Klikkaamalla tästä pääset artikkeleihin

Huhtikuu 2014

Tässä julkaisussa:

© Copyright 2014 Synergy WorldWide. All rights reserved.

Viesti johtoryhmän jäseneltä

Synergy Euroopan huippuvuosi – näin me teemme sen

Stewart Rutter, Synergy Worldwiden myyntijohtaja

Kevät lähestyy ja vähitellen päivät pitenevät ja lämpenevät. Tämä on hienoa vuodenaikaa, joka valaa meihin uutta optimismia ja elämäniloa. Tämä tunne ei koske ainoastaan omaa elämääni, vaan erityisesti Synergyn liiketoimintaa.

Vuosi 2014 on lähtenyt liikkeelle hienojen tapahtumien merkeissä. Nämä tapahtumat ovat koonneet yhteen runsaasti Synergyn tiimijäseniä yhteisten visioiden ja uusien näköalojen ääreen. Havaijin Legacy Retreat-tapaaminen aloitti vuoden Synergy-tapahtumat. Huipputiiminjohtajat eri puolilta maailmaa kokoontuivat juhlimaan yhteisiä saavutuksia ja suunnittelemaan tulevaisuutta luonnonkauniissa ympäristössä. On aina yhtä hienoa tutustua tiiminjohtajiimme, jotka ovat äärimmäisen innostuneita työstään ja liiketoiminnastaan. Ja on aina yhtä hienoa, että joka puolella maailmaa pystymme muuttamaan ihmisten elämää parempaan suuntaan. En voi kuvitella parempaa tapaa aloittaa vuotta kuin viettää viikko työlleen omistautuneiden tiiminjohtajien kanssa Havaijilla.

Tämän jälkeen käynnistimme alueelliset ja kansalliset Kick Off -tapahtumat, joissa lanseerasimme uusia bonus- ja tuotekampanjoita. Synergyn perustaja Dan Higginson osallistui näihin koulutustilaisuuksiin Suomessa, Saksassa ja Norjassa. Järjestimme myös erittäin onnistuneet tilaisuudet Irlannissa, Englannissa, Espanjassa ja Puolassa. Viimeisin Kick Off -tilaisuus oli Italiassa, joka on kaikkein uusin markkina-alueemme. Kaiken kaikkiaan yli tuhat ihmistä kokoontui kuuntelemaan Synergyn tarinaa ja juhlimaan vuoden 2014 tavoitteita ja uutuuksia.

Tästä vuodesta on tulossa historiallisen hyvä vuosi Synergy Euroopalle. Olemme luoneet pohjan vuoden 2014 kasvulle ja menestykselle ahkeralla työllä ja omistautumisella asiallemme. Käynnistimme 2x2-bonuskampanjan vuodeksi kaikilla markkina-alueilla. Tämä jatkuvan rekrytoinnin ja sponsoroinnin kannustin auttaa varmasti kasvattamaan liiketoimintaa ja bonuksia. Lanseerasimme Barcelona Top 100 -kampanjan, joka palkitsee tiimijäseniä toiminnasta ja liiketoiminnan jatkuvasta kehittämisestä erityisen pistejärjestelmän avulla. Sata eniten pisteitä saanutta henkilöä hankkii matkarahaa ja saa tunnustuksen Barcelonan konferenssissa syyskuussa.

Barcelonan konferenssista tulee mahtavin tähänastisista Synergyn tapahtumista Euroopassa. Julkaisemme siellä uusia tuotteita ja ohjelmia, jotka varmasti kiinnostavat kaikkia paikalla olevia. Esittelemme Synergyn tulevaisuudennäkymiä, jotka näyttäytyvät rohkaisevina ja kannustavina kaikille Synergy-toiminnassa mukana oleville: tämä on sinun yhtiösi. Tulethan mukaan Barcelonan konferenssiin, sillä näin sinulla on tilaisuus näyttää esimerkkiä ja osoittaa, miten tärkeää liiketoimintasi menestys sinulle on. Tiimijohtajana et tyydy tulemaan paikalle yksin, vaan kutsut myös tiimisi mukaan.

