Legacy Magazine > Mars 2015

Finlands kraftpar uppnår 1 miljon dollar milstolpen

By Catherine Bennett, Global kommunikationschef

Medan Kati Gammals vänner skojade om att de skulle gifta sig med miljonärer funderade Kati på att gifta sig med någon som hon skulle kunna tjäna 1 miljon USD med ihop. År 2005 träffade Kati sin idealman inom nätverksmarknadsföringsbranschen och gifte sig med honom 3,5 månader efter de träffades. Sedan dess har det inte gått att stoppa Eric och Kati Gammals. De har blivit de ultimata affärspartners som tusentals försöker efterlikna.

"Jag uppfostrades att tänka att det var själviskt att ha så mycket pengar, men jag började ändra på mitt sätt att tänka." —Kati

Efter mindre än fyra år av heltidsarbete med Synergy WorldWide har Katis dröm förverkligats och hon och Eric invigdes i Miljonklubben. Denna prestation har gett stora förhoppningar åt en redan lönsam marknad i Finland – en marknad som Eric och Kati har hjälpt till att utforma till det den är idag.

”När vi blev belönade med medlemskap i Miljonklubben på Kickoff-evenemanget 2015 var teammedlemmarna förvånade över att vi kunde förverkliga detta så snabbt”, sade Eric. ”De var så stolta och deras ögon öppnades för vad som kan vara möjligt även för dem. Den här affärsmöjligheten blev ännu mer realistisk för dem.”

Att uppnå den här nivån av framgång har alltid varit Eric och Katis dröm. Med Synergy har deras lista med mål förverkligats. Nu när de har uppnått sin ekonomiska frihet har de satt upp ännu högre mål och arbetar med personer som är villiga att göra likadant.

Från ung ålder har både Eric och Kati lärt sig att pengar var någonting negativt. De kände inte att de skulle vara värda en hög inkomst. Under sina 11 år inom nätverksmarknadsföring har de fokuserat på att ändra denna uppfattning.

Innan Eric började med nätverksmarknadsföring hade han ett heltidsjobb inom elektronikbranschen. Han spenderade alltid hela sin lön och började samla på sig skulder ända tills han bestämde sig för att ta ansvar för sitt liv. Strax efter att han hade beslutat sig för att ta kontrollen över sitt liv upptäckte han nätverksmarknadsföring.

Kati började läsa den ena boken om personlig utveckling efter den andra och genom sitt läsande upptäckte hon modellen för passiv inkomst. Hon insåg att detta var den perfekta lösningen för hennes ekonomiska behov som mamma. Hennes nyfikenhet väcktes omedelbart. Hon reste med Eric till USA för en utbildning där hon lärde sig att du inte kan bli miljonär om du inte förändrar dina tankemönster och din attityd.

”För att tjäna mer måste du bli mer”, sade Kati. ”Vid utbildningen skulle vi skriva ner hur mycket vi ville tjäna i passiv inkomst varje månad. Jag kom ihåg att jag skrev 10 000 euro i månaden. Sedan bad presentatören oss multiplicera detta med 10. Jag uppfostrades att tänka att det var själviskt att ha så mycket pengar, men jag började ändra på mitt sätt att tänka. Jag insåg att ju mer pengar jag hade, desto mer kunde jag ge.

När Eric och Kati uppnådde den sexsiffriga inkomst som de hade eftersträvat visste de att de behövde vara smarta. Medan andra kanske hade tagit semester visste Eric och Kati att det fanns mycket kvar att göra.

”Vi visste att organisationen inte var tillräckligt stark ännu” sade Eric, ”så vi undersökte allt noga och insåg att det är anledningen till att så många företag går under. Vi beslöt oss för att fortsätta att utbilda och hjälpa människor att hitta sina ”Varför?” så att alla skulle kunna lyckas.”

Även om Eric och Kati är glada över att vara medlemmar i Miljonklubben, handlar nätverksmarknadsföring inte bara om pengar för dem. Det handlar om tillfredsställelse. Det handlar om välgörenhet. Det handlar om att bli en bättre människa. Medlemskapet betyder att Eric och Kati har uppnått stora prestationer i vart och ett av dessa områden. Detta inflytelserika par planerar inte heller att trappa ner inom den närmaste framtiden. Både Eric och Kati sade att de har förändrats av sin relation med Synergy WorldWide för alltid.

”Våra hjärtan har öppnats genom vår resa med Synergy”, sade Eric. ”De personer vi träffat genom Synergy har öppnat sina hjärtan för oss och gett oss sitt emotionella stöd. Deras omtanke och ledarskap har förändrat oss.”