Klikk her for å navigere artikler

April 2014 utgave

I denne månedens utgave:

© Copyright 2014 Synergy WorldWide. All rights reserved.

Melding fra lederteamet

Tilrettelegge veien for et historisk år i Europa

av Stewart Rutter, Visepresident for salgsavdelingen

Mens vi venter på våren, ser vi at dagene blir litt lengre for hver dag og vi føler at temperaturen stiger. Dette er en fantastisk årstid fordi den bringer med seg en fornyet følelse av optimisme og spenning i livet. Jeg føler virkelig dette i mitt eget liv, og jeg føler det definitivt i vår Synergy-virksomhet.

Vi har allerede startet 2014 med noen fantastiske arrangementer og aktiviteter som førte så mange av oss sammen for å skape en visjon og retning for det nye året. Vi startet på Hawaii med vårt årlige Legacy Retreat. Dette arrangementet samler sammen, som vanlig, våre topproduserende ledere fra hele verden i en vakker setting for å feire våre resultater og skape forventninger til det som skal komme. Jeg trives godt sammen med våre ledere og føler deres engasjement og kjærlighet for virksomheten vår. Jeg liker at vi endrer tilværelsen til det bedre for mange over hele verden. Det er ingen bedre måte å starte det nye året på enn å tilbringe en uke sammen med våre dedikerte ledere i en setting som Hawaii.

Vi fortsatte deretter videre med våre regionale og nasjonale oppstartsarrangementer der vi lanserte nye programmer, insentiver og reklamekampanjer. Vi var vitne til fremragende opplæring og motivasjon fra Synergy-grunnleggeren Dan Higginson i Tyskland, Norge og Finland. Vellykkede arrangementer ble avholdt i Dublin, London, Spania og Polen. Våre siste oppstartsarrangementer fant sted på vårt nyeste og raskest voksende marked, Italia. Alt i alt samlet vi sammen over 1000 personer for å høre Synergy-historien og feire 2014s spennende nyheter og fokus.

Dette året kan potensielt bli historisk for Synergy Europa. Vi har lagt grunnlaget, gjennom mye hardt arbeid og engasjement, for tiltagende vekst og suksess i 2014. Vi iverksatte 2x2-bonusen i alle markeder. Dette er et årelangt insentiv som garantert vil hjelpe til å øke inntjening og fordobling gjennom vedvarende rekruttering og sponsing. Vi annonserte og startet reklamekampanjen for Barcelona Top 100 som belønner vedvarende aktivitet og forretningsoppbygging gjennom et poengbasert system. De som kvalifiserer som én av de sammenlagt beste 100 poengsankerne, vil tjene reisepenger og motta en utmerkelse på vårt Barcelona Summit i september.

Når vi snakker om Barcelona Summit, så vil dette arrangementet bli helt annerledes enn noe annet arrangement vi har avholdt i Europa. Vi vil avsløre nye produkter og programmer som helt sikkert vil begeistre alle som deltar. Vi skal male et bilde av vår visjon for Synergys fremtid – en visjon som vil gi en følelse av overbevisning om at du har valgt det riktige selskapet. Hvis du i det hele tatt er seriøs med å lykkes, vil du foregå som et eksempel og delta på European Summit i vakre Barcelona, Spania. I egenskap av å være leder, vil du ikke bare delta, men også sørge for at teamet ditt blir med deg.

Jeg elsker følgende sitat om lederskap:

«Hvis dine handlinger inspirerer andre til å drømme mer, lære mer, gjøre mer og bli noe mer, da er du en leder.»

Jeg er sikker på at vårt European Summit i Barcelona vil hjelpe deg til å oppnå alt som er nevnt ovenfor. Gå ikke glipp av dette!

Vi har aldri vært mer optimistiske og begeistret for vår fremtid som et selskap, og vi har all grunn til å føle det på denne måten. Vår verdensomspennende virksomhet fortsetter å vokse og tiltrekke seg flere og flere fantastiske personer for å nå selskapets mål: «Etterlat en arv.» Vi takker for ditt engasjement og dine anstrengelser ettersom du alene eller samlet bygger opp din egen Synergy-virksomhet. Vi takker deg først og fremst for måten du representerer selskapet vårt på til daglig. Jeg ser frem til å treffe mange av dere om ikke så lenge.

Melding fra Advisory Board

Prioriter arrangementer og bli vellykket

av Hakan Cetin, den europeiske rådgivningsnemden, Emerald Executive

Det er en rekke ting jeg har lært i nettverksmarkedsføringsbransjen, men ett prinsipp som virkelig skiller seg ut, er viktigheten av å organisere og delta på arrangementer. Det er ingen garanti for at du vil lykkes ved å delta på alle de store arrangementene, men jeg har lagt merke til at de som har størst fremgang innen nettverksmarkedsføring og med Synergy WorldWide, er alltid blant dem som deltar. Det er mye sannhet i denne påstanden.

