Legacy Magazine > Mars 2015

Italia topper resultatlistene for anerkjennelse i februar

Februars anerkjennelsesrapporter var spekket med italienske teammedlemmer som stadig stiger i gradene med Synergy WorldWide. I alt 247 europeiske teammedlemmer avanserte i gradene i februar, og av disse var 146 italienske. Disse tallene er mildest talt imponerende med tanke på at Italia er Synergys siste tilskudd til de i alt 15 europeiske landene der de opererer.

I februar steg 20 teammedlemmer til graden Team Leader eller høyere, og 19 av disse høyt rangerte teammedlemmene var italienske. Synergy WorldWide anser seg selv for å være heldig som har en god ledelse som sprer Synergy-virksomheten over hele Italia. Siden Raffaella Orlandi sluttet seg til Synergy som Italias General Manager, har hun vist seg å være en sann leder i ordets rette forstand. Hun har bidratt til å utvikle sterke team og støtter lederne for disse teamene, inkludert Giuseppe Lucio som innehar Italias høyeste teammedlemsrangering, idet han jobbet seg opp til Pearl Executive etter bare ett år i selskapet.

Takket være modige, kunnskapsrike ledere og deres livlige italienske sinnelag, kan dette markedet utvikle seg til omtrent alt de bestemmer seg for.

Claudio Luongo er Italias nyeste Team Director, og han har allerede rettet blikket mot enda høyere mål, idet han er fast bestemt på å dele Synergys livsendrende budskap med så mange som mulig.

«Det å bli Team Director er avgjort en utrolig milepæl for meg,» sa Claudio. «Det viser hvordan jeg arbeider og hvordan jeg lever livet mitt. Jeg setter meg mål og gjør alt i min makt for å nå dem. Jeg tror på utfordringer og trives med å møte dem hver eneste dag, og jeg ønsker å drive virksomheten min så langt jeg bare kan. Du trenger alltid mål og utfordringer i livet, for hva er ellers meningen med det?»

Han har tatt permisjon fra sin tidligere jobb for å vie all sin tid og energi til å bygge opp Synergy-virksomheten sin. Han blir inspirert av tilliten teammedlemmene har til produktet, lidenskapen som driver dem, lojaliteten til Synergys kunder og integriteten til både merket og produktene. Han nøler ikke med å fortelle alle forbipasserende at Synergy har snudd opp-ned på livet hans til det bedre.

«Familien min er sterkere enn noensinne. Nå kan jeg arbeide hjemme og se kona mi og barna mine hver dag. Dette har for meg vært min største bragd.»

De fire italienerne som oppnådde graden Team Manager - Lella Lanzaro, Felice Gargano, Leda Castaldo og Giovanni Barone - er ivrige etter å fortsette å avansere i gradene. Dette gjelder spesielt Lella Lanzaro, som oppnådde å bli Team Manager bare én måned etter at hun sluttet seg til Synergy.

«Til og begynne med var jeg bare en kunde,» sier Lella, «men kvaliteten på produktene og utsiktene til å drive en bra virksomhet overbeviste meg om å bli distributør. Jeg føler meg bra både profesjonelt og fysisk. Jeg har arbeidet for mange andre selskaper, men nå når jeg har funnet Synergy, blir jeg her for godt.»

De varmeste gratulasjoner til disse 13 italienerne som oppnådde og overgikk Team Leader-tittelen:

 • Leda Castaldo
 • Lella Lanzaro
 • Annalisa Misuraca
 • Giovanni Barone
 • Felice Gargano
 • Marco Ferrari
 • Silvia Sartor
 • Giordana Rodriguez
 • Paola Maronilli
 • Antonella Del Prete
 • Luigi Velotti
 • Maurizio Biasci
 • Giorgia Lanzaro

Synergy Italia viser at de er en kraft vi må regne med, idet tallene mangedobles, og italienske teammedlemmer har satt seg som mål å bli de beste innen bransjen. Takket være modige, kunnskapsrike ledere og deres livlige italienske sinnelag, kan dette markedet utvikle seg til omtrent alt de bestemmer seg for. Vi ser frem til mange flere dynamiske måneder og år i Italia.