Summit Logo

Titta på reklamfilm

European Summit i Barcelona 2017 kommer att gå av stapeln mellan den 28-30 september. Missa inte detta dynamiska och lörorika toppmöte i Barcelona, staden där Synergy även har sitt Europeiska huvudkontor.

Barcelona har blivit ett Europeiskt centrum för produktivitet och ledarskap för Synergy där distributörer från hela kommer att samlas. Med toner av både modern professionalism och livsstil, belyser Barcelona många av de egenskaper som Synergy strävar efter att upprätthålla. Se framemot en helg av inspiration, motivation och spänning vid toppmötet 2017!


Registrera nuLÄR FRÅN DE BÄSTA

Synergy´s mest inflytelserika distributörer kommer att samlas i Barcelona med ett mål i åtanke - för att ge dig verktygen för att lyckas.

REN MÖTESPLATS

Centrum de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) är en vacker och toppmodern anägnning som ligger precis vid havet beläget i ett av de nyaste evenemangsområdena i Barcelona.

UTFORSKA BARCELONA

I Barcelona hittar du historiska byggnader, fantastiska restauranger, nattklubbar, och den magnifika stranden Barceloneta, allt inom några kvadratkilometer.

NEDRÄKNING TILL SYNERGY EUROPE SUMMIT 2017

— SEPTEMBER 28-30, 2017 —

Återupplev spänningen!

Titta på en sammanfattning av Europas toppmöte 2016 i Wien.

Agenda

Torsdag den 28 september
16:00 – 20:00 Registrering
20:00 – 22:30 Välkomst mottagning
Fredag den 29 september
13:00 – 17:30 Allmän session I
19:30 – 22:00 VIP mottagning
Lördag den 30 september
10:00 – 13:00 Allmän session II
13:00 – 15:00 Lunch (på egen hand)
15:00 – 18:30 Allmän session III

REGISTRERING

Desto tidigare du registrerar dig, desto mer sparar du! Utrymmet är begränsat, så säkra din plats så snart som möjligt. Klicka här för att registrera dig.

Du måste inkludera all personlig information som begärs vid online-registreringen. Betalkortet som du registrerat med ditt Synergy-konto debiteras när du har slutfört registreringsprocessen. Om du vill ladda upp registrering till ett annat kort som inte redan är registrerat med ditt Synergy-konto, kontakta kundservice omedelbart när du skickar in registrering för att ge dem korrekt kortinformation.


Registreringsschema
Early Bird Maj 5–Juni 30 €99
Regular Juli 1–Augusti 31 €129
Ny teammedlem April 4–Augusti 31 €99 (Måste registrera sig inom 30 dagar efter registrering)
På plats September 28-30 €149


Kostnaden är per person och inkluderar tillgång till alla sessions vid toppmötet. Hotell och transport ingår ej. Återbetalningar innebär en avbokningsavgift på € 15. Avbokningar efter 31 augusti återbetalas inte. Biljetter kan inte överföra,s till andra.Registrera nu

Plats & boende
En kort bilresa från Synergy Europe HQ, ligger Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) ett vackert och modernt kongresscenter vid havet som är känt för sin slående arkitektur och karisma. Beläget i närheten av stranden och andra platser som ”måste ses”, är CCIB det perfekta läget för att utforska alla delar av Barcelona som gör det till ett sevärt resmål.

CCIB är omgivet av dussintals moderna hotell, vilket gör promenader till och från evenemanget till ett bra alternativ. Vi har undersökt en handfull hotell som ligger mindre än 3,5 km från evenemanget, allt från 3-4 stjärniga boenden. Vänligen boka ditt hotell omedelbart eftersom rummen kan fyllas upp snabbt.

★★★ 3-stjärniga hotell

★★★★ 4-stjärniga hotell

Om Barcelona

La Sagrada Famlia, Park Güell, Casa Milá, de Gothic Quarter (Gotiska kvarteren), och Las Ramblas, är de attraktioner i Barcelona som du mest sannolikt har hört talas om. Om du inte har sett dem, måste du göra det! Om du redan har sett dessa platser kanske du är intresserad av att utforska en annan del av Barcelona. En del av staden som erbjuder strand, sol och hav.

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

Har du en fråga om toppmötet? Så ska vi försöka att besvara den.

F. Måste jag vara en Synergy team-medlem för att delta på summit?

S. För att delta i summit 2017 måste du registrera dig och ha ett aktivt Synergy-konto mellan januari och augusti 2017. Kvalificerade team-medlemmar kan också bjuda in gäster att registrera sig och delta.

F. Vilken är klädkoden för summit?

S. Klädsel för de flesta aktiviteterna är business casual. För recognition gillar många att klä upp sig (cocktail klänningar för damer, kavaj och slips för män).

F. Inkluderar registreringsavgiften för summit flyg till Barcelona?

S. Nej, alla är ansvariga för sin egen flygbiljett och boende.

F. Vilken flygplats ska jag flyga till?

S. Barcelona-El Prat Airport (BCN).

F. Ska jag ordna med min egen transport från flygplatsen till hotellet?

S. Ja, du måste ordna med din egen transport från flygplatsen till hotellet. Om du behöver förslag, vänligen besök sidan för hotellboende.

F. Vilka matställen finns tillgängliga i närheten av CCIB?

S. Det finns många restauranger inom gångavstånd, i varierande prisklasser.

F. Kan min registrering överföras?

S. Registreringen kan inte överföras.

F: Kan min registrering överföras till någon annan?

S. Du kan avboka din registrering, men då tillkommer en avbokningsavgift på €15. Registreringen kan inte återbetalas efter den 31 augusti 2017.

F. Ska jag ordna mitt eget boende?

S. Ja, du har ansvaret för att ordna ditt eget hotellboende. Det finns många alternativ som omger CCIB.

F: När är den sista dagen för att registrera sig för summit?

S. Den 31 augusti 2017 är den sista dagen för att registrera sig till online eller via telefon. Registreringen kommer att finnas tillgänglig på plats, beroende på tillgänglighet. Registrera dig idag för det bästa priset och en garanterad plats vid toppmötet!

F. Hur är vädret i Barcelona i september?

S. Den genomsnittliga dagstemperaturen i Barcelona är 26°C / 78°F

F. Vilka transportalternativ finns i Barcelona?

S. Barcelona tunnelbana, taxibilar, och bussar. Läs mer om transport här.Om du har några ytterligare frågor, vänligen kontakta Synergy kundtjänst.Registrera nu

Summit är årets viktigaste händelse - den händelse som vi väntar på hela åreti. Vi arbetar hårt hela året för att nå denna punkt, för att se tillbaka på var vi kom ifrån och inse våra nya perspektiv. Vi har också en fördelaktig ställning som hjälper oss att förutse vad framtiden håller. Allt vi gör på Synergy knyts samman på summit, inkluderat strävan att uppnå Elite Health, höjdpunkten av välmående.
© 2017 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.