Legacy Magazine > Mars 2015

Italiens första Pearl Executive inspirerar många att nå nya höjder

By Catherine Bennett, Global Communications Manager

Giuseppe Lucio firade sitt ettårsjubileum med Synergy WorldWide på ett fantastiskt sätt genom att uppnå titeln Pearl Executive – en målsättning som han verkligen har jobbat för att uppfylla.

Giuseppe Lucio började med Synergy i februari 2014 och satte genast igång att bygga upp sin verksamhet. Han höll sitt första möte med potentiella distributörer bara några dagar efter att han registrerat sig, och han slog ett Synergy-rekord genom att uppnå titeln Team Manager inom loppet av en vecka. Efter bara ett par veckor med Synergy hade Peppe skapat långsiktiga målsättningar, och ett år senare har han uppnått målet att bli Pearl Executive.

"Du vinner inte om du ger upp. Du vinner om du fortsätter."

”På den här nivån känner jag att jag har mer ansvar än någonsin tidigare”, säger Peppe. ”Det känns som att jag är en viktig del av Synergy. Det är en härlig känsla att nå de här framgångarna med ett företag jag bryr mig om, men jag känner att jag kan göra mycker mer.”

Trots att han kort efter Summit-mötet i Barcelona 2014 drabbades av hälsoproblem, bestämde sig Peppe direkt för att bli frisk, komma på rätt köl och fortsätta sträva efter sitt mål att bli Pearl Executive. Hans samarbete med Team Directors Michele Guardascione och Claudio Luongo var en starkt bidragande orsak till att han nu har uppnått sitt mål. Den här trion höll möten med sina team och alla bestämde sig för att kavla upp ärmarna och växa tillsammans.

Det här beslutet ledde till stora framgångar över hela Italien under februari och mars, tack vare ihärdigt resande och fullspäckade dagar.

”Jag är så fokuserad på mitt arbete att ingenting kan distrahera mig”, säger Peppe. ”Jag vill ge mer till Synergy. Sedan lanseringen av SLMsmart har vi märkt en otrolig skillnad i verksamheten. Det är en produkt som kan hjälpa alla. Synergy handlar om så mycket mer än att distribuera en produkt och tjäna pengar. Det är mycket större än så. Det handlar om en livsstil, och det är ett sätt att leva både längre och bättre.”

Peppe siktar på att nå Synergys absolut högsta titel och att fortsätta prata med människor om hur man blir framgångsrik inom nätverksmarknadsföring. Han kommer att fortsätta att utmana sina samarbetspartner och hjälpa dem att utöka sina verksamheter tillsammans med honom.

För första gången på 20 år tror Peppe på en produkt. Han litar på Synergys produkter och vet att han inte kommer att bli besviken. På grund av detta, och hans värdefulla samarbete med Synergys ledning, säger Peppe att han äntligen har hittat rätt i livet.

”Du vinner inte om du ger upp. Du vinner om du fortsätter”, säger Peppe. ”Jag tror på mig själv och på företaget som har gett mig den här möjligheten. Vi ses när ni alla har nått toppen. Tack till mitt team för ert otroliga samarbete och er lojalitet. Det är en ära att få vara en del av den här gruppen.”