Klicka här för för att gå till artiklar

April 2014 Edition

I månadens nummer:

© Copyright 2014 Synergy WorldWide. All rights reserved.

Meddelande från företagsledningen

Bana vägen för ett historiskt år i Europa

Av Stewart Rutter, vice vd, försäljning

I I väntan på våren ser vi att dagarna blir lite längre och vi känner att temperaturen stiger. Det är en fantastisk tid på året, eftersom den tar fram en förnyad känsla av optimism och livsglädje. Jag känner verkligen så i mitt eget liv och jag känner det definitivt i vår Synergy-verksamhet.

Vi har redan satt igång 2014 med några fantastiska evenemang och aktiviteter som samlade så många av oss för att tillsammans skapa en vision och riktning för det nya året. Vi började på Hawaii med vår årliga Legacy Retreat. Detta evenemang samlade som alltid våra topproducerande ledare från hela världen till en vacker plats för att fira våra framgångar och skapa begeistring inför det som komma skall. Jag älskar att tillbringa tid med våra ledare och känna deras passion och kärlek för vårt företag. Jag älskar det faktum att vi ändrar liv till det bättre över hela världen. Det finns inte något bättre sätt att starta ett nytt år på än att tillbringa en vecka tillsammans med våra engagerade ledare på en plats som Hawaii.

Vi gick därefter vidare med våra regionala och nationella kickoff-evenemang där vi lanserade nya program, incitament och uppmärksammade våra ledare. Vi upplevde en utmärkt utbilding och motivation från Synergys grundläggare Dan Higginson i Tyskland, Norge och Finland. Vi höll framgångsrika evenemang i Dublin, London, Spanien och Polen. Våra avslutande kickoff-evenemang gick av stapeln på vår senaste och snabbast växande marknad, Italien. Totalt så samlade vi mer än 1 000 personer för att höra historien om Synergy och fira de spännande nyheterna och fokus för 2014.

Det här året kan bli historiskt för Synergy Europa. Vi har lagt grundvalen genom hårt arbete och engagemang, till en snabb tillväxt och framgång under 2014. Vi rullade ut 2x2Bonus på alla marknader, ett årslångt incitament som med säkerhet kommer att få intäkter och duplicering att accelerera genom konsekvent rekrytering och sponsring. Vi presenterade och lanserade Barcelona Top 100-lista som belönar konsekvent aktivitet och affärsuppbyggande genom ett poängbaserat system. De som presterar som en av Top 100 -platserna kommer att tjäna resepengar och presenteras vid toppmötet i Barcelona i september.

På tal om toppmötet i Barcelona, kommer detta evenemang att bli något helt nytt jämfört med de evenemang vi tidigare anordnat i Europa. Vi kommer att introducera nya produkter och program som med säkerhet kommer att väcka uppmärksamhet hos alla deltagare. Vi kommer att måla en bild av vår vision för Synergys framtid, en vision som kommer att ge dig en känsla av att du med all säkerhet är en del av det rätta företaget. Om du är det minsta seriös i dina avsikter att nå framgång, kommer du att föregå med gott exempel och delta i det europeiska stormötet i det vackra Barcelona, Spanien. Som ledare kommer du inte bara att medverka, du kommer också att se till att ta hela ditt team med dig.

Jag älskar följande citat om vårt ledarskap:

"Om dina handlingar inspirerar andra till att drömma mer, lära mer, göra mer och bli mer, så är du en ledare."

Jag är säker på att vårt europeiska stormöte i Barcelona kommer hjälpa dig att åstadkomma allt ovanstående. Bli inte lämnad utanför!

Vi har aldrig varit mer optimistiska och spända över vår framtid som företag, och vi har alla orsaker i världen att känna på det viset. Vår världsomspännande verksamhet fortsätter att växa, och drar till sig fler och fler fantastiska personer till vårt företags mission: "Lämna ett arv" Vi tackar för ert engagemang och era ansträngningar när ni individuellt och kollektivt bygger er egna Synergy-verksamhet. Ännu viktigare - vi tackar för det sätt ni representerar vårt företag på i den vardagliga verksamheten. Jag ser fram emot att träffa många av er under den närmaste framtiden.

