PURIFY

Ensimmäinen askel saavuttaaksesi Elite Healthin

Onnittelut!

Hankkimalla Synergyn Purify -paketin olet ottanut ensi askeleesi kohti Elite Health - huipputason hyvinvointia. Tämän ohjelman myötä alkaa uusi hyvinvoinnin aikakausi.

Mitä On Elite Health - Huipputason Hyvinvointi?

Kun hyvinvointi on huipussaan, ikä ei sanele sitä, mihin pystyt. Tieteellisestä näkökulmasta katsottuna Elite Health tarkoittaa optimaalisesti toimivaa aineenvaihduntaa. Tämä on tila, jossa kehosi järjestelmät toimivat tehokkaasti, jaksat paremmin ja enemmän – iästäsi riippumatta. Voit asettaa uusia tavoitteita jokaisen uuden vuosikymmenen alussa. Kun mielesi ja kehosi voivat hyvin, voit unohtaa rajoitukset.

KAIKKI ALKAA SUOLISTOSTA:MIKROBIOMI

Ravintolisiä on käytetty eri tarkoituksiin vuosikymmeniä. Aiemmin ei kuitenkaan keskitytty siihen, minkä nyt tiedetään olevan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ytimessä.

Tieteellisissä tutkimuksissa on vastikään löydetty kehon sisäinen kiehtova ekosysteemi, jonka nimi on mikrobiomi. Suurin osa tästä monimutkaisesta bakteerien, sienten ja mikroflooran verkostosta elää suolistossa, ja se vaikuttaa lähes kaikkiin kehon toimintoihin. Mikrobiomin osuus on 90% soluista, joista kehosi muodostuu. Vain 10 % soluistasi sisältää omaa DNA:tasi.

Kehosi mikrobit ovat olemassaolosi kannalta välttämättömiä, mutta ne voivat myös heikentää terveyttäsi. Mikrobiomisi terveys vaikuttaa aivojesi toimintaan, mielialaasi, vastustuskykyysi ja ruoansulatuskanavaasi. Kehosi mikrobiomista 75 % on suolistossasi. Siksi Synergyn tuotteet on suunniteltu vaikuttamaan nimenomaan suoliston mikrobiomiin.

Hyvien mikrobien suojaaminen ja tukeminen on avian yhtä tärkeää kuin huonojen poistaminen. Synergy auttaa sinua puhdistamaan mikrobiomisi.

ELITE HEALTH –HUIPPUTASON HYVINVOINTI ON MAHDOLLISTA SAAVUTTAA JA AVAIN TÄHÄN ON TASAPAINOSSA OLEVA JA OIKEALLA TAVALLA RAVITTU MIKROBIOMI.

loading...

PUHDISTAMISEN HYÖDYT

Ympäristön myrkyt, vähäravinteinen ruoka, vähäinen liikunta ja stressaava elämäntyyli ovat haitallisia mikrobiomille. Seurauksena hyvien ja huonojen bakteerien tasapaino kärsii, mikä vaikuttaa koko kehon toimintaan.

Purify - Puhdistuspaketti sisältää kliinisesti tutkittua ravintoa mikrobiomille. Käyttämällä näitä huolella kehitettyjä ravintolisiä ja noudattamalla suositeltua ruokavaliota pääset hyvään alkuun.

Tuotteet

Biome DT

Biome DT edistää kehon puhdistautumista kuitujen avulla. Lisäksi se ylläpitää hyvää bakteerikantaa ja tasapainottaa siten suoliston happamuutta. Biome DT:n sisältämä sinkki suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote edistää normaalia DNA-synteesiä, proteiinisynteesiä ja makroravinteiden aineenvaihduntaa. Sen hyödyt näkyvät myös ihossa, kynsissä, hiuksissa ja luustossa.

Biome Shake

Biome Shake on kehitetty tukemaan mikrobiomin tasapainoa osana Purify-ohjelmaa. Tuote sisältää parsakaalia, puhdasta herneproteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita, kuitua sekä mm. pellavansiemenestä saatuja hyviä rasvoja.

Biome Actives

Biome Actives sisältää sekä prebiootteja että probiootteja, jotka yhdessä luovat suolistoon hyvät olosuhteet. Yhdessä kapselissa on miljardi CFU-yksikköä (pesäkkeitä muodostavaa yksikköä) Bacillus coagulans -probioottia sekä sen toimintaa tukevaa inuliinikuitua. Nämä kestävät aktiiviset probiootit selviävät ihmisen ruoansulatuskanavassa ja tasapainottavat mikrobiomia.