Eräs johtajuutta kuvaava sitaatti merkitsee minulle erityisen paljon:

"Jos toimintasi saa ihmiset unelmoimaan, oppimaan, toimimaan ja kasvamaan ihmisinä, olet oikea johtaja."

Olen varma siitä, että Barcelonan konferenssista saat eväitä edellä kuvatun kaltaiseen oikeaan johtajuuteen. Älä jää pois tästä tapahtumasta!

Olemme nyt optimistisempia ja luottavaisempia yhtiömme tulevaisuuteen kuin koskaan aikaisemmin, ja meillä on tähän täysi syy. Maailmanlaajuinen liiketoimintamme jatkaa kasvuaan, ja yhä useammat suurenmoiset ihmiset jakavat yhtiömme toiminta-ajatuksen: Leave a Legacy – jätä maailmalle perintö. Kiitämme teitä sitoutumisestanne ja lujasta työstänne kehittäessänne Synergy-liiketoimintaa niin yksityisesti kuin yhdessäkin. Ennen kaikkea kiitämme kaikkia siitä, miten hienosti edustatte yhtiötämme joka päivä. Toivottavasti minulla on tilaisuus tavata mahdollisimman monia teistä lähitulevaisuudessa.

Viesti Euroopan ohjausryhmän jäseneltä

Yhteisiin tapahtumiin osallistuminen on avain menestykseen

Hakan Cetin, Emerald Executive ja Euroopan ohjausryhmän jäsen

Yksi tärkeimpiä asioita, mitä olen oppinut verkostomarkkinoinnista, on se, miten tärkeitä yhteiset tapahtumat ovat sekä järjestäjille että osallistujille. Kenellekään ei voida tietenkään taata, että oma liiketoiminta alkaa kukoistaa kun vain osallistuu tapahtumiin. Olen kuitenkin huomannut, että ne, jotka menestyvät verkostomarkkinoinnissa ja Synergy WorldWiden toiminnassa, ovat myös aina läsnä tapahtumissamme. Käytännössä väite pitää siis suurelta osin paikkansa.

Suurtapahtumaan valmistautuminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta osallistujalle jää riittävästi aikaa mainostaa tulevaa tapahtumaa myös muille. Jokainen, joka päättää osallistua vaikkapa konferenssiin, vaikuttaa merkittävästi koko yhtiön menestykseen, vaikka ei sitä ehkä itse huomaakaan.

Osallistumalla syyskuussa 2014 järjestettävän Barcelonan konferenssin tapaisiin suurtapahtumiin saa hyvän yleiskuvan yhtiön toiminnasta. Suurtapahtumissa käy selväksi, että Synergy on enemmän kuin pelkkä käsite. Synergy on konkreettisesti olemassa: me yhdessä teemme sen. Jokainen osallistuja voi aistia kansainvälisen ja innostavan ilmapiirin, joka yhdistää meitä. Synergy todella toimii joka puolella maailmaa. Täällä ymmärrät, että olet osa kansainvälistä verkostoa! Synergyn tiiminjohtajien menestystarinoista saat uutta inspiraatiota omaan toimintaasi.

Kenties ajattelet: "Millä tavalla minä olen erilainen kuin tuo tiiminjohtaja? Olemme samanlaisia, fiksuja ja hyviä ihmisiä. Meillä on samanlaiset taustatkin. Hänen bisneksensä menestyy, mutta minä saatan olla joissain asioissa jopa taitavampi!" Muiden esimerkki voi rohkaista ja motivoida omaa liiketoimintaa ja omia tavoitteita. Kuuntelemalla huipputiiminjohtajia opit heidän kokemuksistaan ja saat heiltä lisätietoja siitä, miten Synergy-liiketoimintaa voi rakentaa ja miten voi välttää tavallisimmat virheet. Suurtapahtumissa saat ensikäden tietoja Synergyn uutuuksista ja tulevista suunnitelmista.

