Legacy Magazine > Mars 2015

10 tips från SLM 10 Club

Vad gjorde de som kvalificerade år 2014 för att uppnå framgång?

SLMsmart-systemet har effektivt hjälpt personer över hela världen att uppnå sina viktmål. Men visste du att det också är ett viktigt verktyg som kan hjälpa dig att uppnå nya höjder i din verksamhet?

Med lanseringen av SLM 10 Club Bonus-erbjudandet började Teammedlemmar introducera SLMsmart måltidsersättningen och SLMsmart viktkontroll. Några dussin Teammedlemmar registrerade 10 eller fler nya kunder eller distributörer, vilket fick deras verksamheter att växa enormt. Genom att utöka erbjudandet i januari 2015 hade fler teammedlemmar möjlighet att bevisa för sig själva att de också kunde bli medlemmar i SML 10 Club. När dessa individer klarade av uppgiften fick de ofta en enkel fråga som alla undrar över: Hur gjorde du?

Här är några metoder för hur teammedlemmarna delade SLMsmart med andra medan de utvecklade sina verksamheter:

”Jag höll SLMsmart-kvällar där jag demonstrerade de olika sätt som SLMsmart kan användas i enkla och läckra recept och lät mina kunder prova själva!”
—Evelyn Barckhan, Tyskland

”Jag berättar för andra hur stor skillnad SLMsmart har gjort i mitt eget liv. Att vara genuint passionerad för vad jag gör och för Synergy-produkterna har definitivt fått min verksamhet att växa.”
—Michele Guardascione, Italien

”SLM 10 Club-erbjudandet gjorde det enklare för mig att dela SLMsmart med andra, men ärligt talat säljer produkten sig själv. Jag låter folk smaka på shaken och de blir positivt överraskade över hur god den är.”
—Dieter Nagl, Österrike

”Efter jag såg hur mycket SLMsmart påverkade mitt eget liv, ville jag hjälpa andra att nå sina mål. När 90-dagars utmaningen startade skapade jag en supportgrupp som träffades regelbundet för att utbyta tips och uppmuntra varandra. Det gjorde definitivt erfarenheten roligare och hjälpte alla att hålla sig på rätt spår.”
—Mirka Sedmak, Slovenien

”Att vara proaktiv har varit en avgörande del av min framgång. Jag tror verkligen på Synergy-produkternas integritet och jag anstränger mig för att dela dem med andra som försöker skapa sundare liv. Mitt råd till dem som försöker utveckla sina verksamheter är: Vad väntar ni på, ni borde ha börjat i går.”
—Giuseppe Lucio, Italien

”Jag tror det här är den typ av produkt som den spanska marknaden behöver. SLMsmart har gett mig ett stort lyft, både på en personlig och yrkesmässig nivå. Min egen personliga framgång med SLMsmart och min önskan att hjälpa andra att göra positiva förändringar i sina liv genom att dela Synergy-produkter, har inspirerat mig att uppnå viktiga milstolpar i min verksamhet.”
—Luis Quesada, Spanien

”Min entusiasm för produkten och min egen framgång med SLMsmart smittade av sig och kunderna ville prova själva. Men det var Synergy-produkternas integritet och de beprövade resultaten som verkligen fick mina kunder att känna sig säkra när de investerade i produkterna.”
—Unni Warpe, Spanien

”SLM 10 Club-erbjudandet introducerade mig till en helt ny kundgrupp som jag inte tidigare hade haft i åtanke. Det inspirerade mig att se på min verksamhet på ett annat sätt och utforska nya produktegenskaper. Detta hjälpte mig slutligen att få mer heltäckande kunskaper om produkterna och erbjuda bättre lösningar som passade mina kunders behov.”
—Wilhelm Heindl, Österrike

”Jag skrev näringsplaner för alla mina deltagare som riktlinjer för hur deras diet borde se ut varje dag. Jag rådde dem också att dricka 2-3 liter vatten om dagen och att motionera i minst 30 minuter varje dag. Det gav mina deltagare mer struktur och gjorde det enklare för dem att lyckas med utmaningen.”
—Helena Hemming, Finland

”Mitt team står mig mycket nära. När det gäller att arbeta mot stora mål är det viktigt att komma ihåg att den viktigaste delen av mitt arbete är de personer jag arbetar med, både i mitt team och i hela Synergy-nätverket. Genom att fokusera på mitt teams framgång i stället för min egen kunde jag utveckla min verksamhet snabbare och komma närmare mitt team eftersom vi hade uppnått resultaten tillsammans.”
—Elina Laukkanen, Finland