Summit Logo

Oglejte si promocijski video

Pridružite se nam na letošnjem dinamičnem evropskem srečanju, ki se bo med 28. in 30. septembrom odvijalo v obmorski Barceloni, kjer ima sedež tudi naša evropska pisarna.

V Barceloni so se odvijali že številni pomembni dogodki Synergy WorldWide, zato se naši vodje in drugi partnerji širom Evrope z veseljem vračajo nekam, kjer so lahko resnično produktivni. Barcelona, ki združuje tako sodobni profesionalni živelj kot živahnost, uteleša številne lastnosti, katere zagovarja tudi Synergy WorldWide! Zato se lahko na letošnjem evropskem srečanju veselite konca tedna, polnega aha trenutkov in navdušenja!


Registriraj se zdajUČITE SE OD NAJBOLJŠIH

Na evropskem srečanju v Barceloni se bodo zbrali čisto vsi najbolj vplivni Synergyjevi vodje z enim samim ciljem – da vam predajo orodja, s katerimi boste lahko uspeli.

IZJEMNA LOKACIJA

Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) je čudovita sodobna zgradba s pogledom na Balearsko morje, ki sodi med nazadnje zgrajene konferenčne prostore v mestu.

RAZIŠČITE BARCELONO

V Barceloni si lahko ogledate zgodovinske zgradbe, nove nočne klube, uživate v živahnem dogajanju v središču mesta in se sproščate na plaži. Vse samo na nekaj kilometrih.

ODŠTEVANJE DO EVROPSKEGA SREČANJA 2017

— SEPTEMBRA 28-30, 2017 —

Podoživite navdušenje!

Poglejte si povzetek dogajanja na lanskoletnem srečanju na Dunaju.

PROGRAM

Četrtek, 28. septembra
16:00 – 20:00 Prijava
20:00 – 22:30 Otvoritveni sprejem
Petek, 29. septembra
13:00 – 17:30 1. sklop predavanj
19:30 – 22:00 VIP sprejem
Sobota, 30. septembra
10:00 – 13:00 2. sklop predavanj
13:00 – 15:00 Kosilo v lastni režiji
15:00 – 18:30 3. sklop predavanj

PRIJAVA

Prej, ko se boste prijavili, več boste prihranili! Ker je število mest omejeno, si čim prej zagotovite svojega! Kliknite tukaj za registracijo.

Med prijavo na spletu morate vpisati vse zahtevane osebne podatke. Po uspešno opravljeni prijavi vam bomo za zahtevani znesek bremenili kreditno kartico, ki ste jo vnesli v svoj Synergy račun. Če bi raje plačali z drugo kreditno kartico, takoj po uspešno opravljeni prijavi pokličite službo za pomoč uporabnikom in svojemu predstavniku na drugi strani sporočite ustrezne podatke.


Časovni razpored prijav
Cena za zgodnje prijave (Early Bird) od 5. maja do 30. junija 99€
Redna cena od 1. julija do 31. avgusta 129€
Cena za nove partnerje od 4. aprila do 31. avgusta 99€ (obvezna prijava v roku 30 dni od vpisa)
Cena na kraju dogodka od 28. do 30. septembra 149€


Cena je na osebo in vključuje vstop na vse dogodke v okviru srečanja. Stroški nastanitve in prevoza niso vključeni. V primeru odpovedi morate plačati 15 €. V primeru odpovedi po 31. avgustu ne vračamo denarja. Vstopnice so neprenosljive.Registriraj se zdaj

Lokacija in nastanitve
Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), do katerega se iz naše evropske pisarne pripeljete z avtom že v nekaj minutah, je čudovita sodobna zgradba s pogledom na Balearsko morje. CCIB sodi med najnovejša konferenčna središča v Barceloni, ki slovi po osupljivi arhitekturi ter razsvetljavi, da o vrhunski tehnologiji, ki vas čaka znotraj njega, niti ne izgubljamo besed. CCIB se nahaja v bližini plaže in drugih znamenitosti, ki si jih preprosto morate ogledati, zato je kot naročena izhodiščna točka za raziskovanje vseh pomembnih turističnih točk v Barceloni.

