Legacy Magazine > May 2016

VALOKEILASSA TEAM DIRECTORIT

Synergy Tiimin jäsenet tekevät suuria harppauksia tänä vuonna, ja jokainen tuo jotain arvokasta pöytään. Meille on suuri kunnia saada niin omistautuneita ja vaikuttavia ihmisiä Synergy perheeseen. Esittelemme sinulle joitakin inspiroivia henkilöitä, jotka luovat nimeä itselleen omilla markkinoillaan.

Keith Robinson, Ireland

Keith Robinson on työllistänyt itsensä 19-vuotiaasta saakka. Omien sanojensa mukaan hän ei olisi hyvä palkkatyöläinen. Hän ei koskaan ole halunnut tehdä töitä muiden unelmien eteen vaan uurastaa mieluummin toteuttaakseen omat haaveensa.

Keith on työskennellyt niin jakelualalla kuin finanssipalveluidenkin parissa. Hän tutustui myös muutamaan verkostomarkkinointiyritykseen, mutta mikään niistä ei tuntunut hyvältä. Hän havaitsi puutteita eri yritysten johtamisessa, palkkio-ohjelmissa ja tuotteissa. Synergy oli ensimmäinen yritys, jolle hän tutkimusten jälkeen uskalsi antaa aikaansa luottavaisin mielin. Jo liittyessään hän tiesi, että Synergyllä on mahdollisuudet suureen pitkän aikavälin kasvuun.

Keith on käyttänyt Synergyn tuotteita kahdeksan vuotta, ja hänen mielestään mikään muu markkinoilla oleva tuote ei vedä niille vertoja. Hän ymmärtää, miksi Synergy vetää puoleensa ihmisiä, joilla on kokemusta terveysalalta. Hänen omaan alalinjaansa kuuluu terapeutteja, ravitsemusneuvojia ja lääkäreitä, jotka tunnistavat laadukkaan tuotteen sellaisen nähdessään.

”Jos organisaatioon ei värvää uskottavia ihmisiä, sen taso laskee”, Keith toteaa. ”Kyse on kohdentamisesta ja tasokkaiden ihmisten löytämisestä.”

Keithin mukaan hänen äskettäinen nousunsa Team Directorin tasolle on hänen tiiminsä lahjakkaiden ihmisten ansiota. He tekevät töitä Synergyn eteen päivästä toiseen ja haluavat aidosti rikastuttaa muiden ihmisten elämää. Ilman kumppaneita Keithinkään liiketoiminta ei kasvaisi.

”Minulle merkitsee paljon se, että kaikki Irlannissa osasivat odottaa uutta nimikettä”, Keith sanoo. ”Uuden tason saavuttaminen ei kuitenkaan ole itsetarkoitus. Tärkeintä on se, että tiimin jäsenet tuntevat ponnisteluidensa tuottavan tulosta. Se kannustaa heitä jatkamaan. Heillä on aihetta juhlaan yhtä paljon kuin minullakin.”

Keith näkee tulevaisuuden valoisana. Hän on iloinen siitä, että Synergy on panostanut kasvuun Euroopassa esimerkiksi perustamalla uuden Euroopan-pääkonttorin ja nimittämällä uuden myyntijohtajan. Hän aikoo jättää perinnön perheelleen ja muille rakkailleen, ja siksi hän on sitoutunut Synergyyn tiukasti.

Stefan Dörfler, Austria

Itävaltalainen Stefan Dörfler tutustui verkostomarkkinointiin pian lukiosta päästyään. Mitä tarkemmin hän perehtyi liiketoimintamalliin, sitä enemmän se häntä kiehtoi. Hän ymmärsi, että hänen mahdollisuutensa verkostomarkkinoinnin saralla olivat rajattomat, ja ajatus liiketoiminnan rakentamisesta ystävien kanssa miellytti häntä.

Stefan on Euroopan nuorimpia Team Directoreita. Hän kuuli Synergystä ensimmäistä kertaa esitelmässä, jossa keskityttiin yrityksen laatusitoumukseen. Tuolloin hän ei edes tiennyt kyseessä olevan verkostomarkkinointiyritys, mutta häneen teki vaikutuksen se, että kaikki tiimin jäsenet olivat kiinnostuneempia maailman terveystilanteen parantamisesta kuin palkkioista. Niin hänen mielestään kuuluukin olla.

Vaikka Stefan ei alkuun ollut edes varma, miten hän menestyisi verkostomarkkinoinnissa, hän on ylittänyt odotuksensa. Hän on myös ymmärtänyt pystyvänsä suuriin saavutuksiin Synergyn kautta. Stefanille on aina ollut tärkeää auttaa perhettään, ystäviään, tuttaviaan ja muita oman yhteisönsä jäseniä. Koska hän tekee niin päivittäin Synergyn tuotteiden ja liiketoimintamahdollisuuden kautta, hänen saavutuksistaan kelpaa olla ylpeä.

Verkostomarkkinointiin tutustumisensa jälkeen Stefan on myös kouluttautunut henkiseksi valmentajaksi, ja koulutuksesta on hyötyä myös Synergy-liiketoiminnan hallinnassa. Liiketoimintansa ansiosta hän pystyy myös pitämään vapaata taloutensa kärsimättä. Hän on ylpeä Team Directorin nimikkeestään, eikä se kuulemma jää hänen ylimmäksi tasokseen.

”En tiedä mitään toista alaa, jolla ihmiset saavat samanlaista tunnustusta saavutuksistaan”, Stefan sanoo. ”On mukava tietää, ettei työni ole turhaa.”

Stefan toivoo näyttävänsä ikätovereilleen, että myös nuorten ihmisten on mahdollista toimia roolimalleina. Hänelle ikä on pelkkä numero, eikä sen tarvitse sanella, mitä kukin tekee. Ihmisten tulisi muistaa, että jokainen muovaa kohtalonsa itse iästään ja elämänvaiheestaan riippumatta.

Mirva Martikainen, Finland

Vakavat terveysongelmat ovat suomalaisen Mirvan perheessä yleisiä, ja siksi omasta terveydestä huolehtiminen on hänelle tärkeää. Hän halusi lievittää perheensä terveyskriisiä ennen omaa ikääntymistään, ja sitä kautta hän kiinnostui Synergyn tuotteista marraskuussa 2011. Tuotteiden vaikutus hänen perheenjäsentensä terveyteen teki häneen nopeasti vaikutuksen.

Mirva on sairaanhoitaja ja yrittäjä. Ammattinsa ansiosta hän tunnistaa laadukkaan ravintolisän sellaisen nähdessään, ja hän luottaa Synergy-tuotteisiin täysin.

”Team Director -nimikkeen saavuttaminen on osoitus siitä, että yhä useammilla ihmisillä on hyviä kokemuksia Synergyn tuotteista ja että he käyttävät niitä entistä enemmän”, Mirva sanoo.

Mirva rakentaa omaa perintöään tekemällä joka vuosi lahjoituksia eri organisaatioille, kuten paikalliselle lastensairaalalle. Synergy-liiketoimintansa kasvaessa Mirva aikoo kasvattaa myös lahjoitussummia.

Mirva on ylpeä Synergystä, ja hänestä on ihanaa kuulla, millainen vaikutus Synergy-tuotteilla on ollut tyytyväisten asiakkaiden ja jäsenten elämänlaatuun. Hän suhtautuu tulevaisuuteen positiivisin mielin tietäen, että Synergy WorldWide on viitoittanut tien kohti optimaalista hyvinvointia.