Videre har jeg lært å begynne å planlegge arrangementer på forhånd, fordi det gir meg mer enn nok tid til å annonsere dem. Når du bestemmer deg for å delta på et arrangement, er du kanskje ikke klar over det, men du bidrar betraktelig til suksessen til hele selskapet. Når du deltar på et stort arrangement, for eksempel det forestående Barcelona Summit i september 2014, får du innblikk i den store helheten. Du forstår at Synergy er mer enn bare et konsept. Det er virkelig. Du føler en bindende, internasjonal entusiasme, og du oppdager at Synergy er i virksomhet over hele verden. Du begynner også å forstå at du har en internasjonal forbindelse! Synergy-ledernes suksesshistorier vil inspirere deg.

Når du deltar på et stort arrangement, for eksempel det forestående Barcelona Summit i september 2014, får du innblikk i den store helheten. Du forstår at Synergy er mer enn bare et konsept. Det er virkelig. Du føler en bindende, internasjonal entusiasme, og du oppdager at Synergy er i virksomhet over hele verden. Du begynner også å forstå at du har en internasjonal forbindelse! Synergy-ledernes suksesshistorier vil inspirere deg. Du vil kanskje tenke, «Hva er forskjellen mellom meg og denne lederen? Denne personen er ikke smartere eller bedre enn meg. Vi har lignende bakgrunn. Jeg har faktisk flere ferdigheter enn denne personen har, men de lykkes likevel med denne virksomheten!»

Dette håpet kan gi deg den motivasjonen du trenger for å nå ditt endelige mål innen selskapet. Disse topplederne vil få deg til å lære av deres erfaringer, og deretter vil de vise hvordan du bygger opp en Synergy-virksomhet fra grunnen av, samtidig som du unngår fallgruvenene. Synergy-nyheter og fremtidige planer vil ligge rett foran deg.

Dan Higginson, grunnlegger av Synergy WorldWide, vil vise deg at Synergy handler om mye mer enn å tjene penger! Du føler at du er en del av noe stort som beriker tilværelsen for mange, et selskap som føles som hjemme og gir deg en mening.

Sist, men ikke minst, vil du oppdage at du ikke er alene. Synergy er en stor global familie, og du har hundrevis, ja, til og med tusenvis av forbindelser rett foran deg. Du ser hvor mange personer som deltar på arrangementene, og det går opp for deg at denne virksomheten kan fungere for deg, fordi den har fungert for andre.

Arrangementer er der grunnlaget for fremtidige ledere blir skapt. Det er i det minste det jeg har lagt merke til i min erfaring med nettverksmarkedsføring. Arrangementer hjelper teammedlemmer til å sette seg mål og legge planer. De oppmuntrer deg til å begynne å sette disse planene i verk øyeblikkelig.

Det gjør livet lettere å ta med seg partnere til de store arrangementene som avholdes minst to ganger i året. De teammedlemmene jeg har invitert til arrangementer har hatt en utrolig vekst og arbeider fremdeles for Synergy.

Når noen spør meg om det er verdt å delta på arrangementer, kan jeg ikke oppsummere alle de grunnene til at de trenger å dra. Jeg kan ikke beskrive atmosfæren og magien du finner der på en adekvat måte. Jeg forteller disse personene at de må oppleve den selv! Da jeg ble invitert til mitt første arrangement, var jeg sta. Jeg måtte ta en sjanse og faktisk delta på et arrangement for å åpne øynene til en verden av muligheter.

Det er så mange unnskyldninger folk kommer med om hvorfor de ikke kan delta på Synergy-arrangementer: «Det er for dyrt», «det er for langt å reise», «jeg forstår ikke nettverksmarkedsføringsspråket» og «jeg ser ingen fordeler med å delta». Disse arrangementene er viktige nok til at man bør finne en måte for å kunne delta. Du må alltid ofre noe for å oppnå de store tingene i livet! Istedenfor å dvele ved kostnadene, bør du tenke på hva du oppnår. Spør deg selv om hva det vil koste deg hvis du ikke deltar. Hva ville du gi opp?

Du må spørre deg selv om hvor langt du vil nå i de neste årene. Er du tilfreds med tilværelsen, slik den er nå? Hvor og hvordan vil du bo? Det er liten sjanse for at livet ditt vil bli slik du ønsker at det skal være, hvis du ikke gjør en innsats. Forestill deg hvordan livet kunne arte seg med de tingene du ønsker deg. Disse tingene kan bare bli dine hvis du legger om livet ditt.