Saat kuulla Synergy WorldWiden perustajan, Dan Higginsonin kertovan siitä, miten paljon enemmän Synergy merkitsee kuin pelkkä raha! Tunnet olevasi osa suurempaa kokonaisuutta, joka rikastuttaa niin monien ihmisten elämää. Juuri sinä olet tärkeä tekijä yhtiössä, joka ei tunnu kaukaiselta ja vieraalta, vaan omalta, ja joka on tärkeä osa omaa elämääsi. Ymmärrät myös, ettet ole yksin. Synergy on suuri kansainvälinen perhe. Kun näet tapahtumiin osallistuvan ihmismäärän, ymmärrät tuhansien menestyneen hienosti verkostomarkkinoinnissa – miksei sama onnistuisi sinultakin?

Tapahtumissa ihmiset saavat itselleen vision. Tapahtumissa tehdään tulevaisuuden johtajia – tämän kokemus verkostomarkkinoinnista on opettanut minulle. Synergyn tapahtumissa omat tavoitteet ja suunnitelmat selkeytyvät. Osallistuminen rohkaisee toteuttamaan omia suunnitelmia välittömästi.

Sinun kannattaa kannustaa liikekumppaneitasi osallistumaan suurtapahtumiin vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ne tiimijäsenet, joita itse aikanaan olen kutsunut tapahtumiin, ovat edelleen mukana Synergyn toiminnassa. Heidän liiketoimintansa on lähtenyt tapahtumien jälkeen merkittävään kasvuun.

Kun minulta kysytään, miksi tapahtumiin kannattaa osallistua, tiedän niin monta hyvää syytä, etten pysty edes luettelemaan niitä kaikkia. En voi sanoin kuvata sitä positiivista henkeä, joka tapahtumissa vallitsee. Totean aina, että jokaisen pitää kokea tapahtuma itse! Kun minut kutsuttiin ensimmäiseen tapahtumaan, olin ällistynyt. Minun piti vain astua kohti tuntematonta ja osallistua ensimmäistä kertaa yhteistapahtumaan, jotta silmäni avautuivat näkemään tämän valtavan mahdollisuuksien maailman.

Ihmiset antavat aina monia syitä sille, miksi he eivät osallistu Synergyn tapahtumiin: "Osallistuminen tulee liian kalliiksi", "Tapahtuma on liian kaukana", "En ymmärrä verkostomarkkinointislangia", "En ymmärrä mitä hyötyä osallistumisesta olisi".

Yhteistapahtumilla on todistettavasti tärkeä merkitys liiketoiminnan onnistumiselle. Elämässä täytyy aina tehdä uhrauksia, jos haluaa jotain. Kun ajattelet kustannuksia, ajattele myös tapahtumasta saatavaa hyötyä. Kysy itseltäsi: mitä maksaa, jos jätän tämän tilaisuuden käyttämättä? Mistä silloin luovut? Kysy itseltäsi, miten haluat menestyä elämässäsi lähivuosina. Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi? Missä haluat asua, ja miten haluat asua? Elämässäsi ei tapahdu muutoksia, ellet itse halua muuttua ja ryhdy toimimaan. Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos saavuttaisit kaiken toivomasi. Et saavuta koskaan tavoitteitasi, ellet muuta toimintaasi tavoitteiden mukaiseksi.

Kysy itseltäsi, miten haluat menestyä elämässäsi lähivuosina. Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi? Missä haluat asua, ja miten haluat asua? Elämässäsi ei tapahdu muutoksia, ellet itse halua muuttua ja ryhdy toimimaan. Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos saavuttaisit kaiken toivomasi. Et saavuta koskaan tavoitteitasi, ellet muuta toimintaasi tavoitteiden mukaiseksi.

Tämä ajattelutapa on antanut minulle uutta voimaa toimia, ja se on selkeyttänyt motivaatiotani. Olen nähnyt myös muiden toteuttavan samaa periaatetta ja todennut muutoksen heidän elämässään. Monien elämä muuttui heidän osallistuttuaan ensimmäisen kerran Synergy-tapahtumaan. He inspiroituivat ja saivat luottamusta Synergyyn yhtiönä.

Haluatko elämäsi muuttuvan? Tule mukaan seuraavaan yhteiseen tapahtumaamme. Kutsu myös rohkeasti liikekumppanisi tai tuttavasi mukaan. Tavataan siis syyskuussa Barcelonassa ja toivottavasti monissa muissakin tapahtumissa tämän jälkeen!