Body Prime

Body Prime tukee kehon puhdistautumista, edistää suoliston toimintaa ja auttaa kehoa saamaan puhdistusohjelmasta kaiken hyödyn. Lisäksi se vähentää väsymystä ja edistää tervettä elektrolyyttitasapainoa sekä lihasten (myös sydämen) normaalia toimintaa.

ProArgi-9+

Patentoitu ProArgi-9+ sisältää l-arginiinia, l-sitrulliinia ja viittä tärkeää vitamiinia, jotka tehostavat yleistä suorituskykyä. Yksi ProArgi-9+ -annos sisältää 5 000 mg puhdasta l-arginiinia, jonka hyödyt on vahvistettu tuhansissa tutkimuksissa. Se vaikuttaa lukuisiin kehon tärkeisiin toimintoihin, etenkin typpioksidin muodostukseen. Typpioksidilla on monia fyysisiä hyötyjä: se esimerkiksi tukee sydämen ja verisuonten toimintaa. L-arginiinin lisäksi ProArgi-9+:ssa on l-sitrulliinia ja huolella valittuja vitamiineja. Physician’s Desk Reference -julkaisussa ProArgi-9+ mainitaan maailman laadukkaimpana l-arginiinilisänä. Se on ihanteellinen tuote elämäntyyliltään aktiivisille ihmisille.

VALITSE PUHDISTUSJAKSON PITUUS

Purify-ohjelma suunniteltiin alkujaan seitsemän päivän mittaiseksi, mutta nyt sitä voidaan pidentää 21 päivään tuloksista tinkimättä. Valitse vain sinulle sopiva kesto ja noudata Synergyn Purify-ravintolisäohjelmaa ja ravitsemuksellisia ohjeita. Mitä tarkemmin seuraat ohjeita, sitä paremmin onnistut.

Valitsit kumman ohjelman tahansa, muistathan ennen aloittamista tutustua suositeltuihin ja vältettäviin ruokiin.

7 PÄIVÄN OHJELMA

 • Biome Shake - Sekoita kahdesti päivässä kaksi tasaista mitallista (40 g) Biome Shake -jauhetta noin 300 ml:aan vettä ja nauti.
 • Biome DT - Sekoita kahdesti päivässä yksi pussillista tuotetta noin 250-500 ml:aan vettä ja nauti.
 • Body Prime - Ota 2 kapselia kerran päivässä.
 • Biome Actives - Kolme kapselia päivässä.
 • ProArgi-9+ - Sekoita kahdesti päivässä yksi pussillinen noin 500 ml:aan vettä ja nauti.

21 PÄIVÄN OHJELMA

Päivät 1-5

 • Tutustu vältettäviin ruokiin ja ryhdy poistamaan niitä ruokavaliostasi. Ota kaksi Body Prime -kapselia ilta-ateriasi yhteydessä.

Päivät 6-12

 • Biome Shake - Sekoita kahdesti päivässä kaksi tasaista mitallista (40 g) Biome Shake -jauhetta noin 300 ml:aan vettä ja nauti.
 • Biome DT - Sekoita kahdesti päivässä yksi pussillista tuotetta noin 250-500 ml:aan vettä ja nauti.
 • Body Prime - Ota 2 kapselia kerran päivässä.
 • Biome Actives - Kolme kapselia päivässä.
 • ProArgi-9+ - Sekoita kahdesti päivässä yksi pussillinen noin 500 ml:aan vettä ja nauti.

Päivät 13-21

 • Ryhdy nauttimaan terveellisiä aterioita, jotka koostuvat kasviksista ja proteiinipitoisista ruoista. Jatka kunkin Purify-tuotteen käyttöä, kunnes tuote loppuu.
 • Biome DT - Sekoita kerran päivässä yksi pussillista tuotetta noin 250-500 ml:aan vettä ja nauti.
 • Body Prime - Ota 2 kapselia kerran päivässä.
 • Biome Actives - Ota kaksi kapselia 1–3 kertaa päivässä, kunnes tuote loppuu.
 • ProArgi-9+ - Sekoita tuotteen loppumiseen saakka kahdesti päivässä yksi pussillinen noin 500 ml:aan vettä ja nauti.