V bližini CCIB se nahaja več ducat sodobnih hotelov, ki so dostopni tudi peš. Na sedežu družbe smo pripravili kratek seznam hotelov s 3 in 4 zvezdicami, ki se nahajajo manj kot 3,5 km od CCIB. Priporočamo vam, da si sobo čim prej rezervirate, da ne boste ostali brez!

★★★ Hoteli s 3 zvezdicami:

★★★★ Hoteli s 4 zvezdicami:

O Barceloni

Zagotovo ste že slišali za znamenitosti, kot so La Sagrada Famlia, Park Güell, Casa Milá, gotska četrt in Las Ramblas. Če si jih še niste ogledali, si jih tokrat vsekakor morate! Če pa ste si jih že, lahko raziščete drugo plat Barcelone: pesek, sonce in morje.

POGOSTA VPRAŠANJA

Imate kakšno vprašanje o srečanju? Poskusili vam bomo odgovoriti nanj.

V: Se smejo srečanja udeležiti samo partnerji?

O: Če se želite udeležiti srečanja, se morate nanj prijaviti kot partner, ki ima kadar koli med januarjem in avgustom 2017 aktiven račun pri Synergyju. Kvalificirani partnerji lahko na srečanje povabite tudi goste.

V: Kako naj bom oblečen(-a) na srečanju?

O: Na večini dejavnosti v sproščenih poslovnih oblačilih (business casual). Med popoldanskim delom, v katerem podeljujemo priznanja, pa se marsikdo rad odene v bolj svečano opravo (gospe v večerno obleko, gospodje v suknjič in kravato).

V: Ali je v ceno prijave na srečanje vključen tudi let v Barcelono?

O: Ne, stroške leta krije vsak partner sam.

V: Na katero letališče naj letim?

O: Na letališče Barcelona-El Prat (BCN).

V: Ali moram sam(-a) poskrbeti za transfer od letališča do hotela?

O: Da, za transfer morate poskrbeti sami. Če potrebujete kakšen nasvet glede nastanitve, glej razdelek o nastanitvah.

V: Kje v bližini CCIB je mogoče kaj prigrizniti?

O: V bližini so številne restavracije različnih cenovnih kategorij.

V: Je moja prijava na srečanje prenosljiva?

O: Ne.

V: Ali lahko prijavo na srečanje odpovem?

O: Lahko, vendar morate plačati pristojbino za odpoved v višini 15 €. Za odpovedi po 31. avgustu ne vračamo denarja.

V: Ali moram sam(-a) poskrbeti za nastanitev?

O: Da. V bližini CCIB je na voljo več nastanitev.

V: Do kdaj najkasneje se lahko prijavim na srečanje?

O: Na spletu ali po telefonu se lahko prijavite do najkasneje 31. avgusta. Na kraju dogodka se boste lahko prijavili le, če bodo še na voljo prosta mesta. Prijavite se še danes in si zagotovite tako najnižjo ceno kot mesto.

V: Kakšno je septembra vreme v Barceloni?

O: Povprečna temperatura je 26 stopinj Celzija.

V: Kakšen prevoz je na voljo v Barceloni?

O: Podzemna železnica (metro), taksiji in avtobusi. Za več informacij o prevozu v Barceloni klikni tukaj.Če imate še kakšno vprašanje, se obrnite na svojega predstavnika v službi za pomoč uporabnikom.Registriraj se zdaj

Evropsko srečanje (ang. summit) je najpomembnejši dogodek v letu, katerega se vsi že celo leto nestrpno veselimo. Vsako leto damo vse od sebe, da se lahko na njem ozremo nazaj v preteklost, vidimo, kako daleč smo prišli, in se zavemo, kje smo sedaj. Evropsko srečanje je tudi izhodiščna točka za prihodnost. Vsi v Synergyju si prizadevamo doseči vrh (ang. summit), v kar sodi tudi elitno zdravje (Elite Health), ki predstavlja najvišjo stopnjo dobrega počutja.
© 2017 Synergy WorldWide. All Rights Reserved.