Legacy Magazine > May 2016

Legacy Magazine

May 2016

Spennende tider for Synergy Europa

Executive budskap fra Dan Norman, President, Synergy WorldWide

En monumental milepæl for Synergy Europa

Jeg ble fylt av håp over å se de begeistrede og ivrige ansiktene til disse lederne. Jeg forstod hvor forenet disse lederne er i sitt mål om å dele helse og velstand med verden.

V3 - Infografikk

Synergys V3-system støtter kroppen din. Det er en produktlinje som er utviklet for langsiktig helse og velvære, som hjelper kroppen din gjennom alle daglige belastninger.

Hvordan lage en "heis-pitch"?

Å lage en heis-pitch kan sammenlignes med å skrive et sammendrag av en artikkel. Du ønsker å gi en kort beskrivelse av temaet ved å kombinere nøkkelelementer som gir dem en generell idé av selskapets mål, mens du samtidig skal frigjøre deg fra andre selskapers pitcher og gjøre publikum interessert i idéen eller produktet du selger inn.

Leder Østerrike til suksess

Synergys toppledere tror en av drivkreftene bak Østerrikes utrolige suksess er Pearl Executive Franz Friess, en av landets mest innflytelsesrike ledere.

Ny Pearl Executive: Robert Suppan

Vi gratulerer østerrikske Robert Suppan, Synergy Europas nyeste Pearl Executive!

Ny Team Elite: Sabine Feitl

Siden den gang har Sabine arbeidet utrettelig for å bygge Synergy-forretningen sin og er nå nær ved å oppnå rangopprykk til Executive-nivå.

Ny Team Elite: Teri Rigby

Bare noen få måneder etter at hun ble teammedlem hos Synergy, er britiske Teri Rigby ett trinn fra Executive-nivå.

Nye Team Elites: Anna-Maija & Hannu Kreivi

Anna-Maija og Hannu har vært gründere hele livet. Som Finlands nyeste Team Elites har de bevist at de kan balansere et travelt hjemmeliv med en lukrativ forretning.

NY TEAM DIRECTOR

Keith Robinson, Stefan Dörfler, Mirva Martikainen.

Kvalifiserte for Platinum Elite Honors

Teammedlemmer som har gjort inntjeningsmodellen Elite Honors til en viktig del av forretningen sin, opplever at det virkelig lønner seg å bli Elite Honors-kvalifisert hver måned.

Registreringsavgiften for Summit øker 1. juni

Klokken tikker, og vi ønsker at du skal være sikret plass på Synergy Europas hittil mest spennende event, som arrangeres 22.-24. september i Wien i Østerrike.