Legacy Magazine > Maart 2015

Italië domineert de leaderboards in februari

De erkenningsrapporten van februari staan vol met Italiaanse teamleden die zich langzaam maar zeker een weg banen naar de top van Synergy WorldWide. In februari stegen in totaal 247 Europese teamleden in rang en 146 daarvan zijn afkomstig uit Italië. Synergy is al aanwezig in 15 Europese landen, maar Italië is een van de nieuwste Europese markten en dat maakt dit aantal extra indrukwekkend.

In februari stegen 20 teamleden naar teamleider of hoger en 19 van deze hoog scorende teamleden zijn van Italiaanse afkomst. Synergy WorldWide prijst zichzelf gelukkig met het geweldige leiderschap dat Synergy zo stevig vestigt in Italië. Raffaella Orlandi, General Manager van Synergy Italië, is een leider in elke zin van het woord. Het is dankzij haar inzet dat Italië zulke sterke teams heeft en ze staat de respectievelijke teamleiders bij waar ze kan. Zoals Giuseppe Lucio, het hoogst scorende Italiaanse teamlid, die na slechts één jaar bij de onderneming de rang van Pearl Executive behaalde.

Met onbevreesde, goed geïnformeerde leiders en de levendige Italiaanse geest zijn er geen grenzen aan wat deze markt kan bereiken.

Claudio Luongo is Italië’s nieuwste Team Director en hij heeft nu al zijn oog op hogere doelen. Hij is vastbesloten om de levensveranderende boodschap van Synergy te delen met zoveel mogelijk mensen.

“Het bereiken van de positie van Team Director is een geweldige mijlpaal voor mij”, aldus Claudio. “Het vertegenwoordigt hoe ik werk en mijn leven leef. Ik zet doelen en doe alles wat nodig is om ze te halen – ongeacht. Ik vind het heerlijk mezelf elke dag weer uit te dagen en ik doe er alles aan mijn bedrijf tot ongekende hoogtes te tillen. Want wat is het leven zonder doelen en uitdagingen?”

Hij is met zijn vorige baan gestopt om al zijn tijd en energie in zijn eigen Synergy-bedrijf te stoppen. Hij is geïnspireerd door het vertrouwen van zijn teamleden in het product, de passie die hun drijft, de loyaliteit van de klanten van Synergy en de integriteit van zowel het merk als zijn producten. Hij grijpt elke kans die hij krijgt om iedereen die langskomt te vertellen hoe Synergy zijn leven heeft getransformeerd.

“Mijn gezin is sterker dan ooit. Ik kan nu vanuit huis werken en zie mijn vrouw en kinderen elke dag. Voor mij is dat mijn grootste prestatie.”

De vier Italianen die teammanager zijn geworden—Lella Lanzaro, Felice Gargano, Leda Castaldo en Giovanni Barone—kunnen niet wachten verder te groeien binnen de onderneming. Vooral Lella Lanzaro, die na één maand bij Synergy teammanager is geworden, is erg gemotiveerd.

“Ik was in eerste instantie klant,” zegt Lella, “maar de kwaliteit van de producten en de mogelijkheid om een gedegen en succesvol bedrijf te starten, overtuigde me om distributeur te worden. Ik voel me geweldig, professioneel en fysiek. Ik heb bij veel verschillende ondernemingen gewerkt, maar nu ik Synergy heb gevonden, ga ik nergens anders meer naartoe.”

Van harte gefeliciteerd alle 13 Italianen die de titel van teamleider hebben behaald of achter zich hebben gelaten:

 • Leda Castaldo
 • Lella Lanzaro
 • Annalisa Misuraca
 • Giovanni Barone
 • Felice Gargano
 • Marco Ferrari
 • Silvia Sartor
 • Giordana Rodriguez
 • Paola Maronilli
 • Antonella Del Prete
 • Luigi Velotti
 • Maurizio Biasci
 • Giorgia Lanzaro

Synergy Italië bewijst een zwaargewicht te zijn, met cijfers die zich verdubbelen en teamleden die ernaar streven de beste te zijn in hun business. Met onbevreesde, goed geïnformeerde leiders en de levendige Italiaanse geest zijn er geen grenzen aan wat deze markt kan bereiken. We kijken uit naar nog veel dynamische maanden en jaren in Italië.