Legacy Magazine > Maart 2015

10 tips van de SLM 10 Club

Wat maakt de kwalificeerders van 2014 zo succesvol?

Het SLMsmart-systeem helpt mensen wereldwijd met het bereiken van hun doelgewicht, maar wist u dat het ook een cruciale tool is waarmee u uw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunt tillen?

Dankzij de SLM 10 Club-bonuspromotie kunnen teamleden SLMsmart Meal Replacement en het SLMsmart-gewichtsbeheersingssysteem presenteren aan een veel breder publiek. Een aantal dozijn teamleden heeft 10 of meer nieuwe klanten of distributeurs ingeschreven, wat hun bedrijf een flinke boost heeft gegeven. Omdat de promotie werd verlengd tot januari 2015, hadden veel teamleden de kans aan zichzelf te bewijzen dat ook zij SLM 10 Club-leden konden worden. En met het bereiken van deze uitdaging was er één hamvraag waar iedereen het antwoord op wilde weten: Hoe heb je het gedaan?

Hier zijn een aantal manieren waarop teamleden SLMsmart deelden met anderen en hun bedrijf opbouwden:

“Ik organiseerde SLMsmart-feestjes waar ik liet zien hoe eenvoudig het is om SLMsmart op verschillende manieren te gebruiken in heerlijke recepten die de gasten vervolgens zelf konden proberen.”
—Evelyn Barckhan, Duitsland

“Ik deel met anderen wat SLMsmart voor mij heeft betekend en hoeveel verschil het heeft gemaakt in mijn leven. Het eerlijk, oprecht en gepassioneerd vertellen over wat ik doe en over de producten van Synergy, heeft mijn bedrijf een echte boost gegeven.”
—Michele Guardascione, Italië

“Dankzij de SLM 10 Club-promotie is het een stuk eenvoudiger om SLMsmart met anderen te delen, maar om heel eerlijk te zijn – het product verkoopt zichzelf. Ik laat mensen het zelf proberen en ze zeggen altijd dat ze verrast zijn hoe lekker de shake smaakt.”
—Dieter Nagl, Oostenrijk

“Nadat Ik zelf heb ervaren hoeveel verschil SLMsmart maakte in mijn leven, wilde ik anderen helpen met het behalen van hun doelen. Aan het begin van de 90-daagse uitdaging ben ik een supportgroep gestart die regelmatig bij elkaar kwam om tips uit te wisselen en elkaar te steunen. Dat heeft echt geholpen: het maakte de ervaring leuker en hielp iedereen op het juiste pad te blijven.”
—Mirka Sedmak, Slovenië

“Proactief zijn, is cruciaal geweest voor mijn succes. Ik geloof oprecht in de integriteit van de producten van Synergy en ik doe alles om ze te kunnen delen met anderen die hun leven op gezonde wijze willen veranderen. Mijn advies aan iedereen die zijn of haar bedrijf wil laten groeien is: doe het niet vandaag, doe het gisteren!”
—Giuseppe Lucio, Italië

“Ik ben ervan overtuigd dat er op de Spaanse markt grote behoefte is aan dit soort product. SLMsmart heeft mij een geweldige zet gegeven, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. Mijn eigen persoonlijke succes met SLMsmart en mijn verlangen om anderen te helpen met het realiseren van positieve veranderingen in hun leven door middel van de producten van Synergy, heeft mij geïnspireerd om cruciale mijlpalen te bereiken in mijn bedrijf.”
—Luis Quesada, Spanje

“Mijn enthousiasme voor de producten en mijn eigen succes met SLMsmart was zo aanstekelijk dat klanten niet konden wachten het zelf te proberen. Maar het was de integriteit van de Synergy-producten en de bewezen resultaten waardoor mijn klanten vol vertrouwen investeerden in de producten.”
—Unni Warpe, Spanje

“Dankzij de SLM 10 Club-promotie heb ik kennis gemaakt met een geheel nieuwe demografie die ik eerder niet zou hebben overwogen. Dit inspireerde me tot een totaal andere bedrijfsaanpak en om nieuwe facetten van de producten te ontdekken. Ik heb nu een veel betere kennis van de producten en kan dus oplossingen bieden die beter aansluiten bij de behoeften van mijn klanten.”
—Wilhelm Heindl, Oostenrijk

“Ik schreef voedingsplannen voor al mijn deelnemers die zij gebruikten als richtlijn voor hun dagelijkse eetpatroon. Ik adviseerde hen ook om 2-3 liter water per dag te drinken en ten minste 30 minuten per dag te bewegen. Hierdoor kregen mijn deelnemers meer structuur en het hielp hen met het voltooien van de uitdaging.”
—Helena Hemming, Finland

“Mijn team ligt me na aan het hart. Als het gaat om het behalen van grote doelen, is het belangrijk om niet te vergeten wat het belangrijkste deel van mijn werk is: de mensen met wie ik werk – zowel mijn eigen teamleden als de mensen in het netwerk van Synergy. Door me te richten op het succes van mijn team en niet alleen dat van mezelf, groeide mijn bedrijf sneller en sta ik dichter bij mijn team omdat we de resultaten samen hebben behaald.”
—Elina Laukkanen, Finland