Ellet ole vielä hankkinut lippuja vuoden 2014 Euroopan konferenssiin, osta ne nyt. Paikat täyttyvät nopeasti. Tätä päätöstä et tule koskaan katumaan!

Ilmoittaudu tästä Summit 2014 tapahtumaan

Tuotteet, jotka tekevät vaikutuksen

Synergyn V3-hyvinvointiohjelman tuotteet: rakenna, ylläpidä ja vahvista

Catherine Bennett, Synergy WorldWiden viestintäpäällikkö

Muistatko vielä ajan, jolloin tunsit itsesi voimakkaaksi ja voittamattomaksi? Ajan, jolloin olit ylpeä kehostasi, joka jaksoi mitä vain. Todennäköisesti hyvinvointiisi vaikuttivat myös monipuolinen ravinto, riittävä liikunta ja alhainen stressitaso.

Usein käy niin, että stressaantuessamme tai ollessamme matkoilla tingimme ensimmäiseksi ravinnon laadusta.

Synergyn V3-hyvinvointiohjelman tuotteet tulevat tällöin avuksesi. Tuotesarja on suunniteltu ylläpitämään hyvinvointia, jotta elimistö kestää tilapäiset muutokset. V3-hyvinvointiohjelman tuotteet eli Mistify, PhytoLife ja ProArgi9+ ovat puhtaita ja turvallisia tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä ja auttavat ylläpitämään hyvinvointia sekä tuovat lisävoimaa liikuntasuorituksiin.

Nämä kolme tuotetta ylläpitävät ja vahvistavat kehosi suoritustasoa. Jokaisen tuotteen taustalla on paljon tieteellistä tutkimustyötä, jotta varmistetaan, että vaikutus kohdistuu tiettyyn elimistön järjestelmään tasapainottaa sen toimintaa ja tukee pitkäaikaista hyvinvointia.

Mistify

on nestemäinen ravintolisä, joka on uutettu ravintorikkaista marjoista (mm. Acai) ja se sisältää myös B6-vitamiinia sekä vihreäteeuutetta. Jokainen siemaus Mistifya on antioksidanttipitoinen ravintopommi, joka tukee kehon fysiologiaa ja punasolujen toimintaa. Ravitse kehoasi säännöllisesti Mistifylla ja havaitset miten kehosi puolustuskyky kasvaa.

PhytoLife

on viherjuomatiiviste, jossa yhdistyy klorofylliini, orasuutteet ja piparminttuöljy. Phytolife ravitsee sekä puhdistaa kehoa. Tämä raikkaan mintun makuinen ravintolisä antaa keholle tarvittavat ainesosat, jotka ylläpitävät kehon hyvinvointia pitkin päivää. Ota PhytoLife osaksi päivittäistä ruokavaliotasi, jotta ruuansulatuselimistösi pysyy terveenä ja voi hyvin.

ProArgi-9+

-ravintolisä on todiste l-arginiini ja l-sitruliini aminohappojen sekä B6-, C- ja D-vitamiinien tehosta. Nämä ainesosat vaikuttavat verenkierron, hermoston ja immuunijärjestelmän hyvinvointiin. ProArgi-9+ vahvistaa kehon kokonaissuorituskykyä: se tukee yleistä hyvinvointia, edistää terveyttäsi ja sopii kaikkiin kunto-ohjelmiin.

Jokaisen tuotteen taustalla on paljon tieteellistä tutkimustyötä. Tällä varmistetaan, että tuotteet tukevat pitkäaikaista hyvinvointia ja että niiden vaikutus kohdistuu tiettyyn elimistön järjestelmään tasapainottaen sen toimintaa.

ProArgi-9+ työskentelee yhdessä Mistify ja Phytolife tuotteiden kanssa kuljettaen tärkeitä ravintoaineita kaikkialle kehoon. Tuotteiden koostumus on suunniteltu siten, että ne tukevat ja moninkertaistavat toistensa tehoa.

Tiimijäsenen haastattelu

Team Manageriksi yhdessä viikossa

Catherine Bennett, Synergy WorldWiden viestintäpäällikkö

Italiassa tehtiin virallinen Synergyn ennätys, kun tiimijäsenestä tuli viikossa Team Manager: yleensä tähän kuluu kuukausia ja jopa vuosia.

