Legacy Magazine > Mars 2015

10 tips fra SLM 10 Club

Lær av suksessen til dem som kvalifiserte seg i 2014

SLMsmart-systemet har hjulpet mennesker over hele verden med å oppnå ønsket vekt, men visste du at det også er et nyttig verktøy for å hjelpe forretningen din til nye høyder?

Med lanseringen av SLM 10 Club-kampanjen begynte teammedlemmer å introdusere massene for SLMsmart Meal Replacement og SLMsmart vektkontrollsystem. Noen titalls teammedlemmer lyktes i å aktivere 10 eller flere kunder eller distributører, og fikk på den måten fart i forretningen sin. I januar 2015 ble kampanjen forlenget, slik at flere teammedlemmer får muligheten til å bevise for seg selv at de også kan bli medlem av SLM 10 Club. Da de som har kvalifisert segk hadde nådd målet, ble de spurt om det alle lurte på: Hvordan gjorde du det?

Teammedlemmene har brukt forskjellige metoder for å bygge en forretning ved å dele SLMsmart med andre:

“Jeg arrangerte SLMsmart-parties der jeg viste hvor anvendelig SLMsmart er og hvordan den kan brukes i enkle og gode oppskrifter, og jeg lot kundene selv få prøve!”
—Evelyn Barckhan, Tyskland

“Jeg forteller andre hvilken forandring SLMsmart har gjort i mitt eget liv. At jeg har så stor lidenskap i det jeg gjør og for Synergys produkter, har definitivt gitt forretningen min et løft.”
—Michele Guardascione, Italia

“SLM 10 Club-kampanjen gjorde det enklere for meg å dele SLMsmart med andre, men ærlig talt så selger produktet seg selv. Jeg lar folk prøvesmake, og de blir positivt overrasket over hvor godt det smaker!”
—Dieter Nagl, Østerrike

“Etter å ha erfart hvor stor innvirkning SLMsmart hadde på mitt eget liv, ønsket jeg å hjelpe andre med å nå sine mål. Straks den 90-dagers utfordringen ble lansert, opprettet jeg en støttegruppe som møtes regelmessig for å dele erfaringer og oppmuntre hverandre. At vi hjelper hverandre på veien, har definitivt gjort utfordringen morsommere!”
—Mirka Sedmak, Slovenia

“At jeg er proaktiv er en viktig del av min suksess. Jeg har full tillit til Synergys produkter og legger hele min sjel i å dele dem med andre som ønsker et sunnere liv. Mitt råd til dem som ønsker å bygge en forretning, er; ikke gjør det nå, gjør det i går!”
—Giuseppe Lucio, Italia

“Jeg tror dette er en type produkt som det spanske markedet trenger. SLMsmart har gitt meg et skikkelig løft, både på det personlige og profesjonelle plan. Min egen personlige suksess med SLMsmart og mitt ønske om å dele SLMsmart med andre for å hjelpe dem til positive endringer i livet, har inspirert meg til å nå viktige milepeler i forretningen min.”
—Luis Quesada, Spania

“Min entusiasme for SLMsmart og min egen suksess med produktet har vært smittende, og kundene har vært begeistret over å selv få prøve det. Det var imidlertid Synergys integritet og synlige resultater hos andre som gjorde kundene mine trygge på å kjøpe dem.”
—Unni Warpe, Spania

“SLM 10 Club-kampanjen introduserte meg for en ny målgruppe som jeg tidligere ikke hadde tenkt på en gang. Det inspirerte meg til å tenke på en ny måte og undersøke flere aspekter ved produktene, noe som har hjulpet meg til dypere kunnskap om produktene, slik at jeg kan tilby kundene mine bedre og mer individuelle løsninger.”
—Wilhelm Heindl, Østerrike

“Jeg skrev en kostholdsplan for hver enkelt deltaker, som skulle være retningsgivende for deres daglige kosthold. Jeg rådet dem også til å drikke 2-3 liter vann hver dag og å være i fysisk aktivitet i minst 30 minutter daglig. Dette ga deltakerne mer struktur og gjorde det lettere for dem å fullføre og lykkes med SLMsmart-utfordringen.”
—Helena Hemming, Finland

“Jeg er glad i teamet mitt. Når det gjelder å nå store mål, må jeg huske at den viktigste delen av arbeidet mitt er menneskene jeg samarbeider med, både i mitt eget team og i hele Synergy-nettverket. Ved at jeg har fokusert mer på teamets suksess enn min egen, har forretningen min vokst raskere, og jeg føler meg nærmere teamet mitt siden vi har oppnådd målene våre sammen.”
—Elina Laukkanen, Finland