Legacy Magazine > May 2016

Legacy Magazine

May 2016

Vznemirljivi časi za Synergy v Evropi

Sporočilo Dana Normana, predsednika Synergy WorldWide

Zgodovinska prelomnica za Synergy v Evropi

Sam menim, da je res kot naročeno, da je sedež evropske pisarne Synergy WorldWide v enem od najbolj navdihujočih mest na svetu: v Barceloni, in sicer v World Trade Centru s pogledom na prečudovito Sredozemsko morje.

Infografika o V3 izdelkih

Synergyjev V3 sistem je vaš podporni sistem. Linija izdelkov, ki ohranja dolgoročno dobro počutje in poskrbi, da uspešno premagujete vse vzpone in padce v telesu.

Kako pripraviti kratko predstavitev

Sogovorniku je treba kratko in jedrnato predstaviti zadevo, o kateri mu želimo spregovoriti: treba je omeniti vse ključne elemente, s katerimi si bo ustvaril sliko o ciljih podjetja, obenem pa se izražati tako, da se boste razlikovali od kratkih predstavitev, ki jih izvajajo v drugih podjetjih, ter navdušiti sogovornika za svojo zamisel ali izdelek, ki mu ga želite prodati.

Avstrijo pelje v višave

Vodstvo Synergy WorldWide je mnenja, da velikim uspehom, ki jih beležijo avstrijski partnerji, botruje predvsem eden najbolj vplivnih vodij v tej državi: Pearl Executive Franz Friess, ki je skupaj z ženo Ano že približno sedem let distributer našega podjetja.

Novi Pearl Executive: Robert Suppan

Iskrene čestitke našemu novemu Pearl Executive v Evropi, Robertu Suppanu iz Avstrije!

Nova Team Elite: Sabine Feitl

Odtlej neumorno gradi svoj posel, sedaj pa ji manjka le še čisto malo, da se pridruži vrstam partnerjev z executive stopnjo.

Nova Team Elite: Teri Rigby

Že pičlih nekaj mesecev zatem, ko se je pridružila partnerjem Synergy WorldWide, jo samo še korak loči od executive stopenj.

Nova Team Elite: Anna-Maija in Hannu Kreivi

Anna-Maija in Hannu sta že celo življenje podjetnika. Kot najnovejša Team Elite na Finskem sta dokazala, da je mogoče med seboj uskladiti družinske obveznosti in posel, ki prinaša dobiček.

Novi Team Directorji

Keith Robinson, Stefan Dörfler, Mirva Martikainen.

Kvalifikanti Elite Honors – prejemniki platinaste kartice

Članom, ki si brez poslovnega modela Elite Honors ne morejo več predstavljati uspešnega posla, se kvalificiranje za Elite Honors iz meseca v mesec močno obrestuje v mošnjičku.

Od 1. 6. dražja prijavnina za srečanje na Dunaju

Ura teče in nič ne reče, zato nam je nadvse pomembno, da si že sedaj zagotovite svoj sedež na najbolj vznemirljivem srečanju za evropske partnerje doslej, ki se bo odvijalo med 22. in 24. septembrom na Dunaju.