Giuseppe Lucio aloitti Synergyn liiketoiminnan rakentamisen helmikuun puolivälissä – ja hän aloittikin sen rivakasti. Hän järjesti ensimmäisen tapaamisen potentiaalisten liiketoimintakumppaneiden kanssa parin päivän päästä liittymisestään. Oltuaan vain muutamia viikkoja mukana Synergyn toiminnassa Guiseppe laati oman pitkän tähtäimen suunnitelmansa, johon kuului Pearl Executive -tason saavuttaminen ennen vuoden 2015 alkua. Hänen päätavoitteena on saavuttaa Synergyn korkein Executive-taso ja kertoa mahdollisimman monelle verkostomarkkinoinnin mahdollisuuksista.

"Nautin verkostomarkkinoinnin haasteista", Guiseppe toteaa. "Raha on tietenkin tärkeää, mutta yhtä tärkeää on löytää oma päämääränsä ja tehdä töitä sen eteen. Minä teen parhaani, jotta Synergy menestyisi Italiassa. Nautin kilpailutilanteesta ja haluan osoittaa, että valitsemani liiketoiminta menestyy."

Guiseppe ei luonnollisestikaan ole uusi tulokas tällä alalla. Hän on työskennellyt viimeisen 30 vuoden ajan suurimmaksi osaksi verkostomarkkinoinnin parissa, ja hänellä oli valmiina ryhmä ihmisiä, jotka halusivat tulla mukaan Synergyyn. Maaliskuun ensimmäisellä viikolla Guiseppen ohjelmassa oli tapaaminen 70–80 ihmisen kanssa, jotka olivat vahvistaneet osallistumisensa. Guiseppe myöntää, että yöunet jäävät yleensä vähiin, mutta hän toteaa mieluummin valvovansa ja käyttävänsä kaiken käytettävissä olevan ajan hyödykseen, sillä hän on tehokkaimmillaan aikaisin aamulla ja myöhään illalla.

Kaikki alkoi siitä, kun Guiseppe otti yhteyttä entiseen kollegaansa Raffaella Orlandiin, joka on nykyisin Synergy Italian General Managerina. Guiseppe halusi tietää enemmän yhtiöstä, jossa Raffaella työskenteli. Guiseppe oli valmis aloittamaan Synergy-liiketoiminnan välittömästi keskusteltuaan Raffaellan kanssa, sillä hän oli lopettanut hiljattain yhteistyön toisen verkostomarkkinointiyhtiön parissa. Hänen mielestään kyseisen yrityksen liikeidea ei ollut investoinnin arvoinen. Guiseppe tiesi heti, että Synergy on häntä varten, koska yhtiön johtajilla on selkeä näkemys yrityksen tulevaisuudesta ja yhtiöllä on valtava kasvupotentiaali.

Guiseppella on vuosikymmenien kokemus myyntipuheista. Hän tietää, kuinka tärkeä puhumisen taito on menestymiselle verkostomarkkinoinnin tyyppisessä liiketoiminnassa. Ammattimaisuus onkin yksi ensimmäisistä asioista, joita Guiseppe korostaa ohjatessaan uusia liiketoiminnan rakentajia. Hän tietää, että ihmisiä on autettava omien kykyjen löytämisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa.

"Haluan, että jokainen tapaamani ihminen ymmärtää, että meillä on vain yksi elämä käytettävissämme. Monet unohtavat, että menetettyä tilaisuutta ei ehkä koskaan saa korvattua", Guiseppe toteaa. "Haluan ohjata ihmisiä oikeaan suuntaan ja antaa heille Synergyn avulla mahdollisuuden muuttaa omaa elämäänsä."

Guiseppe löysi verkostomarkkinoinnin vähän yli 20-vuotiaana. Tätä ennen hän opiskeli kirjanpitoa. Niiden 30 vuoden aikana, jotka Guiseppe on työskennellyt eri verkostomarkkinointiyrityksissä, hän on ostanut itselleen talon verkostomarkkinoinnista saamillaan tuloilla.

