Legacy Magazine > May 2016

Uusi Team Elite -jäsen:
Teri Rigby

Brittiläinen Teri Rigby on todellinen tehonainen. Jo muutaman kuukauden kuluttua Synergyn jäseneksi liittymisestään hän on enää askeleen päässä Executive-tasosta. Terillä on 30 vuoden kokemus verkostomarkkinoinnista, ja hänellä on Synergy-liiketoiminnalleen suuret tavoitteet. Yhdessä tiiminsä kanssa hän aikoo viedä Ison-Britannian Synergyn ja koko Synergy Europen menestyksen uudelle tasolle. Teri on ehtinyt saada tiimiinsä mukaan jo useita lahjakkaita ja menestyviä ihmisiä. Hänen lyhyessä ajassa saavuttamansa tulokset ovat todella vaikuttavia.

”Viime kuukaudet ovat olleet yhtä kaaosta, mutta hyvällä tavalla”, Teri kertoo. ”Varmistamme, että teemme kaiken alusta lähtien oikein. Tiimini on innoissaan, vaikka kaikki eivät vielä olekaan ihan varmoja siitä, mihin he ovat ryhtyneet. He tietävät kuitenkin tekevänsä jotain hyvää. Olemme kaikki saaneet Synergy-kuumeen. Yrityksessä on niin valtavasti energiaa.”

Teri kertoo, että osa hänen liikekumppaneistaan harjoitti liiketoimintaa alkuun vain osa-aikaisesti. Innostuksensa ja Synergyn lupaavan tulevaisuuden johdosta he ovat kuitenkin sitoutuneet liiketoimintaan uudelleen.

Teri päätti ryhtyä verkostomarkkinoijaksi 1970-luvulla ollessaan 22-vuotias. Hän saavutti valitsemassaan yrityksessä niin paljon menestystä kuin oli mahdollista. Terin miehen työn vuoksi pariskunta muutti Saksaan, jossa he kasvattivat kolme lasta. Myöhemmin Teri palasi Isoon-Britanniaan ja liittyi toiseen verkostomarkkinointiyritykseen yhdessä äitinsä kanssa. Oltuaan kyseisen verkostomarkkinointiyrityksen jäsen 20 vuotta Teri saavutti korkeimman tason. Yrityksen liiketoimintamahdollisuudet Isossa-Britanniassa kuitenkin kuihtuivat, ja Teri kääntyi uuden lupaavan yrityksen puoleen. Se oli Synergy WorldWide.

”Aiomme levittää Synergyn sanomaa pitkin Isoa-Britanniaa”, Teri kertoo. ”Tiimini nousee aikaisin ja menee nukkumaan myöhään, jotta saamme liiketoiminnan kunnolla käyntiin.”

”Aiomme levittää Synergyn sanomaa pitkin Isoa-Britanniaa”, Teri kertoo. ”Tiimini nousee aikaisin ja menee nukkumaan myöhään, jotta saamme liiketoiminnan kunnolla käyntiin.”

Huhtikuussa Teri sekä saavutti Team Elite -tason että ansaitsi Go Elite 10 -bonuksen. Elite Honors -ansaintamallista on kuulemma ollut hänen tiiminsä jäsenille hurjasti hyötyä näiden aloitellessa liiketoimintaansa. He ovat ottaneet mallin välittömästi omakseen ja Elite Honors -pätevöityneet Terin tuella. Teri uskoo esimerkin näyttämiseen, ja hän tietää, ettei muita voi kehottaa mihinkään jos ei itse ole valmis samaan.

”Seuraava henkilökohtainen tavoitteeni on Pearl Executive -nimikkeen saavuttaminen ennen syyskuuta. Todellinen tavoitteeni on kuitenkin saada kaikkien yhteistyökumppanieni liiketoiminta sellaiselle tasolle, että he pärjäävät hyvin”, Teri sanoo. ”Tunnen olevani vastuussa siitä, että he alkavat menestyä suhteellisen nopeasti.”

Synergy-liiketoiminta on ollut Terille virkistävää vaihtelua. Synergyn johtajat ja jäsenet ovat olleet uskomattoman kannustavia, ja Synergyn nuorekas energisyys leviää Terin tiimin jäsenten keskuudessa kulovalkean tavoin. Hän odottaakin innolla näkevänsä, mitä kaikkea Synergyn tulevaisuus tuo tullessaan.