1.7.–31.8. €99 (saadakseen alennuksen uusien tiimin jäsenten täyty ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluun 30 päivän kuluessa jäseneksi rekisteröitymisestään)
Paikan päällä ilmoittautuminen 4.–6.10. €149


Maksut ovat henkilöä kohden, ja niihin sisältyy pääsy kaikkiin konferenssin tapahtumiin. Majoitus ja kuljetus eivät sisälly ilmoittautumismaksuun. Palautuksista vähennetään 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 14.9. jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Lippuja ei voi siirtää toiselle henkilölle.ILMOITTAUDUTAPAHTUMAPAIKKA

Vuosina 1917–1922 rakennettu Centro Congressi Lingotto on ihanteellinen kohtaamispaikka erilaisille ryhmille. Konferenssikeskus sijaitsee kauniissa ympäristössä vain 10 minuutin matkan päässä Torinon keskustasta.

Rakennus kokoussaleineen on vaikuttava niin kokonsa kuin arkkitehtuurinsakin puolesta. Päärakennuksen sisäpihalla sijaitsee seesteinen ”Ihmeiden puutarha”, jonne on vapaa pääsy. Tilaisuuksien välillä voi siis käydä ihastelemassa vehreän puutarhan lumoa.

Kannattaa myös pyytää pääsyä Lingotton kattoradalle, jonne kuljetaan kierreportaita. Sieltä avautuu upea panoraamanäkymä kaupungin yli. Huomaat varmasti, miksi tämän vuoden nousujohteisteemainen konferenssi järjestetään juuri Torinossa!

MAJOITUS

Centro Congressi Lingotton lähistöllä sijaitsee useita hotelleja, joista konferenssikeskukseen pääsee kätevästi jalkaisin. Tutustuimme muutamaan 3–4 tähden vaihtoehtoon, jotka sijaitsevat lähellä tapahtumapaikkaa. Huone kannattaa varata pian, sillä hotellit saattavat täyttyä nopeasti. Huomaathan, että majoituksesta veloitetaan kaupunkivero, joka maksetaan hotellilla.

★★★★ 4 tähden hotellit

★★★ 3 tähden hotellitTORINO

Torinon kaunis arkkitehtuuri, leuto ilmasto ja huikeat vuoristomaisemat hurmaavat varmasti kokeneenkin maailmanmatkaajan. Ei siis ihme, että kaupunki valittiin vuoden 2006 talviolympialaisten isännäksi.

Torinon ajaton loisto suorastaan häikäisee, seisoi sitten ihastuttavan Venarian palatsin edessä tai mahtavalla Piazza Castellon aukiolla. Kaupungin viehätysvoima ei kuitenkaan nojaa pelkkiin nähtävyyksiin. Sillä on pitkät perinteet suklaanvalmistuksessa, ja monet kahvilat tarjoavatkin vierailijoille paikallisia herkkuja.

Toivottavasti Torino ja sitä ympäröivät vuoret muistuttavat sinua siitä, kuinka voit nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle ja soveltaa konferenssin oppeja käytännössä.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysyttävää konferenssista? Vastaamme parhaamme mukaan.

K. Täytyykö minun olla Synergy-tiimin jäsen, jotta voin osallistua konferenssiin?

V. Jotta voit osallistua konferenssiin, sinun täytyy ilmoittautua ja sinulla täytyy olla aktiivinen Synergy-tili missä tahansa kuussa tammi- ja syyskuun 2018 välillä. Pätevöityneet tiimin jäsenet voivat myös kutsua vieraita rekisteröitymään ja osallistumaan.

K. Millainen pukukoodi konferenssissa on?

V. Useimmissa tilaisuuksissa pukukoodina on rento liikepukeutuminen. VIP-illalliselle pyydämme pukeutumaan muodollisesti (miehiä pukuun ja solmioon, naisia iltapukuun).

K. Kuuluvatko lennot Torinoon konferenssin ilmoittautumismaksuun?

V. Eivät. Jokainen osallistuja vastaa itse lennoistaan.

K. Mille lentokentälle minun kannattaa lentää?

V. Lennä Torinon lentokentälle (TRN), joka tunnetaan myös Casellen lentokenttänä.

K. Täytyykö minun huolehtia itse kuljetuksesta lentokentältä hotellille?

V. Kyllä, sinun tulee huolehtia kuljetuksista lentokentältä hotellille itse. Jos kaipaat vinkkejä, tutustu majoitussivuun.

K. Mitä ruokailupaikkoja Centro Congressi Lingotton lähettyvillä on?

V. Kävelyetäisyydellä on useita erihintaisia ravintoloita. Myös läheisessä ostoskeskuksessa on paljon ruokailumahdollisuuksia.

K. Voiko ilmoittautumista siirtää toiselle?

V. Ilmoittautumista ei voi siirtää toiselle.

K. Voiko ilmoittautumista perua?

V. Ilmoittautumisen voi perua, mutta tästä veloitetaan 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 14.9.2018 jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta.

K. Tuleeko minun hankkia majoitus itse?

V. Kyllä, olet itse vastuussa majoituksen varaamisesta. Centro Congressi Lingotton lähistöllä on useita vaihtoehtoja. Täällä on luettelo suositelluista hotelleista hintoineen.

K. Milloin konferenssiin täytyy viimeistään ilmoittautua?

V. Viimeinen päivä verkko- tai puhelinilmoittautumiselle on 31.8. Paikan päällä voi ilmoittautua, mikäli paikkoja on jäljellä. Kun ilmoittaudut varhain, saat parhaan hinnan ja paikkasi konferenssissa on taattu.

K. Millainen sää Torinossa on lokakuussa?

V. Keskilämpötila Torinossa on 15 °C.

K. Mitä kuljetusvaihtoehtoja Torinossa on?

A. Torinossa voi kulkea metrolla, taksilla, linja-autolla tai junalla. Uber ei tällä hetkellä toimi Torinossa. Lisätietoja Torinon kuljetusvaihtoehdoista on täällä.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Nähdään Torinossa!ILMOITTAUDU

Konferenssi on vuoden tärkein tapahtuma, ja sitä odotetaan pitkään ja hartaasti. Jäsenet tekevät kovasti töitä, jotta he pääsevät muistelemaan lähtökohtiaan uudesta näkökulmasta. Samalla he saavat vilauksen tulevasta. Synergyllä uudelle tasolle nouseminen, konferenssiin pääseminen, huipputason hyvinvointi ja uuden saavuttaminen on kaiken perimmäinen päämäärä.© 2018 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.