Legacy Magazine > Mars 2015

Team Manager Academy –
Hvorfor du bør delta!

Når du etter en god natts søvn har spist en utsøkt frokost på den 5-stjerners restauranten - med nydelig utsikt mot de østerrikske alper - og har besøkt hotellets luksuriøse spa eller tatt et bad i utebassenget, vil du forstå hvorfor Synergys teammedlemmer er så opptatt av å rekvalifisere seg for Team Manager Academy i Tyrol.

Under Team Manager Academy får kvalifiserte teammedlemmer som har vist evne til å bygge en sterk og voksende Synergy-organisasjon, opplæring, motivasjon og inspirasjon. Dette årets event, som varer i 4 dager, vil bli arrangert 25.-28. juni, og kvalifiseringsperioden er t.o.m. 31. mai.

Kim Bradley fra Storbritannia fikk en unik mulighet til å delta på Team Manager Academy i 2014. Etter eventet implementerte hun forventningsfullt prinsippene hun hadde lært, i forretningen sin, og bare to måneder senere hadde hun rekvalifisert seg for Team Manager Academy 2015. Synergy WorldWide stilte Kim noen spørsmål om hennes første TMA-opplevelse, og svarene hennes sier alt.

"Opplevelsen betydde så mye for meg at jeg allerede ved avreisen fra Østerrike tenkte på hvor mange jeg skulle ta med meg tilbake. "

SYNERGY:  Hva var det første du tenkte da du ankom Interalpen Hotel i Østerrike?

Kim:  Allerede da vi kjørte opp innkjørselen til hotellet, visste jeg at dette hotellet var det beste jeg noensinne hadde vært på. Omgivelsene var bare nydelige, og jeg ble overveldet over hvor luksuriøst og velarrangert alt var. Det alene gjør at du føler deg elsket, ivaretatt, spesiell. Du føler at Synergy, som selskap, virkelig setter pris på den tiden du har investert, ikke bare det året, men alle årene du har vært engasjert i Synergy. Du føler at du virkelig blir tatt på alvor og at du blir satt pris på. Det er en sterk opplevelse og den gir deg et løft.

SYNERGY:  Hvordan var det å tilbringe disse døgnene sammen med andre innflytelsesrike Synergy-ledere?

Kim:  Du blir venner med Europas beste ledere. Etter Team Manager Academy møter du dem igjen under Summit og bygger relasjoner på tvers av egne team. Du får dele idéer med andre og får en forståelse av hvordan andre arbeider. Mange av disse idéene kan implementeres i ditt eget team. Det blir dannet strategiske allianser, og du får nye kontakter og får vite om møter som holdes over hele Europa. Jeg holder kontakten med disse menneskene via sosiale medier. Vennskapskretsen min har blitt mye større.

SYNERGY:  Var det noe unikt med opplæringen du fikk der?

Kim:  Opplæringen var perfekt med tanke på hva du trenger for å oppnå suksess, og alt ble grundig forklart. Jeg fikk nye idéer til min egen forretning. Det ga meg høyere selvtillit. Jeg fikk større tro på at jeg kunne ta forretningen min til et nytt nivå. Og det er lett å tenke slik når du er sammen med mennesker på ledernivå, som har bevist at det er mulig. Jeg forstod at de som har oppnådd ledernivå, bare er mennesker de også; de har bare arbeidet med Synergy lenger enn meg. Etter opplæringen følte jeg meg sterkere og mer kompetent.

SYNERGY:  Hva er ditt beste minne fra Team Manager Academy?

Kim:  Jeg elsket teambyggingsaktivitetene som foregikk utendørs. Du vet den følelsen under skolegymmen når du er flau og redd for å ikke få til ting? Under TMA-aktivitetene er det helt motsatt! Alle hjelper deg og heier på deg. Du får støtte uansett. Under eventet skulle jeg skyte på mål med lasergevær, jeg som aldri har avfyrt et våpen i hele mitt liv. Men jeg traff 4 av 5 blinker, og det føltes som en bragd. For meg demonstrerte denne øvelsen hva det vil si å gå ut over komfortsonen sin. Jeg vet at man kan strekke seg lenger når man blir oppmuntret av andre.

SYNERGY:  Var det viktig for deg å rekvalifisere etter deltakelsen på TMA i 2014?

Kim:  Jeg har lyst til å delta hvert år, men kjenner sterkt at jeg ikke ønsker å dra dit alene. Hele året har jeg fokusert på å hjelpe andre teammedlemmer til å kvalifisere seg. Jeg har et foto av en rad med tomme seter og forestiller meg teammedlemmene mine i de tomme setene. Opplevelsen betydde så mye for meg at jeg allerede ved avreisen fra Østerrike tenkte på hvor mange jeg skulle ta med meg tilbake. Team Manager Academy er en katalysator for forretningsvekst. Men dersom du ønsker å delta, er det ikke mye tid igjen for kvalifisering, så du må bestemme deg. Du har sikkert ikke lyst til å vente i 12 måneder til.

Vi håper mange rekvalifiserer seg for årets Team Manager Academy i Østerrike, men som Kim sa, vi håper også at de tar med seg mange førstekvalifiserte for en opplevelse for livet. Mer enn 40 personer har allerede kvalifisert seg, og vi håper å se mange flere kvalifiserte i løpet av de neste månedene!