Summit Logo

Se promo-videoene

Bli med Synnergy WorldWide i Barcelona mellom 28. september og 30. september, hovedkvarteret til Synergy Europe, for en dynamisk toppkonferanse ved sjøen.

Barcelona har blitt et produktivitetssenter for Synergy, ettersom ledere og teammedlemmer fra hele Europa har deltatt i viktige begivenheter i byen. Med toner fra både moderne profesjonalitet og livsglød, omfavner Barcelona mange av egenskapene Synergy streber etter å opprettholde. Se frem til en opplysende og spennende helg på toppkonferansen 2017!


Registrer deg nåLÆR AV DE BESTE

Alle Synergys mest innflytelsesrike ledere vil samles i Barcelona med ett mål i tankene - å gi deg verktøyene for å lykkes.

PERFEKT MØTESTED

Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) er en vakker moderne bygning som ligger vendt mot Balearesjøen og er et av de nyeste konferanselokalene i Barcelona.

UTFORSK BARCELONA

I Barcelona finner du historiske bygninger, nye nattklubber, travle sentrumsgater og avslappende strandliv, alt tilgjengelig innen nær rekkevidde.

NEDTELLING TIL SYNERGY EUROPA TOPPMØTE 2017

— SEPTEMBER 28-30, 2017 —

Gjenopplev begeistringen!

Se et sammendrag av Europa-toppmøtet i Wien i 2016.

AGENDA

Torsdag 28. september
16:00 – 20:00 Påmelding
20:00 – 22:30 Velkomst
Fredag 29. september
13:00 – 17:30 Generell sesjon I
19:30 – 22:00 VIP-mottakelse
Lørdag 30. september
10:00 – 13:00 Generell sesjon II
13:00 – 15:00 Lunsj (medbrakt)
15:00 – 18:30 Generell sesjon III

PÅMELDING

Jo tidligere du registrerer deg, desto mer sparer du! Det er begrenset med plass, så sikre deg plassen din så raskt som mulig. Klikk her for å registrere deg.

All personlig informasjon må inkluderes under påmelding på nett. Kortet som brukes med Synergy-kontoen din vil belastes når du har fullført påmeldingsprosessen. Hvis du ønsker å belaste et annet kort enn det som er knyttet til kontoen din, ringer du kundeservice umiddelbart etter at du har levert inn påmeldingsskjemaet, slik at du kan oppgi riktig kortinformasjon.


Påmeldingsplan
Morgenfugl 5. mai – 30. juni EUR 99
Vanlig 1.juli – 31. august EUR 129
Nytt teammedlem 4. april – 31. august €99 (må registreres innen 30 dager etter opprettelse)
På stedet 28. september – 30. september EUR 149


Pris er per person og inkluder tilgang til alle begivenheter på toppkonferansen. Hotell og transport er ikke inkludert. Refusjoner tillegges et EUR 15 avbestillingsgebyr. Avbestillinger etter 31. august kan ikke refunderes. Billetter kan ikke overføres til andre.Registrer deg nå

Møtested og innkvartering
En kort kjøretur fra hovedkvarteret til Synergy Europe ligger Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) – et vakkert, moderne lokale med overblikk over Det baleariske hav. Det er ett av Barcelonas nyeste konferansesenter og er kjent for sin slående arkitektur og lyssetting, samt dets toppmoderne teknologi. Med kort vei til stranden og andre severdigheter er CCIP en ideell plassering for å utforske alle elementene som gjør Barcelona til en reisedestinasjon.

CCIB omringes av dusinvis moderne hotell, som gjør det enkelt å gå til fots til og fra konferansestedet. Vi har funnet en håndfull alternativer som er mindre enn 3,5 km fra lokalet, fra 3-stjerners overnatting til 4-stjerners. Bestill hotellovernattingen din så raskt som mulig, da rom fylles opp raskt.

★★★ 3-stjerners hotell

★★★★ 4-stjerners hotell

Om Barcelona

La Sagrada Famlia, Park Güell, Casa Milá, the Gothic Quarter, and Las Ramblas, er attraksjoner i Barcelona du sannsynligvis har hørt om. Hvis du ikke allerede har sett de, er du bare nødt! Hvis du allerede har sett dem er du kanskje mer interessert i å utforske en annen side av Barcelona. En side som byr på sand, sol og sjø.

VANLIGE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål angående toppkonferansen? Vi vil prøve å svare.

Q. Må jeg være et Synergy-teammedlem for å delta?

A. Du må registrere deg med en aktiv Synergy-konto mellom januar og august 2017 for å kunne delta. Kvalifiserte teammedlemmer kan også invitere gjester som kan registreres og møte opp.

Q. Hva er kleskoden på toppkonferansen?

A. Kleskoden for de fleste begivenheter er business casual. For Erkjennelseskvelden liker mange å pynte seg (cocktailkjole for kvinner, jakker og slips for menn).

Q. Inkluderer toppkonferanseavgiften flyturen til Barcelona?

A. Nei, alle er ansvarlig for egne flybilletter.

Q. Hvilken flyplass bør jeg fly til?

A. Fly til Barcelona-El Prat lufthavn (BCN).

Q. Står jeg for egen transport fra flyplassen til hotellet?

A. Ja, du må stå for egen transport fra flyplassen til hotellet. Hvis du trenger forslag, se siden for hotellovernatting.

Q. Hva slags spisesteder finner jeg i nærheten av CCIB?

A. Det er mange restauranter i gåavstand, til forskjellig pris.

Q. Kan påmeldingen min overføres?

A. Påmeldingen kan ikke overføres.

Q. Kan jeg avbestille påmeldingen min?

A. Du kan avbestille påmeldingen, men det forestår et avbestillingsgebyr på EUR 15. Registreringen kan ikke refunderes etter 31. august 2017.

Q. Står jeg for egen overnatting?

A. Ja, du er ansvarlig for egen hotellovernatting. Det er mange alternativer nær CCIB.

Q. Når er siste dagen for påmelding?

A. 31. August 2017 er siste mulighet til å melde seg på, enten via telefon eller på nett. Påmelding vil være tilgjengelig på stedet, avhengig av tilgjengelighet. Meld deg på i dag for best pris og garantert plass på toppkonferansen!

Q. Hvordan er været i Barcelona i september?

A. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid i Barcelona er 26° C / 78° F

Q. Hvilke transportalternativer er tilgjengelige i Barcelona?

A. Barcelonas metro, taxier og busser. Lær mer om transport i Barcelona her.Hvis du har ytterlige spørsmål, kontakt en Synergy kundeservicerepresentant.Registrer deg nå

Toppkonferansen er en av årets viktigste begivenheter – begivenheten vi venter hele året på å delta på. Hele året jobber vi hardt for å nå dette punktet, for å se tilbake på hvor det hele startet, og ta inn over oss det nye perspektivet vårt. VI har også overblikk som hjelper oss forutse hva som venter i fremtiden. Alt vi gjør her i Synergy handler om å nå toppen, inkludert Elite Health, den optimale helse.
© 2017 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.