Legacy Magazine > May 2016

Uusi Team Elite -jäsen:
Sabine Feitl

Itävaltalainen Sabine Feitl on aina ollut kiinnostunut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Hän keskustelee niistä usein sukulaistensa ja ystäviensä kanssa, ja hän perehtyy jatkuvasti uusiin terveyteen liittyviin aiheisiin.

”Tavoitteeni on tuoda [Synergyn] tuotteet entistä useampien ihmisten ulottuville, jotta hekin voivat hyötyä niistä”, Sabine sanoo.

Sabine tutustui Synergy WorldWideen tammikuussa 2010. Sitä ennen hän työskenteli valtion virassa, eikä hän ollut koskaan edes harkinnut uraa verkostomarkkinoinnissa. Saatuaan hyviä kokemuksia Synergyn tuotteista Sabine päätti tutustua myös liiketoimintamahdollisuuteen. Hän tajusi pian löytäneensä jotain erityislaatuista, ja niinpä hän päätti tarttua tilaisuuteen ja liittyä Synergyn jäseneksi.

Siitä lähtien Sabine on rakentanut Synergy-liiketoimintaansa väsymättä, ja hän on enää yhden askeleen päässä Executive-nimikkeestä. Hän tahtoo jakaa Synergyn jäsenenä kartuttamaansa tietoutta mahdollisimman monelle ihmiselle.

”Tavoitteeni on tuoda [Synergyn] tuotteet entistä useampien ihmisten ulottuville, jotta hekin voivat hyötyä niistä”, Sabine sanoo.

Sabinen menestys muistuttaa myös hänen tiimiään Synergyn antamista lukemattomista mahdollisuuksista henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Sabinelle on myös tärkeää, että hänen tiiminsä tietää hänen arvostavan valtavasti kaikkea, mitä sen jäsenet ovat tehneet tämän saavutuksen eteen.

”Tärkeintä ei ole itse nimike”, hän sanoo. ”Tärkeintä on se, mikä mahdollisti tämän nimikkeen saavuttamisen: lukemattomien muiden tiimin jäsenten yhteistyö ja omistautuneisuus.”