Advisory Board Message

Prioritera evenemang och lyckas

av Hakan Cetin, Europe Advisory Board, Emerald Executive

Det finns en mängd saker jag har lärt mig i nätverksmarknadsindustrin, men en princip som verkligen märks är vikten av att organisera evenemang och medverka i dem. Det finns ingen garanti att du kommer att lyckas genom att delta i alla de stora evenemangen, men jag har faktiskt märkt att de som lyckas med nätverksmarknadsföring och med Synergy Worldwide alltid har deltagit. Det finns mycket sanning i det uttalandet.

Dessutom har jag lärt mig att planera händelser i förväg eftersom det ger mig mer tillräckligt med tid för att marknadsföra dem. Du är kanske inte klar över det, men när du har beslutat dig för att medverka i evenemang så bidrar du väsentligt till hela företagets framgång.

Genom att delta i ett stort evenemang, som t.ex. det kommande toppmötet i Barcelona i september 2014, kommer du att få se hela bilden., Du kommer att förstå att Synergy är mer än bara ett koncept. Det är verkligt. Du känner en medryckande, internationell entusiasm, och du inser att Synergy jobbar över hela världen. Du kommer också att förstå att du har internationella kontakter. Du kommer att inspireras av framgångshistorierna från Synergys ledare.

Du tänker kanske, "på vilket sätt skiljer jag mig från denna ledare? Den här personen är inte smartare eller bättre än jag är. Vi har en liknande bakgrund. Faktum är att jag har fler kompetenser än den här personen, men de klarade sig i affärsvärlden ändå!" Detta hopp kan ge dig den motivation du behöver för att nå de ultimata målen inom företaget. De här toppledarna hjälper dig att lära från deras erfarenhet, och så kommer de att visa dig hur du bygger upp ett Synergy-företag från grunden upp utan att göra misstag. Nyheter och framtidsplaner från Synergy ligger framför dina fötter.

Dan Higginson, grundläggaren av Synergy WorldWide kommer att visa dig att Synergy handlar om mycket mer än att tjäna pengar! Du är del av något större som berikar många människors liv, ett företag som känns som hemma och som ger dig ett mål.

Och inte minst, du inser att du inte är ensam. Synergy är en stor global familj, och du har hundratals, till och med tusentals kontakter framför näsan på dig. Du ser hur många människor som deltar i evenemangen och förstår att den här verksamheten kan fungera för dig, eftersom den har fungerat för andra.

Evenemangen är platsen där framtidens ledare skapas - åtminstone har jag märkt det under min karriär. Evenemang hjälper teammedlemmar att sätta mål och planera. De uppmuntraer dig til att omedelbart börja implementera planerna. Det gör ditt liv lättare att ta med partners till de stora evenemangen minst två gånger per år. De teammedlemmar jag har bjudit in till evenemang har uppvisat en otrolig tillväxt och är fortfarande med i Synergy.

När jag blir tillfrågad om ett evenemang är värt att delta i, så kan jag inte nog summera anledningarna till varför de måste delta. Jag kan inte beskriva atmosfären på rätt sätt och den magiska känsla som finns där. Jag säger till de här personerna att de måste uppleva det själva! När jag blev inbjuden till mitt första evenemang var jag så envis. Jag var tvungen att tro det jag hörde och faktiskt medverka i ett evenemang för att få upp mina ögon och se en värld av möjligheter.

Det finns en uppsjö av ursäkter som folk ger om varför de inte kan delta i ett Synergy-evenemang. "Det är för dyrt", "det är för långt bort", "jag förstår inte nätverksmarknadsföringssnacket" och "jag ser ingen fördel med att delta".

Dessa evenemang är tillräckligt viktiga för att du bör hitta ett sätt att få det att fungera. Man måste alltid försaka något för de stora sakerna i livet! Tänk på fördelarna i stället för att älta kostnaderna. Fråga dig själv vad det skulle kosta om du inte deltog. Vad skulle du försaka?

Du måste fråga dig själv vad du vill utföra under de kommande åren. Är du tillfredställd med ditt liv som det är nu? Var vill du bo, och hur vill du leva? Det är inte så stor chans att ditt liv blir till det du önskar om du inte handlar. Tänk på vad ditt liv skulle kunna vara med de saker du längtar efter. De sakerna kan bara bli dina om du bestämmer en ny riktning för ditt liv.