Disse tankene har hjulpet meg til å skape et momentum i mitt liv og opprettholde en høy motivasjon. Jeg har sett andre gjøre det samme og finne løsninger som endret tilværelsen for dem. Disse endringene begynte for mange da de deltok på sitt første Synergy-arrangement. Det er der de fant inspirasjonen og troen på selskapet.

Vil du virkelig at det skal skje endringer med din egen tilværelse? Bestem deg for å delta på det neste arrangementet. Ta et skritt videre og ta med deg noen.

Jeg vil, når dette er sagt, treffe deg på Barcelona Summit i september, og forhåpentligvis på mange arrangementer før det. Kjøp billettene til Summit 2014 nå hvis du ikke allerede har gjort det. Plassene fylles opp raskt, og du vil angre på at du gikk glipp av denne!

Klikk her for å registrere for toppmøtet 2014

Produkter som imponerer

V3: Bygg, Oppretthold, Forbedre

av Catherine Bennett, Synergy Kommunikasjon

Kan du huske på et tidspunkt i livet da du følte deg uovervinnelig? Et tidspunkt da du var veldig stolt av kroppens generelle ytelse? Sjansen er at disse tidspunktene var balansert med god ernæring, trening og lave stressnivåer.

Når livet tar en annen vending og forstyrrer de vanlige rutinene, er dessverre ernæringen det som oftest blir forsømt.

Synergys V3-system er støttesystemet ditt. Det er en produktserie som er laget for å bevare langvarig velvære, og som tar deg gjennom alle kroppens høye og lave tilstander. Systemets tre produkter – Mistify, PhytoLife og ProArgi-9+ – er rene, trygge produkter som til sammen støtter deg på veien mot å opprettholde en aktiv, fungerende og sterk kropp.

Disse produktene til sammen bygger, opprettholder og forbedrer kroppens ytelsesnivåer. Hvert av de vitenskapelig formulerte produktene setter fokus på et vitalt system som bidrar til din generelle helse, og til syvende og sist skaper disse balanse og langvarig velvære.

Bygg

Mistify er et flytende kosttilskudd som er tilsatt en rekke næringsrike bær, for eksempel acai, foruten B6-vitamin og grønn te-ekstrakt. Én slurk av Mistify er en eksplosjon av næringsstoffer som er rike på antioksidanter, og som gir støtte til kroppens fysiologiske funksjoner og funksjonen til de røde blodcellene. Ved å bygge opp kroppen systematisk med Mistify, vil du finne ut at kroppen klarer seg på egenhånd.

Oppretthold

Ved å opprettholde kroppen, forplikter du deg til å gi den det som er nødvendig for å tilfredsstille livets krav. Det er nettopp det PhytoLife gjør i form av et rensende og luktfjernende tilskudd som er formulert med en fyldig kombinasjon av klorofyll og peppermynteolje. Dette tilskuddet sørger for at du gir nødvendig støtte til hvert eneste element i kroppen for å bære deg gjennom dagen. Gjør PhytoLife til en del av din daglige rutine for å oppnå sunn fordøyelse.

Forbedre

ProArgi-9+ er et kosttilskudd som består av det aminosyrebaserte L-arginine og B6-, C- og D-vitaminer. Disse ingrediensene bidrar til et sunt kretsløps-, nerve- og immunsystem, og det fungerer både med Mistify og PhytoLife for å frakte vitale næringsstoffer til alle organer og systemer i kroppen. Uansett hvor du befinner deg på veien mot å nå dine mål for helsen, kan ProArgi-9+ være en styrke for å ta deg opp på neste nivå når det gjelder velvære, ved å forbedre kroppens totale ytelse.

Selv om de enkelte produktene er rettet mot bestemte helsebehov, arbeider hvert av dem utrettelig med bygge opp, opprettholde og forbedre kroppen din ved å styrke svake områder og gi sterke områder ekstra påfyll. Når disse produktene brukes sammen, vil de støtte og forsterke effektiviteten av de andre.

Frigjør deg selv fra de begrensningene som dårlig helse skaper. Med Synergys V3-system, kan du opprettholde ernæringsmessig balanse og oppnå en langvarig tilstand av velvære som er komplett.

Team Member Profil

Teammedlem oppnår å bli teamleder i løpet av én uke

by Catherine Bennett, Synergy Kommunikasjon

Et italiensk teammedlem satte offisiell Synergy-rekord da han hoppet rett opp til teamledertittelen i løpet av bare én uke — en bragd som de fleste teammedlemmer bruker måneder, hvis ikke år, på å oppnå.

