Legacy Magazine > Maart 2015

Eerste Pearl Executive in Italië inspireert velen

By Catherine Bennett, Global Communications Manager

Giuseppe Lucio vierde zijn eenjarig jubileum met Synergy WorldWide op een wel heel bijzondere manier: hij behaalde de titel Pearl Executive—iets waar hij hard voor gewerkt heeft.

In februari 2014 begon Giuseppe Lucio als distributeur van Synergy en hij verspilde geen moment bij het opbouwen van zijn bedrijf. Een paar dagen na zijn aanmelding bij Synergy had hij zijn eerste afspraak met potentiële distributeurs en na slechts één week werkzaam te zijn bij de onderneming werd hij gepromoveerd tot teammanager—dat is een record. Een paar weken nadat hij bij Synergy begon, had Peppe zijn langetermijndoelen gedefinieerd en een jaar later heeft hij zijn doel bereikt om Pearl Executive te worden.

"Als je stopt, win je nooit; als je wint, stop je nooit."

“Op executive niveau voel ik me verantwoordelijker dan ooit tevoren”, aldus Peppe. “Ik voel me een belangrijk onderdeel van Synergy. Het is geweldig om deze positie te bekleden binnen een onderneming waar je om geeft, maar ik weet dat ik nog zoveel meer kan bereiken.”

Direct na de 2014 Summit in Barcelona kreeg Peppe problemen met zijn gezondheid, maar niets weerhield hem ervan om deze te overwinnen zodat hij weer aan de slag kon gaan en zijn doel van Pearl Executive kon verwezenlijken. Zijn partnerschappen met Team Directors Michele Guardascione en Claudio Luongo waren cruciaal in het bereiken van zijn doel. Het drietal kwam samen met hun teams en iedereen besloot om de handen ineen te slaan en samen te groeien.

De beslissing leidde tot een succesvolle februari in Italië, die werd gevolgd door een even zo succesvolle maart, en dat alles als gevolg van continu reizen en strak geplande dagen.

“Ik ben zo gefocust op werk dat niets me van mijn pad af kan krijgen”, aldus Peppe. “Ik wil zoveel meer geven aan Synergy. Dankzij SLMsmart dat nu onderdeel uitmaakt van ons bedrijf, hebben we een groot verschil gezien in onze business. Het is een product dat iedereen kan helpen. In Italië draait Synergy om meer dan activiteiten, het is meer dan het distribueren van een product, het gaat om meer dan het geld. Het is dieper dan dat. Het is een lifestyle. Het is een manier om langer en beter te leven.”

Uiteindelijk wil Peppe het hoogste niveau binnen Synergy bereiken en het grote publiek vertellen over het succes dat bereikt kan worden met netwerkmarketing. Ondertussen zal Peppe zijn partners blijven uitdagen en pushen om samen met hen te groeien.

Peppe zegt dat hij voor de eerste keer in 20 jaar eindelijk enthousiast is over de producten van een onderneming. Hij gelooft in het product en staat er vierkant achter. Hierdoor en vanwege Peppe’s waardevolle relaties met het leiderschap van het Synergy executive team, zegt Peppe eindelijk zijn ‘thuis’ te hebben gevonden.

“Als je stopt, win je nooit; als je wint, stop je nooit”, aldus Peppe. “Ik geloof in mezelf en de onderneming die me deze kans heeft gegeven. Ik zie jullie allemaal aan de top. Ik wil mijn team bedanken voor hun samenwerking en steun. Ik ben vereerd deel uit te mogen maken van deze groep.”