Legacy Magazine > Mars 2015

Den første med graden Pearl Executive i Italia inspirerer mange til å utmerke seg

By Catherine Bennett, Global Communications Manager

Giuseppe Lucio feiret sin ettårsdag med Synergy WorldWide på en storslått måte ved å oppnå tittelen Pearl Executive, som var et mål han har arbeidet hardt for å nå.

Giuseppe Lucio ble en Synergy-distributør i februar 2014, og startet sin egen virksomhet etter kort tid. Han hadde sitt første møte med mulige distributører bare noen få dager etter at han sluttet seg til Synergy, og etter bare én uke satte han rekord ved å oppnå tittelen Team Manager. Etter at han hadde arbeidet bare noen få uker for Synergy, satte Peppe seg et langsiktig mål, og ett år senere hadde han nådd målet med å bli Pearl Executive.

«Hvis du stopper, vil du aldri vinne – hvis du vinner, vil du aldri stoppe.»

«Jeg føler at jeg er mer ansvarlig enn noensinne på Executive-nivået,» sier Peppe. «Jeg oppfatter meg selv som en viktig del av Synergy. Det er en god følelse å være i denne posisjonen i et selskap du bryr deg om, men jeg tror jeg kan gjøre mye, mye mer.»

Til tross for at helsen sviktet rett etter 2014 Summit i Barcelona, var Peppe likevel bestemt på å bli frisk, komme seg tilbake til gamle takter og strebe etter målet med å bli Pearl Executive. Hans samarbeid med Team Director-ene Michele Guardascione og Claudio Luongo var helt avgjørende for å nå dette målet. Denne trioen hadde møter med teamene sine, og alle var entusiastiske i sin avgjørelse om å brette opp ermene og vokse sammen.

Denne avgjørelsen ga stor suksess i Italia i februar, noe de gjentar i mars som følge av stadig reising og tettpakkede dager.

«Jeg er så fokusert på arbeidet at ingenting kan hindre meg i å gjøre noe jeg har bestemt meg for,» sier Peppe. «Jeg vil gi Synergy enda mer. Nå som vi har SLMsmart i selskapet, har vi virkelig erfart en forskjell i virksomheten. Det er et produkt som hvem som helst kan ha nytte av. I Italia handler Synergy om mer enn selve aktiviteten, det er mer enn distribusjonen av et produkt og det innebærer mer enn pengene. Det stikker dypere enn som så. Det er en livsstil. Det er en måte å leve et lengre og bedre liv på.»

I bunn og grunn har Peppe satt seg som mål å oppnå den høyeste graden innen Synergy, og han snakker med folk om hvilken suksess de kan oppnå innen nettverksmarkedsføring. Peppe vil dessuten fortsette å utfordre partnerne sine ved å inspirere dem til å vokse i takt med ham.

Peppe sier at han for første gang på 20 år endelig var begeistret over produktene til et selskap. Han stoler på og garanterer for hvert eneste produkt uten å nøle. Peppe sier derfor at han endelig hadde funnet «sitt faste holdepunkt», noe som hans verdifulle forhold til lederne i Synergys Executive Team også bidro til.

«Hvis du stopper, vil du aldri vinne – hvis du vinner, vil du aldri stoppe,» sa Peppe. «Jeg har tiltro til meg selv og selskapet som har gitt meg denne sjansen. Jeg håper å se dere alle på toppen. Jeg vil gjerne rette en takk til teamet mitt for et godt samarbeid og lojaliteten mot meg. Jeg føler at det er en stor ære å være en del av denne gruppen.»