Giuseppe Lucio ble en Synergy-distributør i midten av februar, og startet på kort tid sin egen virksomhet. Han holdt sitt første møte med mulige distributører bare noen dager senere. Etter bare noen få uker med Synergy, satte Guiseppe langsiktige mål, som innbefattet å nå graden Pearl Executive før 2015. Til syvende og sist er målet hans å oppnå den høyeste graden Synergy tilbyr, og taler til massene om den suksessen som er mulig å oppnå innen nettverksmarkedsføring.

«Jeg elsker utfordingen som nettverksmarkedsføring gir,» sa Giuseppe. «Ja, pengene er viktige, men det å arbeide mot et mål er like viktig. Jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe Synergy til å vokse i Italia. Jeg liker alltid å konkurrere, og jeg liker å bevise for folk at virksomheter jeg tror på, vil gå bra.»

Giuseppe er selvfølgelig ingen nybegynner. Han har tilbragt mesteparten av de siste 30 årene innen nettverksmarkedsføringsbransjen, og han sa at han hadde en gruppe med personer som var innstilt på å følge med ham til et nytt firma. Giuseppe hadde, innen den første uken i mars, planlagt et møte med 70-80 personer som hadde takket ja, til å delta. Han innrømmer at han ikke sover mye, men sa at han foretrekker å være våken og sluke hvert eneste øyeblikk, fordi det er tidlig på morgenen og sent på kvelden at han er mest effektiv.

Guiseppe tok først kontakt med sin tidligere kollega, Raffaella Orlandi, Italias generaldirektør, fordi han ville vite mer om det selskapet hun arbeidet for. Guiseppe var ivrig etter å begynne å bygge opp sin egen Synergy-virksomhet etter å ha snakket med Raffaella. Han hadde nylig sluttet i et annet nettverksmarkedsføringsselskap som han ikke syntes var seriøst nok til å investere i. Han visste at Synergy var selskapet for ham, fordi deres ledere har en visjon for fremtiden og fordi det var store muligheter til vekst.

Guiseppe hadde årelang erfaring på nakken med å tale, så han forstod viktigheten av å utvikle denne ferdigheten for å lykkes innen nettverksmarkedsføring. Én av de første tingene han faktisk lærer de nye distributørene, er å opptre profesjonelt på alle måter. Han vet at han må hjelpe folk til å innse hva de er i stand til å gjøre og være for å nå sine mål.

«Jeg vil at folk jeg møter skal innse at vi bare har ett liv. Mange glemmer at de ikke har en ny sjanse,» sa Guiseppe. «Derfor vil jeg gi dem sjansen til å endre livet sitt med Synergy og finne friheten, ved å lede dem i riktig retning.»

Guiseppe studerte regnskapsføring før han oppdaget nettverksmarkedsføringsbransjen da han var i begynnelsen av 20-årene. I løpet av sine 30 år mellom en del ulike nettverksmarkedsføringsselskaper, kjøpte Guiseppe sitt første hus med penger han hadde tjent på nettverksmarkedsføring, åpnet to barer i Italia, arbeidet i en bank og vurderte å flytte til Canada før han endelig bosatte seg i Nord-Italia.

Guiseppe er nå helt innstilt på å se hvor hans Synergy-virksomhet vil føre ham, og han nyter de positive innvirkningene V3-systemet har hatt på energinivået hans.

«Jeg vet at jeg kan gjøre mer enn andre forventer av meg,» sa Guiseppe. «Jeg har så mange ideer om hvordan du kan få folk interessert i nettverksmarkedsføring, og alt begynner med å lære folk hvordan de kan drømme igjen.»

I rampelyset

Synergy-teammedlemmer utmerker seg stort i år med sine resultater. Hvert eneste teammedlem bringer noe verdifullt til selskapet, og vi er stolte over at de alle tilhører Synergy-familien. La oss presentere noen av dem som inspirerer sine kolleger og skaper et navn for seg selv i sine respektive markeder.

Carlo Branca

Carlo Branca,Italias nyeste teamleder, føler et lyspunkt i Italias vaklende økonomi. Carlo flyttet nylig til Synergy under et møte med sin sponsor, etter å ha jobbet seriøst med nettverksmarkedsføring i åtte år. Han vet at V3-systemet fungerer, fordi han bruker det daglig for å fylle på energien og ta vare på sin gode helse, til tross for en hektisk timeplan.