Dessa tankar har hjälpt mig att skapa en drivkraft i mitt liv och håller min motivation hög. Jag har sett andra göra samma sak och hitta lösningar som ändrade deras liv. För många började dessa förändringar efter att de deltog i deras första Synergy-evenemang. Det var där de fann sin inspiration till och sitt förtroende för företaget.

Vill du verkligen se förändringar i ditt liv? Bestäm dig för att delta i nästa evenemang. Ta ytterligare ett steg och ta någon med dig. I den andan ses vi vid toppmötet i Barcelona i september, och förhoppningsvis på många evenemang innan dess.

Köp din biljett för toppmötet 2014 nu om du inte redan har gjort det. Platserna tar slut fort och du kommer inte att ångra ditt deltagande i detta!

Klicka här för att registrera dig för Summit 2014

Produkter som imponerar

V3: Bygg, Underhåll, Förbättra

av Catherine Bennett, Synergy kommunikation

Kommer du ihåg den tiden i ditt liv när du kände dig oövervinnerlig? En tid när du var extremt stolt över din kropps allmänna prestationsförmåga? Det är mycket sannolikt att dessa tider var balanserade med bra näring, träning och låga stressnivåer.

Dessvärre är det så att när livet gör en tvärvändning och stör dina rutiner, så är näring oftast det som först får lida.

Synergys V3-system är svaret. Det är en produktlinje som är utformad till att bevara ett långsiktigt hälsotillstånd som tar dig igenom din kropps alla toppar och dalar. Systemets tre produkter; Mistify, PhytoLife och ProArgi-9+ är rena, säkra produkter som tillsammans stöder dig i din resa mot att uppnå en aktiv, kapabel och stark kropp.

Tillsammans bygger, underhåller och förbättrar dessa produkter din kropps prestationsnivåer. Var och en av de vetenskapligt formulerade produkterna riktar sig mot ett vitalt system som kan bidra till din hälsa, och till sist skapa balans och långsiktigt välbefinnande.

Bygg

Misify är ett tillskott som har tillsatts med en mängd olika näringsrika bär som Acai, samt vitamin B6 och grönt teextrakt. En klunk av Mistify är en explosion av antioxidanter och rik näring som ger stöd till din kropps och de röda blodkropparnas funktion. Genom att konsekvent bygga upp din kropp med Mistify kan du få uppleva att din kropp stärks.

Underhåll

Genom att underhålla din kropp förbinder du dig till att ge den de livsnödvändiga ting den behöver. PhytoLife gör just det i egenskap av ett renande tillskott bestående av en kraftig kombination av klorofyll och pepparmintsolja. Med detta tillskott ger du varje element i din kropp det stöd det behöver för att ta dig genom dagen. Gör PhytoLife till en del av din dagliga rutin för en sund matsmältning. p>

Förbättra

ProArgi-9+ är ett tillskott som innehåller aminosyran L-arginin samt vitamin B6, C och D. Dessa ingredienser tillför en hälsosam cirkulation, ett bättre nervsystem och immunförsvar. Det samarbetar med både Misify och PhytoLife och för viktiga näringsämnen till alla organ och system i kroppen. Det spelar ingen roll hur långt du har kommit för att nå dina hälsomål, ProArgi-9+ kan bli den kraft som tar dig till den nästa nivån av hälsa genom att förbättra din kropps totala prestationsförmåga.

Medan varje produkt tillgodoser specifika hälsobehov, arbetar de oförtrutet vidare för att bygga, underhålla och förbättra genom att stärka svaga områden och göra de starka områdena ännu starkare. När de används tillsammans stöder och förstärker produkterna de andras effektivitet.

Befria dig själv från begränsningarna som en dålig hälsa skapar. Med Synergys V3-system kan du bibehålla en näringsbalans och uppnå ett långvarigt tillstånd av totalt välmående.

Team Member Profile

Teammedlem uppnår Team Manager på en vecka

av Catherine Bennett, Synergy kommunikation

En italiensk teammedlem satte ett officiellt Synergy-rekord när han klev rakt in till titeln Team Manager efter bara en knapp vecka - en bragd som det tar månader att uppnå för de flesta teammedlemmar, om inte år.

