Legacy Magazine > May 2016

Mies Itävallan
menestyksen takana

Catherine Bennett

Ne, jotka ovat seuranneet uusia nimikesaavutuksia ja Elite Honors -pätevöitymisiä, ovat todennäköisesti huomanneet Itävallan hallitsevan näitä listoja. Noin kolmannes tänä vuonna Elite Honors -pätevöityneistä jäsenistä on ollut itävaltalaisia, ja noin 40 % kaikista Euroopassa saavutetuista uusista nimikkeistä on mennyt Itävaltaan.

Synergyn johto uskoo, että Itävallan menestyksestä on osin kiittäminen yhtä maan vaikutusvaltaisimmista Synergyn jäsenistä. Hän on Pearl Executive Franz Friess.

”Minulle on tärkeää näyttää tiimilleni, mikä on mahdollista”, Franz sanoo. ”Pyrin siihen, että jokainen kuukausi on edellistä parempi. Minulla on siihen tarvittavat aika ja tietämys.”

Franz ja hänen vaimonsa Ana liittyivät Synergyn jäseniksi seitsemisen vuotta sitten. Synergy WorldWidella on suuri sija pariskunnan sydämissä, ja he ovat omistautuneet yrityksen menestykselle Euroopassa.

Liittyessään Franz asetti tavoitteeksi, että hänen alalinjassaan olisi 2 500 autoship-kestotilauksen tehnyttä jäsentä ja että hän pystyisi puhumaan 10 000 ihmisen edessä.

Franz on energinen puhuja, ja hän osallistuu niin moniin tapahtumiin kuin pystyy. Hänellä on jopa muutama pari tilaustyönä teetettyjä Synergy-kenkiä, joita hän käyttää usein.

Franz on todella pidetty johtaja ja hän auttaa joka päivä tiiminsä jäseniä saavuttamaan omat tavoitteeensa.

”Maaliskuu oli Itävallassa kaikkien aikojen parhaita kuukausia, koska teemme töitä yhtenä tiiminä”, Franz sanoo.

”Käytämme paljon aikaa koulutuksiin, joissa keskitytään menestykseen. Meillä on selkeä järjestelmä. Olen järjestänyt koulutustapaamisia säännöllisesti kolmen kuukauden ajan, ja sinä aikana Itävallan luvut ovat olleet kaikkien aikojen parhaat.”

Mitä järjestelmää Franz sitten noudattaa? Tavoitteena on saavuttaa Elite Honors –pätevöityminen joka kuukausi. Sen lisäksi Franz kertoo toimivansa Synergyn opettaman mallin mukaisesti:

  • Vaihe 1: Selkeytä itsellesi miksi haluat tehdä verkostomarkkinointia ja miksi olet yhtiössä, joka myy lisäravinteita?
  • Vaihe 2: Valitse Synergyssä menestynyt henkilö valmentajaksi/mentoriksesi, joka auttaa sinua liiketoiminnan eri vaiheissa.
  • Vaihe 3: Tee päätös ja sitoudu Synergy-liiketoimintaan tosissasi.
  • Vaihe 4: Aseta tavoitteesi ja ryhdy toteuttamaan niitä.
  • Vaihe 5: Laadi luettelo tuntemistasi ihmisistä ja kutsu joka päivä joku heistä tapaamiseen.
  • Vaihe 6: Ota Synergy elämäntavaksi.

Kun nämä vaiheet on suoritettu, Franz ohjeistaa tiiminsä jäseniä etsimään luotettavia ihmisiä omaan tiimiinsä ja auttamaan näitä samoissa toimissa.

”Kun rakennamme liiketoimintaamme näiden vaiheiden pohjalta, meidän täytyy aina myös kehittää itseämme”, Franz sanoo. ”Olen laatinut listan asioista, joihin haluan keskittyä itsessäni. Tavoitteeni on vetää listalta yli kymmenen henkilökohtaisen kehityksen kohdetta joka päivä. Tämä on yksi menestyksen avain.”

Itävallan-tiimin jäsenet keskittyvät Elite Honors -malliin ja Go Elite -bonukseen tiukasti. Franz on Elite Honors -pätevöitynyt joka kuukausi siitä lähtien, kun malli julkaistiin syyskuussa 2015.

Lisäksi hän on ansainnut 1 200 euron Go Elite -bonuksen kuudesti. Franz on tehnyt niin paljon töitä Elite Honors -mallin eteen, että osa hänen alalinjansa jäsenistäkin auttaa nykyään vähintään kahta tiimin jäsentä pätevöitymään Elite Honors –klubiin.

Puhuessaan tiiminsä jäsenille Elite Honors -tavoitteista Franz puhuu myös esimerkiksi siitä, kuinka paljon tiimi haluaa ansaita.

Hänen mukaansa taloudellisten tavoitteiden asettaminen on tiimin menestyksen kannalta ehdottoman tärkeää. Mistä muustakaan työlle saisi suunnan?

”Tämä päätös on minulle tärkeä”, Franz sanoo. ”Se määrää, miten kovasti teemme töitä, ja kannustaa meitä tekemään kaikkemme liiketoiminnan eteen.”

Franzin mukaan myös seurantatapaamiset ovat tärkeitä. Niiden tarkoitus on seurata tiimin edistystä, ja Franz järjestää niitä sunnuntai-iltaisin. Erityisen tärkeitä tapaamiset ovat silloin, kun tiimi pyrkii saavuttamaan suuria tavoitteita lyhyessä ajassa.

”Minulle on tärkeää näyttää tiimilleni, mikä on mahdollista”, Franz sanoo. ”Pyrin siihen, että jokainen kuukausi on edellistä parempi. Minulla on siihen tarvittavat aika ja tietämys.”

Franz liittyi Synergyn jäseneksi vuonna 2009, ja hän on ehtinyt auttaa lukemattomia ihmisiä. Hänelle liiketoiminnassa ei ole kyse siitä, millaisen auton tai talon hän voi hankkia, vaan siitä, että hän voi auttaa muita.

Synergyn johtajat uskovatkin, että Franzin auttamisenhalu osaltaan tekee Itävallan markkinoista niin kilpailukykyiset.