Selv om Carlo ikke har arbeidet så lenge med Synergy, har han steget raskt i gradene, og han sier at han bare har selskapets forretningsplan og de mange læremestrene å takke for dette. Han har fulgt den veiledningen lederne hans har tilbudt, og høster nå fordelene. Carlo sa, «nettverksmarkedsføring reddet livet mitt», og han er ivrig etter å nå de målene han har satt for seg selv. Han håper på å motta Pearl Executive-nålen før Barcelona Summit i september 2014.


Joe John McKenna

Joe John McKenna er ikke bare en Synergy-teamleder, han spiller også Uilleann-pipe profesjonelt, som er en form for irsk sekkepipe. Han pleide faktisk å reise på turné sammen med sin kone og spille klassisk irsk musikk for et publikum. Joe gjorde et opphold i sin Synergy-virksomhet da hans kone ble syk og døde for ca. et år siden. Ved nyttårstider bestemte Joe seg for å sette virksomheten sin i sving igjen. Han sa at Synergy-virksomheten motiverer ham til å møte nye folk og forlate huset under en svært vanskelig tid i livet.

Joe tilskriver suksessen til sitt teams fasthet, og da spesielt til sin sponsor, Yvonne Timmins, som avholder ukentlige møter og formidler sin lidenskap for V3-systemet til alle hun møter. Selv da Joe var mindre involvert i Synergy, så han at pengene strømmet inn på bankkontoen hver måned, noe som viste at Synergys forretningsmodell virkelig fungerer. Joe tar foreløpig bare én dag om gangen, og han er spent på å se hvor virksomheten kan føre ham.


Aldona and Michał Mosiejko

Aldona and Michał Mosiejko var medvirkende til veksten av Synergy i Polen mange år før den ofisielle åpningen i juni 2013. De fant Synergy WorldWide i 2009 og har siden steget i gradene til stillingen teamleder. For Mosiejkos dreier livet seg om familien og kontinuerlig personlig utvikling, fordi de har forstått at ved å forbedre sin egen helse, kan de også forbedre livet sitt. Deres daglige innstilling er at hvis du blir mer, vil du få mer.

Aldona og Michał har begge en visjon for Synergys fremtid som de virkelig tror er roten til deres suksess. De har også blitt et fysisk produkt av Synergy-produkter, idet de har gjort V3-systemet til en del av livsstilen. Det har stor glede av å dele Synergy Advantage med alle de møter og se hvordan livene deres blir endret med Synergys muligheter og effektive helsebringende produkter.


Boštjan Pilej

Boštjan Pilej fra Ljubljana i Slovenia har tilbragt mye av sin karriere innen markedsføring, idet han har arbeidet for Slovenias største TV-selskap. Boštjan er fremdeles sterkt involvert i markedsføring på sosiale medier, men for en annen sak. Han har vært en leder siden åpningen av Slovenia i 2013, men ble til å begynne med introdusert til selskapet av en venn i 2011. I januar steg Boštjans virksomhet, Team EBALI, i gradene til teamleder, ca. fire måneder etter den ofisielle oppstarten i Slovenia.

Siden Boštjan sluttet seg til Synergy, har han lagt merke til en forbedring i familiens generelle velvære, takket være virkningene av V3-systemet. Han har funnet ut at det passer ham bedre å være sin egen herre, og han liker å kunne iverksette egne verdier og mål i sin egen virksomhet. Han betrakter faktisk virksomheten som en tjeneste, fordi han kan dele opplevelsen av bedre helse og økonomisk stabilitet med alle han kommer i kontakt med.


Halldor Kolbeins

Halldor Kolbeins, en profesjonell fotograf og ett av Synergys fremste teammedlemmer i Island, har blitt innflytelsesrik innenfor dette spirende markedet. Han er ivrig etter å dele Synergy Advantage med det islandske folk, og passer på å fremheve viktigheten av å investere i personlig helse. Han oppdaget Synergy for første gang i desember 2012, og har vært en nøkkelspiller når det gjelder å bygge opp et solid team i Island siden den ofisielle oppstarten i september 2013.

Synergy vinner momentum i Island, og selv om det er et lite land, stiller mange av innbyggerne seg åpne for å undersøke nye forretningsmuligheter under gjenreisningen etter den store finanskrisen. Island verdsetter dessuten god helse, og Halldor sa at de fleste av dem han deler Synergy med, er i det minste villige til å prøve produktet. Etter å ha arbeidet innen PR i mange år, begynte Halldor å miste interessen for sin fotograferingslidenskap. Halldors Synergy-virksomhet gir ham nå mulighet til å sysle med fotograferingsprosjekter som tilfredsstiller hans personlige interesser, fremfor å bruke sitt talent på lite givende arbeid.


Innholdsfortegnelse