Legacy Magazine > Mars 2015

Skap fremtiden din i dag

By Stewart Rutter, Visepresident for salg, Synergy WorldWide

Altfor ofte har vi store forventninger om å oppnå suksess i fremtiden, uten å ta oss tid til å legge en skikkelig plan for hvordan vi skal oppnå den. Forfatteren Joel Barker skrev; “Visjon uten handling er bare en drøm. Handling uten visjon er sløsing med tid. Handling med en visjon kan forvandle verden.”

Synergy ble grunnlagt på prinsippet om å hjelpe andre til et bedre liv.

Har du noen gang vært så fokusert på belønningen du skal få til slutt, at du har glemt å planlegge i detalj hvordan du skal komme dit? Dersom vi fokuserer på å oppnå en viss inntekt, er det lett å miste den store planen av syne. Med nye titler, bonuser, flotte eventer og forretningsmuligheter å se frem til, er det viktig å huske at vi må leve i nåtiden - ikke fremtiden - for å oppnå alt dette. Vi må lage en detaljert plan som skal få oss dit, og ikke bare fokusere på hva vi skal få når vi kommer dit.

Når du vurderer hvor nær du er kommet målene du har satt deg, bør du også evaluere hvordan du skal bruke tiden i dag på å oppnå disse målene. Forbered deg på det endelige målet ved å følge disse fem trinnene.

Identifiser styrker og svakheter
Først og fremst er det viktig at du kjenner statusen til forretningen din i dag. Vær ærlig med deg selv og vurder både deg selv og forretningen objektivt. Hvilke handlinger har gitt best resultater? Hvilke handlinger har vært mindre produktive? Å identifisere styrker og svakheter er en stor fordel i planleggingsfasen av enhver forretning og gjør det mulig å vurdere hvilke endringer som må til for å gjøre fremskritt.

Lag en plan
Når du har identifisert dine styrker og svakheter, begynner du å utarbeide en handlingsplan for å sette idéene dine ut i livet. Å legge ut på en reise uten kart er en katastrofal forretningsplan. Sett deg et langsiktig mål, og bryt det ned til månedsmål og ukesmål som gir deg fremdrift mot det langsiktige målet. For hver milepel du når på veien, vil du bli mer inspirert og bestemt på å nå også den neste.

Ha kontakt med andre
En av de beste måtene å holde kursen på er å delta på Synergy-eventer. Der kan du få råd fra vellykkede Synergy-ledere eller inspirasjon fra teammedlemmer. Eventer gir deg mange anledninger til å bli kjent med Synergy-nettverket rundt deg og til å åpne opp for ditt eget potensiale. Eventer er en fantastisk plattform for å komme i kontakt med Synergy-samfunnet ditt, dele idéer og bygge relasjoner.

Vær positiv
Le av utfordringer og se på feiltrekkene dine som lærerike erfaringer. På ferden mot suksess vil du støte på motbakker og blokkert vei, og du vil bli nødt til å tilpasse deg en ny kurs. Ikke la utfordringer ta motet fra deg; se på dem som en mulighet for vekst. Å overkomme hindringer og tilbakeslag vil gi deg uvurderlig kunnskap om deg selv og vil hjelpe deg med å forbedre forretningen din. Du vil komme ut på den andre siden klokere og med fornyet styrke. Energi er smittsomt, og hele teamet ditt vil dra fordel av entusiasmen din.

Vær generøs!
Synergy ble grunnlagt på prinsippet om å hjelpe andre til et bedre liv. Denne filosofien er noe av bakgrunnen for at du ble en del av Synergy-familien. Det er tid for å gjøre denne filosofien til en praktisk del av hverdagen. Invester tid i teamet ditt. Lytt til teammedlemmene, støtt dem og hjelp dem til å finne løsninger. Det samme gjelder kundene. Vis at du lytter til deres tanker og behov, og jobb aktivt for å finne en måte å hjelpe dem til et bedre liv, selv om det ikke betyr umiddelbart salg. De vil sette pris på din genuine interesse for deres helse og velvære, og det vil også komme deg til gode på lang sikt.

Uansett om du nylig har startet forretningen din, eller føler at det målet du så gjerne vil nå, er havnet utenfor rekkevidde, vil det gi struktur og visjon til din kortsiktige forretningsplan om du følger disse rådene. De vil hjelpe deg å holde kursen - slik at du når dine langsiktige mål. Med de riktige hjelpemidlene for hånden har fremtiden din ingen begrensinger.