Summit Logo

Katso promovideo

Lähde Synergy WorldWiden mukaan dynaamiseen konferenssiin, joka järjestetään Barcelonan merenrantakaupungissa 28.–30.9.

Barcelonasta ja siellä sijaitsevasta Synergyn pääkonttorista on tullut Synergyn johtajien tuottavuuskeskus ja tärkeä tapahtumapaikka. Nykyaikainen ja eloisa kaupunki ilmentää monia Synergyn vaalimia piirteitä. Luvassa on varmasti valaiseva ja kiinnostava konferenssiviikonloppu!


ILMOITTAUDU NYTOTA OPPIA MESTAREILTA

Kaikki Synergyn menestyksekkäimmät jäsenet saapuvat Barcelonaan opastamaan sinua menestyksen tiellä.

TÄYDELLINEN TAPAHTUMAPAIKKA

Baleaarienmeren äärellä sijaitseva, kaunis ja moderni Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) on Barcelonan uusimpia konferenssikeskuksia.

TUTUSTU BARCELONAAN

Barcelonassa on muutaman neliökilometrin alueella niin historiallisia rakennuksia, uusia yökerhoja, keskustan vilinää kuin mahdollisuuksia rannalla rentoutumiseenkin.

LÄHTÖLASKENTA VUODEN 2017 EUROOPAN-KONFERENSSIIN

— 28.-30.9. 2017 —

Elä hienot hetket uudelleen.

Katso video vuoden 2016 Wienin-konferenssista.

Ohjelma

Torstai 28.9.
16:00 – 20:00 Ilmoittautuminen
20:00 – 22:30 Tervetulovastaanotto
Perjantai 29.9.
13:00 – 17:30 Yleistilaisuus I
19:30 – 22:00 VIP-vastaanotto
Lauantai 30.9.
10:00 – 13:00 Yleistilaisuus II
13:00 – 15:00 Lounas (omatoiminen)
15:00 – 18:30 Yleistilaisuus III

ILMOITTAUTUMINEN

Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä enemmän säästät. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi viipymättä. ILMOITTAUDU NYT.

Sinun on annettava kaikki verkkoilmoittautumisen aikana pyydettävät tiedot. Synergy-tiliisi yhdistettyä korttia veloitetaan ilmoittautumisprosessin jälkeen. Jos haluat maksaa muulla kortilla, ota yhteyttä asiakaspalveluun heti ilmoittautumisen jälkeen ja ilmoita käytettävän kortin tiedot.


Ilmoittautumisaikataulu
Aikainen ilmoittautuminen 5.5.–30.6. €99
Normaali ilmoittautuminen 1.7.–31.8. €129
Uudet tiimin jäsenet 4.8.–31.8. €99 (ilmoittautumisen tapahduttava 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä)
Ilmoittautuminen paikan päällä 28.–30.9.2017 €149


Maksut ovat henkilöä kohden, ja niihin sisältyy pääsy kaikkiin konferenssin tapahtumiin. Majoitus ja kuljetus eivät sisälly ilmoittautumismaksuun. Palautuksista vähennetään 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 31.8. jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Lippuja ei voi siirtää toiselle henkilölle.ILMOITTAUDU NYT

Tapahtumapaikka ja majoitus
Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) on kaunis moderni rakennus Baleaarienmeren äärellä lyhyen ajomatkan päässä Synergyn Euroopan-pääkonttorista. Konferenssikeskus on Barcelonan uusimpia, ja se on saanut runsaasti kehuja niin vaikuttavan arkkitehtuurinsa ja valaistuksensa kuin edistyksellisen tekniikkansakin ansiosta. CCIB sijaitsee lähellä rantaa ja Barcelonan tärkeitä nähtävyyksiä, joten sieltä on helppo lähteä tutustumaan suosittuun matkakohteeseen.