Nyt Guiseppe on omistautunut rakentamaan Synergy liiketoimintaa, ja samalla hän nauttii suuresti V3-tuotteiden tuomista positiivisista vaikutuksista, etenkin vireystason lisääntymisestä.

"Tiedän, että pystyn enempään kuin mitä minulta odotetaan", Guiseppe toteaa. "Minulla on valtavasti ideoita siitä, mitä ihmiset voivat saada verkostomarkkinoinnista. Ensimmäinen työ on palauttaa ihmisten mieleen, millaista on uskoa omiin unelmiinsa."

Lähikuvassa

Synergyn tiimijäsenet tekevät hienoa tulosta: tästä tulee huippuvuosi! Jokainen yksittäinen tiimijäsen tuo Synergyyn oman arvokkaan panoksensa, ja olemme ylpeitä teistä kaikista. Tässä numerossa esittelemme tiimijäseniä, jotka ovat toiminnallaan inspiroineet kollegoita ja saavuttaneet loistavia tuloksia markkina-alueellaan.

Carlo Branca

Italian uusimman Team Managerin Carlo Brancan liiketoiminta menestyy hyvin Italian yleisestä epävakaasta taloustilanteesta huolimatta. Carlo on aiemmin työskennellyt verkostomarkkinoinnin parissa kahdeksan vuotta, ja hän halusi lähteä mukaan Synergyn liiketoimintaan äskettäisen sponsoritapaamisen yhteydessä. Hän on itse todennut Synergyn V3-tuotteiden positiiviset vaikutukset käyttäessään tuotteita päivittäin. Carlo on huomannut, että olo on energinen ja keskittynyt hektisestä aikataulusta huolimatta.

Carlo on ollut mukana Synergy-toiminnassa vasta vähän aikaa ja toteaa, että nopean menestyksen takana on ollut tiivis yhteistyö valmentajasponsorin kanssa sekä konkreettinen liiketoimintasuunnitelma. Hän on noudattanut valmentajasponsorinsa ohjeita, ja tulokset ovat nyt näkyvissä. Carlo toteaa: "Verkostomarkkinointi pelasti elämäni". Omat pitkän aikavälin suunnitelmat motivoivat jatkuvasti hänen työntekoaan. Hän toivoo saavuttavansa Pearl Executive -tason ennen Barcelonan konferenssia syyskuussa 2014.


Joe John McKenna

Joe John McKenna on Synergyssä Team Leader–tasolla ja ammattimuusikko, jonka pääsoitin on irlantilainen säkkipilli (Uilleann pipes). Aiemmin hän soitti yhdessä vaimonsa kanssa irlantilaista kansanmusiikkia, ja he tekivät pitkiä konserttikiertueita. Joen vaimo menehtyi vakavaan sairauteen muutamia vuosia sitten, jolloin Joe jätti Synergy-liiketoiminnan vähemmälle. Vuodenvaihteessa Joe päätti tarttua liiketoimintaan uudella tarmolla. Hän toteaa, että vaikeassa elämänvaiheessa Synergy-toiminta on saanut hänet liikkeelle ja antanut tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Joe antaa tunnustuksen menestyksestään tiimilleen ja erityisesti omalle sponsorilleen Yvonne Timminsille. Yvonne järjestää kokouksia viikoittain ja kertoo kaikille V3-tuotteista, josta hän on erittäin innostunut. Vaikka Joe jätti välillä Synergy-liiketoiminnan tekemisen minimiin, hän sai tästä huolimatta palkkioita tililleen joka kuukausi. Sen myötä Joe ymmärsi, että Synergyn liiketoimintamalli todellakin toimii käytännössä. Tällä hetkellä Joe ottaa päivän kerrallaan. Hän odottaa positiivisella mielellä kaikkea uutta, mitä Synergy-liiketoiminta tuo tullessaan.


Aldona and Michał Mosiejko

Aldona ja Michał Mosiejko ovat olleet tärkeitä vaikuttajia Synergy Puolassa jo vuosia ennen Puolan virallista avaamista kesäkuussa 2013. He löysivät Synergy WorldWiden vuonna 2009, ja tämän jälkeen he ovat edenneet Team Manager tasolle. Mosiejkoille tärkeintä on perhe-elämä ja jatkuva henkilökohtainen kehittyminen. He ovat havainneet, että itsensä kehittäminen parantaa koko elämänlaatua. Heidän periaatteensa mukaisesti jatkuva itsensä kehittäminen tuottaa myös jatkuvaa tulosta.