Optimaaliset tulokset saat, kun korvaat kaksi ateriaa päivässä Biome Shakella ja nautit täyden annoksen jokaista Purify-tuotetta viikon ajan.

Suositellut Ruoka-Aineet

Maksimoi puhdistusjakson vaikutukset ja nauti näitä mikrobiomin tasapainoa edistäviä elintarvikkeita välipaloilla ja pääaterioilla.

 • dairy

  MAITOTUOTTEET

  Makeuttamaton manteli- ja kookosmaito, jogurtti, kefir, viili

 • fruit

  HEDELMÄT

  Omena, aprikoosi, banaani, marjat, kirsikka, greippi, viinirypäleet, kiivi, meloni, nektariini, appelsiini, persikka, päärynä, ananas, luumu, mandariini

 • legumes

  PALKOKASVIT

  Soijapavut, kuivatut pavut, linssit, kikherneet

 • protein

  PROTEIINI

  Kala, äyriäiset, nauta, lammas, siipikarja, riista, munat, raejuusto, vähärasvainen juusto; kasvis-/vegaanivaihtoehdot: tofu, tempe, seitan, kasvispurilaiset, pähkinät

 • seasonings

  MAUSTEET

  Kuivatut ja tuoreet yrtit, pippuri, sinappi, sitruuna- ja limettimehu, salsa, etikka, soijakastike, stevia

 • vegetables

  VIHANNEKSET

  Lehtisalaatit, pinaatti, lehtikaali, artisokka, parsa, bambunversot, pavunidut, punajuuri, kiinankaali, parsakaali, ruusukaali, porkkana, kukkakaali, selleri, kurkku, munakoiso, fenkoli, valkosipuli, vihreät pavut, pikkujamssipapu, purjo, sienet, okra, sipuli, paprika, retiisi, salottisipuli, ryvässipuli, herne, kurpitsa, tomaatti, vesipähkinä

Quick Tips

Vältä hedelmämehuja, urheilujuomia ja virvoitusjuomia. Juo runsaasti vettä. Ota huomioon, että maustesekoituksissa ja kastikkeissa on piilokaloreita ja -sokereita. Säännöstele välipalojen ja illallisen annoskokoja. Huomioi suositellut annoskoot.

PURIFY-PÄIVÄ

Purify-ruokavalio sisältää runsaasti proteiineja ja fytoravinteita. Ruokavalion tarkoitus on valmistaa, että kehosi saa päivittäin oikean määrän ravintoaineita: proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja, vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviperäisiä ravinteita.

Aamiainen

Biome Shake, 2 mitallista
Biome Actives, 1 kapselia


Aamupäivän välipala

1 kovaksi keitetty muna
½ kupillista raejuustoa
2 tl salsaa
Biome DT, 1 paketillista

Lounas

Biome Shake, 2 mitallista
ProArgi-9+, 1 paketillinen
Biome Actives, 1 kapselia

Iltapäivän välipala

1 keskikokoinen omena tuoreena
2 kupillista tuoretta parsakaalta ja kukkakaalta pilkottuna
6 suurta mustaa oliivia
Biome DT, 1 paketillista

Illallinen

Kämmenesi kokoinen grillattu kananrintafilee
Salaatti, jossa on pinaattia, lehtikaalta, tomaattia, sipulia, kurkkua, fetajuustoa, 1 tl oliiviöljyä ja 1 tl balsamietikkaa
Biome Actives, 1 kapselia
ProArgi-9+, 1 paketillinen
Body Prime, 2 kapseliaLiikuntasuositukset:

5 000 askelta päivässä tai puolen tunnin kävely


VÄLTETTÄVÄT ELINTARVIKKEET
Sokeri, alkoholi, einesruoat, tärkkelyspitoiset kasvikset (kuten peruna, bataatti, sokerimaissi ja herneet), vehnä, riisi, jauhot.

Nyt Olet Valmis Aloittamaan.

Tämä on tärkeä vaihe maksimaalista hyvinvointia tavoitellessasi. Sitoudu tavoitteisiisi ja seuraa muutosta. Kun olet suorittanut Synergyn puhdistusohjelman, olet valmis seuraaviin hyvinvointiasi edistäviin toimenpiteisiin. Tavoitteena on saavuttaa huomattavia ja pysyviä muutoksia hyvinvoinnissasi ja elämänlaadussasi.