Giuseppe Lucio blev Synergy-distributör i mitten av february och var inte sen med att starta upp sin verksamhet. Han höll sitt första möte med möjliga distributörer ett par dagar senare. Efter endast ett par veckor med Synergy, satte Giuseppe långsiktiga mål, som inkluderade att nå Pearl Executive innan 2015. Hans grundläggande mål är att uppnå den högsta titel som Synergy erbjuder och tala till massorna om den framgång som kan uppnås i nätverksmarknadsföring.

"Jag älskar den utmaning som nätverksmarknadsföring är", säger Giuseppe. "Jo, pengarna är viktiga, men att arbeta mot ett mål är precis lika viktigt. Jag kommer att göra mitt bästa för att hjälpa Synergy att växa i Italien. Jag tycker om att tävla och jag vill bevisa för folk att verksamheter jag tror på fungerar."

Naturligtvis är Giuseppe inte någon nybörjare. Han har tillbringat det mesta av de senaste 30 åren i nätverksmarknadsföring och hade en grupp människor som ville följa med honom in i ett nytt företag. Den första veckan i mars hade Giuseppe bokat in ett möte med 70-80 människor som bekräftat att de kommer att delta. Han erkänner att han inte sover särskilt mycket, men sa att han föredrar att vara vaken och fånga varje möjligt ögonblick, eftersom det är de tidiga morgnarna och sena kvällarna där han är som mest effektiv.

Giuseppe kontaktade först sin tidigare kollega Raffaella Orlandi, Italiens General Manager hos Synergy, för att ta reda på mer om företaget hon arbetade för. Giuseppe var ivrig att starta sin Synergy-business efter att ha pratat med Raffaella, då han nyligen hade lämnat ett annat nätverksmarknadsföringsföretag som han inte tyckte var seriöst nog för att investera i. Han visste att Synergy var företaget för honom, eftersom dess ledare hade en vision för framtiden och det fanns stora möjligheter för tillväxt.

Med årtionden av talarerfarenhet i rockfickan, förstår Giuseppe vikten av att utveckla sina färdigheter för att bli framgångsrik i nätverksmarknadsföring. En av de första sakerna han lär sina nya distributörer är att alltid vara professionella. Han vet att han måste hjälpa människor förstå vad de är kapabla att göra och vara, för att de ska nå sina mål.

"Jag vill att de människor jag möter ska inse att vi bara har ett liv. Många människor glömmer att de inte har någon andra chans", säger Giuseppe. "Så jag vill ge dem chansen att ändra sina liv med Synergy och hitta friheten genom att leda dem i rätt rikting."

Giuseppe studerade ekonomi innan han upptäckte nätverksmarknadsindustrin när han var i 20-årsåldern. Som trettioåring, mellan några olika nätverksmarknadsföringsföretag, köpte Giuseppe sitt första hus med pengar från nätverksmarknadsföringen, han öppnade två barer i Italien, arbetade på en bank och funderade på att flytta till Kanada innan han till slut bosatte sig i norra Italien.

Nu är Giuseppe helt inställd på att se vart hans Synergy-verksamhet tar honom, och han njuter av de positiva effekter V3-systemet har haft på hans energinivåer.

"Jag vet att jag kan göra mer än vad andra förväntar sig av mig", säger Giuseppe. "Jag har så många idéer om hur jag ska engagera människor att börja med nätverksmarknadsföring, och allt startar med att lära människor att drömma igen."

I rampljuset

Synergys teammedlemmar har skördat stora framgångar i år. Varje teammedlem bidrar med någonting värdefullt till företaget, och vi är mycket stolta över att de alla är en del av Synergys familj. Låt oss presentera några av våra teammedlemmar som inspirerar sina kollegor och gör sig ett namn på sina respektive marknader.

Carlo Branca

Carlo Branca, Italiens nya Team Manager, känner en lättnad i Italiens skakiga ekonomi. Efter att ha arbetat seriöst med nätverksmarknadsföring i 8 år, växlade Carlo nyligen över till Synergy under ett möte med sin sponsor. Han vet att V3-systemet fungerar, eftersom han använder det dagligen för att öka sin energi och behålla sin goda hälsa trots ett hektiskt schema.

Carlo har inte varit hos Synergy särskilt länge, men han har stigit snabbt i graderna, och säger att allt är tack vare företagets kompensationsplan och hans många mentorer. Han har följt riktlinjerna hans ledare har erbjudit honom, och skördar nu frukterna. Carlo säger; "nätverksmarknadsföringen räddade mitt liv", och han är ivrig att nå de mål han har ställt upp för sig själv. Han hoppas att få motta nålen Pearl Executive innan stormötet i Barcelona i september 2014.