Aldona ja Michał uskovat, että heidän menestyksensä perustuu vahvaan näkemykseen Synergyn tulevaisuudesta. He ovat itse konkreettinen esimerkki Synergyn tuotteiden toimivuudesta, sillä V3-tuotteet ovat tärkeä osa heidän elämäntapaansa. He ovat tyytyväisiä voidessaan kertoa muillekin Synergyn eduista. He iloitsevat siitä, miten monien ihmisten elämän laatua Synergyn tarjoamat mahdollisuudet ja luotettavat terveysvaikutteiset tuotteet ovat parantaneet.


Boštjan Pilej

Slovenian Ljubljanassa asuva Boštjan Pilej on tehnyt suurimman osan työurastaan markkinoinnin parissa eräässä Slovenian suurimmista televisioyhtiöistä. Boštjan on edelleenkin jatkuvasti tekemisissä some-markkinoinnin kanssa, mutta hänen toimenkuvansa on nyt vaihtunut. Hän on ollut käynnistämässä Synergy Slovenian toimintaa siitä lähtien, kun Synergy avasi toiminnan Sloveniassa vuonna 2013, mutta hän tutustui Synergyn toimintaan ystävänsä kautta jo vuonna 2011. Noin neljä kuukautta Slovenian toimintojen virallisen avauksen jälkeen Boštjan saavutti tiiminsä EBALIn puitteissa Team Manager-tason viime tammikuussa.

Liityttyään Synergyn toimintaan Boštjan on havainnut perheensä yleisen hyvinvoinnin parantuneen V3-tuotteiden ansiosta. Boštjan on todennut, että oman liiketoiminnan johtaminen on paras työmuoto hänelle. Hän voi näin toteuttaa itselleen tärkeitä arvoja ja näkee parhaiten oman työn tulokset saavuttaessaan liiketoiminnalle asetetut tavoitteet. Hän näkee oman liiketoimintansa ensisijaisesti toisten ihmisten palvelemisena, sillä hän voi näin auttaa kohtaamiaan ihmisiä voimaan fyysisesti paremmin ja tulemaan myös taloudellisesti paremmin toimeen.


Halldor Kolbeins

Halldor Kolbeins on ammattivalokuvaaja ja yksi Synergy Islannin huipputiiminjohtajista. Hänen toiminnallaan on ollut tärkeä merkitys orastavalle Synergyn Islannin liiketoiminnalle. Hän kertoo islantilaisille mielellään Synergyn eduista. Erityisesti hän haluaa korostaa tuotteiden merkitystä henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta. Halldor kuuli Synergyn toiminnasta ensimmäisen kerran joulukuussa 2012. Tämän jälkeen hän on ollut yksi Islannin toimintojen avainhenkilöistä ja luonut vahvan tiimin sen jälkeen, kun Synergy aloitti virallisesti toimintansa Islannissa syyskuussa 2013.

Synergy Islanti on lähtenyt hyvin liikkeelle ja kasvaa jatkuvasti. Maa on pieni, mutta monet sen asukkaista etsivät avoimin mielin uusia liiketoimintamahdollisuuksia, sillä maan talous on toipumassa vakavasta kriisistä. Lisäksi islantilaiset arvostavat hyvää terveyttä. Halldorin mukaan suurin osa ihmisistä, joille hän kertoo Synergystä, haluaa kokeilla tuotteita. Työskenneltyään vuosia PR-alalla Halldor menetti vähitellen mielenkiintonsa valokuvaus-työhönsä. Synergy-liiketoiminnan ansiosta Halldor voi nyt osallistua häntä kiinnostaviin valokuvausprojekteihin. Näin hänen ei tarvitse haaskata ammattitaitoaan ja taiteellisia taipumuksiaan työssä, jonka itse kokee mielenkiinnottomaksi.


Sisällysluettelo