CCIB-keskuksen lähistöllä sijaitsee kymmeniä nykyaikaisia hotelleja, joten sinne on helppo saapua vaikka jalkaisin. Tutustuimme muutamaan 3–4 tähden vaihtoehtoon, jotka sijaitsevat alle 3,5 kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Huone kannattaa varata pian, sillä hotellit saattavat täyttyä nopeasti.

★★★ 3 tähden hotellit

★★★★ 4 tähden hotellit

Tietoa Barcelonasta

Sagrada Familia, Park Güell, Casa Milá, goottilaiskortteli ja Las Ramblas kuuluvat Barcelonan tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Jos et vielä ole nähnyt niitä, nyt on ehdottomasti aika! Jos nämä nähtävyydet ovat sinulle jo tuttuja, voit tutustua myös Barcelonan toiseen puoleen – aurinkoon, mereen ja rantahiekkaan.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysyttävää konferenssista? Vastaamme parhaamme mukaan.

K. Täytyykö minun olla Synergy-tiimin jäsen, jotta voin osallistua konferenssiin?

V. Jotta voit osallistua konferenssiin, sinun täytyy ilmoittautua ja sinulla täytyy olla aktiivinen Synergy-tili missä tahansa kuussa tammikuun ja elokuun 2017 välillä. Pätevöityneet tiimin jäsenet voivat myös kutsua vieraita rekisteröitymään ja osallistumaan.

K. Millainen pukukoodi konferenssissa on?

V. Useimmissa tilaisuuksissa pukukoodina on rento liikepukeutuminen. Tunnustusten iltaan monet haluavat pukeutua muodollisesti (naiset iltapukuun ja miehet pukuun ja solmioon).

K: Kuuluvatko lennot Barcelonaan konferenssin ilmoittautumismaksuun?

V. Eivät. Jokainen osallistuja vastaa itse lennoistaan.

K. Mille lentokentälle minun kannattaa lentää?

V. Lennä Barcelona–El Pratin lentokentälle (BCN).

K. Täytyykö minun huolehtia itse kuljetuksesta lentokentältä hotellille?

V. Kyllä, sinun tulee huolehtia kuljetuksista lentokentältä hotellille itse. Jos kaipaat vinkkejä, tutustu majoitussivuun.

K. Mitä ruokailupaikkoja CCIB-keskuksen lähettyvillä on?

V. Kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita, joiden hintataso vaihtelee.

K. Voiko ilmoittautumista siirtää toiselle?

V. Ilmoittautumista ei voi siirtää toiselle.

K. Voiko ilmoittautumista perua?

V. Ilmoittautumisen voi perua, mutta tästä veloitetaan 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 31.8.2017 jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta.

K. Tuleeko minun hankkia majoitus itse?

V. Kyllä, olet itse vastuussa majoituksen varaamisesta. CCIB-keskuksen lähistöllä on useita vaihtoehtoja.

K. Milloin konferenssiin täytyy viimeistään ilmoittautua?

V. Viimeinen päivä verkko- tai puhelinilmoittautumiselle on 31.8.2017. Paikan päällä voi ilmoittautua, mikäli paikkoja on jäljellä. Kun rekisteröidyt viipymättä, saat parhaan hinnan ja varmistat konferenssipaikkasi!

K. Millainen sää Barcelonassa on syyskuussa?

V. Keskilämpötila Barcelonassa on 26 °C.

K. Mitä kuljetusvaihtoehtoja Barcelonassa on?

V. Barcelonan metro, taksit ja linja-autot. Lisätietoja Barcelonan kuljetusvaihtoehdoista on täällä.Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluedustajaan.ILMOITTAUDU NYT

Konferenssi on vuoden tärkein tapahtuma, ja sitä odotetaan pitkään ja hartaasti. Jäsenet tekevät kovasti töitä, jotta he pääsevät muistelemaan lähtökohtiaan uudesta näkökulmasta. Samalla he saavat vilauksen tulevasta. Synergyllä konferenssi on kaiken perimmäinen päämäärä. Tämä koskee myös huipputason hyvinvoinnin ohjelmaa.
© 2017 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.