Legacy Magazine > May 2016

Legacy Magazine

May 2016

Synergy Europella edessään jännittävät ajat

Executive Viesti Dan Norman, puheenjohtaja, Synergy WorldWide

Synergy Europen uusi virstanpylväs

Synergy Europen pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, joka on mielestäni yksi maailman inspiroivimpia kaupunkeja.

V3 infograafi

Synergyn V3-järjestelmä on henkilökohtainen tukijärjestelmäsi. Sen tuotteet on suunniteltu ylläpitämään kehon hyvinvointia niin hyvinä kuin huonoinakin kausina.

Miten laatia toimiva hissipuhe

Crafting an elevator pitch is similar to writing the thesis of an essay. You want to give your audience a succinct description of your topic by combining key elements that gives them a general idea of your company’s goals, all while setting yourself apart from other company’s pitches

Mies Itävallan menestyksen takana

Synergyn johtajat uskovat, että Itävallan menestyksestä on osin kiittäminen yhtä maan vaikutusvaltaisimmista Synergyn jäsenistä. Hän on Pearl Executive Franz Friess.

Uusi Pearl Executive: Robert Suppan

Onnittelut itävaltalaiselle Robert Suppanille, joka on Synergy Europen tuorein Pearl Executive!

Uusi Team Elite -jäsen: Sabine Feitl

Siitä lähtien Sabine on rakentanut Synergy-liiketoimintaansa väsymättä, ja hän on enää yhden askeleen päässä Executive-nimikkeestä.

Uusi Team Elite -jäsen: Teri Rigby

Brittiläinen Teri Rigby on todellinen tehonainen. Jo muutaman kuukauden kuluttua Synergyn jäseneksi liittymisestään hän on enää askeleen päässä Executive-tasosta. Terillä on 30 vuoden kokemus verkostomarkkinoinnista, ja hänellä on Synergy-liiketoiminnalleen suuret tavoitteet.

Uudet Team Elite -jäsenet: Anna-Maija ja Hannu Kreivi

Suomen tuoreimmat Team Elite -jäsenet Anna-Maija ja Hannu ovat toimineet yrittäjinä koko elämänsä. He ovat todistaneet, että kiireisen kotielämän ja kannattavan liiketoiminnan välille on mahdollista löytää tasapaino.

UUSI TEAM DIRECTORS

Keith Robinson, Stefan Dörfler, Mirva Martikainen.

Elite Honors -platinapätevöityjät

Elite Honors -mallin omakseen ottaneiden ja joka kuukausi pätevöityvien Synergy-tiimin jäsenten liiketoiminta on palkitsevaa. Vuoden 2016 aikana 310 tiimin jäsentä täytti Elite Honors -vaatimukset vähintään kolme kertaa.

Konferenssin ilmoittautumismaksu nousee 1.6.

Muistathan varmistaa paikkasi Synergy Europen historian jännittävimpään tapahtumaan – 22.–24.9. järjestettävään Wienin-konferenssiin.