Legacy Magazine > Maart 2015

Fins powerstel haalt mijlpaal van 1 miljoen dollar

By Catherine Bennett, Global Communications Manager

Terwijl de vriendinnen van Kati Gammals grapten over trouwen met een miljonair, droomde Kati ervan te trouwen met iemand met wie ze een miljoen dollar kon verdienen. In 2005 ontmoette Kati haar prins in de netwerkmarketingindustrie en 3,5 maand later trouwde ze met hem. Sindsdien zijn Eric en Kati Gammals niet te stoppen. Ze zijn de ultieme zakelijke partners die duizenden anderen inspireren hetzelfde te bereiken.

". Ik ben opgevoed om te denken het hebben van zoveel geld egoïstisch zou zijn, dus moest ik mijn denkpatroon totaal veranderen." —Kati

Na minder dan vier jaar consequent werken met Synergy WorldWidewerd Kati’s droom werkelijkheid: zij en Eric werden lid van de Million Dollar Club. Deze prestatie is zeer hoopvol gebleken voor de toch al vruchtbare Finse markt—een markt die zo succesvol is onder andere dankzij de inzet van Eric en Kati.

“Tijdens het 2015 Kickoff-evenement werden we beloond met het lidmaatschap van de Million Dollar Club en onze teamleden konden haast niet geloven dat we dit zo snel bereikt hadden”, aldus Eric. “Ze waren enorm trots, maar het opende ook hun ogen voor wat zij allemaal kunnen bereiken. Het maakte deze zakelijke kans zoveel reëler voor hen.”

Het bereiken van dit niveau van succes is altijd een droom geweest voor Eric en Kati. Met Synergy zijn al hun doelen verwezenlijkt. En nu ze hun financiële vrijheid hebben bereikt, hebben ze hun doelen nog hoger gezet en werken ze met mensen die hetzelfde willen bereiken.

Zowel Eric als Kati zijn opgevoed met een negatief idee over geld. Ze dachten dat ze het niet waard waren een hoog inkomen te verdienen. Gedurende hun 11 jaar in netwerkmarketing hebben ze hard gewerkt deze gedachtegang te veranderen.

Vóór Eric terecht kwam in netwerkmarketing, had hij een fulltime baan in de elektronische industrie. Hij gaf elke cent die hij verdiende uit en bouwde een behoorlijke schuld op, tot hij besloot dat het tijd werd om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven. Al snel na deze beslissing, ontdekte hij netwerkmarketing.

Kati las het ene na het andere boek over persoonlijke ontwikkeling en hierdoor ontdekte zij het model van het aanvullend inkomen. Ze realiseerde zich dat dit de perfecte oplossing was voor al haar financiële behoeften als moeder. Haar nieuwsgierigheid was direct gewekt. Ze reisde met Eric naar de VS voor een training waar ze leerde dat je geen miljonair wordt zonder je gedachtegang en instelling te veranderen.

“Om meer te verdienen, moet je meer worden”, aldus Kati. “Tijdens de training schreven we op hoeveel aanvullend inkomen we elke maand wilden verdienen. Ik kan me nog herinneren dat ik 10.000 euro per maand opschreef. Toen vroeg de presentator ons dat getal te vermenigvuldigen met 10. Ik ben opgevoed om te denken het hebben van zoveel geld egoïstisch zou zijn, dus moest ik mijn denkpatroon totaal veranderen. Ik realiseerde me dat hoe meer geld ik had, hoe meer ik kon geven.”

Toen Eric en Kati het 6-cijferige inkomen bereikten waarnaar ze hadden gestreefd, wisten ze dat ze slim moesten zijn. Waar anderen op vakantie zouden gaan, realiseerden Eric en Kati zich dat er nog veel werk gedaan moest worden.

“We wisten dat onze organisatie toen nog niet sterk genoeg was,” zei Eric, “dus gingen we nog harder aan het werk. We realiseerden ons maar al te goed dat veel bedrijven kopje onder gaan omdat ze denken dat ze er al zijn. We besloten te blijven trainen,trainen, trainen en mensen te helpen met het vinden van hun ‘Waarom?’ zodat iedereen zou slagen.”

En al zijn Eric en Kati ontzettend blij met hun Million Dollar Club-lidmaatschap, voor hen gaat netwerkmarketing niet alleen over het geld. Het gaat over voldoening. Het gaat over liefdadigheid. Het gaat erom een beter mens te worden. Het lidmaatschap bewijst dat Eric en Kati op al deze gebieden grote prestaties hebben behaald. En dit succesvolle stel is voorlopig niet van plan het rustiger aan te doen. Zowel Eric als Kati zeggen dat ze voor altijd zijn veranderd dankzij hun relatie met Synergy WorldWide.

“Onze harten zijn geopend tijdens onze reis met Synergy”, zegt Eric. “De mensen die we hebben ontmoet via Synergy hebben onze harten geopend en ons hun emotionele steun gegeven. Hun liefde en leiderschap hebben ons veranderd.”