Joe John McKenna

Joe John McKenna är inte bara en Synergy Team Leader, han spelar också Uilleann-pipor eller irländska säckpipor professionellt. Han brukade faktiskt turnera med sin fru, där de spelade klassisk irländsk musik för publiken. Joe tog ledigt från sin Synergy-verksamhet när hans fru blev sjuk och avled ungefär för ett år sedan. Vid årsskiftet bestämde Joe sig för att sätta igång igen. Han sa att hans Synergy-verksamhet motiverade honom till att möta nya människor och att lämna huset under en svår period i hans liv.

Joe tillskriver sin framgång till sitt konsekventa team, och särskilt till sin sponsor Yvonne Timmins som håller möten varje vecka och delar med sig av sin passion för V3-systemet till alla hon möter. När Joe var mindre involverad i Synergy, såg han att det kom in pengar på hans bankkonto varje månad, vilket visade honom att Synergys affärsmodell verkligen fungerar. För närvarande tar Joe en sak i taget och han är ivrig att se vart hans företag tar honom.


Aldona and Michał Mosiejko

Aldona och Michal Mosiejko bidrog till tillväxten av Synergy Polen många år innan öppningen i juni 2013. De fann Synergy WorldWide 2009 och har sedan dess stigit i graderna till Team Managers. Mosiejko-familjen har ordnat sitt liv runt familjen och en konstant personlig utveckling, med tanken att genom att förbättra sig själva så förbättrar de sina liv. Deras vardagsattityd är att, om du blir mer så vill du ha mer.

Tillsammans har Aldona och Michał en vision för Synergys framtid, vilket de menar är grunden till deras framgång. De har också blivit en produkt av Synergys produkter, och har gjort V3-systemet till en del av deras livsstil. De har stor glädje av att dela fördelarna från Synergy med dem de möter och se liv förändras av möjligheterna och de kraftfulla hälsoförbättrande produkterna från Synergy.


Boštjan Pilej

Boštjan Pile från Ljubljana, Slovenien, har tillbringat en stor del av sin karriär i marknadsföring, när han jobbade för Sloveniens största televisionsföretag. Boštjan är fortfarande djupt involverad i marknadsföring av sociala medier, men av en annan orsak. Han har varit en ledare sedan öppningen av Slovenien 2013, men blev introducerad första gången för företaget av en vän under 2011. I januari avancerade Boštjans konto Team EBALI till graden Team Manager, cirka fyra månader efter Slovenien officiella lancering.

Efter att han gick med i Synergy, har Boštjan märkt en förbättring i familjens allmänna välbefinnande, tack vara effekterna från V3-systemet. Han har förstått att det passar honom bäst att vara sin egen chef, och han tycker om att kunna implementera sina egna värderingar och mål i sin verksamhet. Han ser egentligen sin verksamhet som en tjänst, eftersom han får lov att dela med sig av bättre hälsa och finansiell stabilitet till dem som han kommer i kontakt med.


Halldor Kolbeins

Halldor Kolbeins, en professionell fotograf och en av Synergys ledande teammedlemmar på Island, har varit inflytelserik i denna spirande marknad. Han är passionerad i förhållande till att dela Synergy Advantage med den isländska befolkningen, och att framhäva vikten av att investera i personlig hälsa. Han upptäckte Synergy i december 2012 och har varit en nyckelperson i uppbyggandet av ett solitt team på Island sedan dess officiella lansering under september 2013.

Synergy håller på att ta fart på Island, och när det är ett litet land så är det många i befolkningen som är öppna för tanken på att undersöka nya affärsmöjligheter under återhämtningen från en stor finanskris. Dessutom värdesätter Island en god hälsa och Halldor säger att den största delen av dem som han delar Synergy med åtminstone är villiga att ge produkten en chans. Efter att ha jobbat med PR i många år började Halldor förlora intresset och passionen för fotografering. Nu ger Halldors Synergy-verksamhet honom möjlighet till att fullfölja fotoprojekt som tillfredsställer hans personliga intressen, snarare än att använda sin talang på arbeten som inte betyder något för honom.


Innehållsförteckning