Legacy Magazine > May 2016

Synergy Europen uusi virstanpylväs

Carmelo D’Anzi, Euroopan myyntijohtaja
Carmelo
Carmelo D’Anzi

Synergy Europen pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, joka on mielestäni yksi maailman inspiroivimpia kaupunkeja. Toimisto on Barcelonan World Trade Centerissä, josta aukeaa kauniit näkymät Välimerelle. Huhtikuun alkupuolella pidetyn avajaisseremonian myötä Synergy Europe astui uudelle aikakaudelle. Paikalla oli monia eurooppalaisia tiimin jäseniä, ja se olikin tämän historiallisen tapahtuman parasta antia.

Upeissa uusissa tiloissa mietimme yhdessä, miten pitkälle olemme päässeet ja mitä kaikkea odotettavissa vielä onkaan. Innostus tiimin jäsenten kasvoilla täytti minut toivolla. Ymmärsin, kuinka yksituumaisesti jäsenet haluavat tuoda terveyden ja vaurauden kaikkien ulottuville. Positiivinen energia toimistolla oli suorastaan käsin kosketeltavaa. Nämä seinät pääsisivät todistamaan yrityksen kasvua tulevina vuosina.

Synergyn Euroopan-pääkonttorin ehkä parhaita puolia on se, että se luo eurooppalaisten tiimin jäsenten keskuuteen kuuluvuuden tunteen.

Synergyn Euroopan-pääkonttorin ehkä parhaita puolia on se, että se luo eurooppalaisten tiimin jäsenten keskuuteen kuuluvuuden tunteen. Paikalla olleet tiimin jäsenet tunsivat tämän selvästi astuessaan uusiin tiloihin. He ottivat tukikohdan heti omakseen.

Barcelonan-viikonlopun aikana monet tiimin jäsenet ilmaisivat, kuinka syvät heidän tunteensa Synergy WorldWidea kohtaan ovat ja miten tuotteet ja liiketoiminta ovat mullistaneet heidän elämänsä. Synergy on heille enemmän kuin pelkkä yritys, ja heidän menestyksensä on todiste tämän ajattelutavan toimivuudesta. Synergy-elämäntapa on erottamaton osa heitä, ja he tietävät Synergyn suurien tulevaisuudensuunnitelmien käyvän toteen. Heistä jokainen on sitoutunut pitkän aikavälin tavoitteisiimme. Olikin ilo päästä keskustelemaan tarkemmin suunnitelmista ja siitä, mitä Synergy-infrastruktuurin rakentaminen Barcelonaan tarkoittaa.

Kannustin kaikkia paikallaolijoita käymään toimistolla Barcelonassa ollessaan, ja toivon myös kaikkien muiden Euroopan-tiimin jäsenten tekevän samoin. Synergy Europen pääkonttorilla järjestetään vuosittain erilaisia johtajuuskoulutuksia, joihin mahdollisimman monet teistä toivottavasti osallistuvat. Aloitimme perinteen menestyksekkäimpien tiimin jäsenten pitämällä johtajuustapaamisella, joka sujui mielestäni uskomattoman hyvin. Kaikki palasivat kotiin akut täyteen ladattuina, ja aionkin järjestää samanlaisia tapaamisia myös jatkossa.

Kukaan ei varmasti unohda avajaisia aivan heti. Minulle ne toimivat osoituksena siitä, kuinka sitoutuneita jäsenemme ovat nostamaan Synergyn alan kymmenen parhaan yrityksen joukkoon – siitä yksinkertaisesta syystä, että yritys pystyy mullistamaan elämiä.

>Klikkaa tästä nähdäkseni kuvat Barcelonan pääkonttorin avajaisista.