Legacy Magazine > Mars 2015

Italien dominerar februari

Februaris lista av nya titlar var full av italienska Teammedlemmar som avancerar på Synergy WorldWides ranking. Av de 247 teammedlemmar som avancerade på rankinglistan i februari var 146 från Italien. De här imponerande siffrorna talar sitt tydliga språk, inte minst med tanke på att Synergy är verksamt i 15 europeiska länder.

I februari avancerade 20 distributörer till Team Leader eller högre, och 19 av dessa kom från Italien. Vi på Synergy WorldWide är mycket glada över det ledarskap vi sett prov på i Italien. Italiens General Manager för Synergy, Raffaella Orlandi, är en manager i ordets rätta bemärkelse. Hon har hjälpt till att skapa starka team och ger teamledarna det stöd de behöver. En sådan teamledare är Giuseppe Lucio, som är Italiens högst rankade Teammedlem. Han avancerade till titeln Pearl Executive efter bara ett år med företaget.

Med orädda och kunniga ledare och den energiska andan som är typisk för Italien, kan den här marknaden nå vilka höjder som helst.

Claudio Luongo är Italiens senaste Team Director och han har redan satt upp ännu högre målsättningar för att dela Synergys livsförändrande filosofi med så många människor som möjligt.

”Att bli Team Director är verkligen en fantastisk milstolpe för mig”, säger Claudio. ”Det återspeglar hur jag arbetar och lever mitt liv. Jag sätter upp målsättningar och gör allt för att uppnå dem. Jag tror på tanken om att man måste utmana sig själv varje dag och jag vill ta min verksamhet så långt det bara går. Man måste alltid ha målsättningar och utmaningar i livet, vad skulle det annars vara för mening med allt?”

Han har tagit en paus från sitt tidigare jobb för att fokusera all sin tid och energi på att bygga sin Synergy-verksamhet. Han inspireras av Teammedlemmarnas förtroende för produkterna, deras passion, kundernas lojalitet och företagets integritet. Han tvekar aldrig att berätta för människor om hur Synergy har förändrat hans liv fullständigt.

”Min familj är starkare än någonsin. Jag kan arbeta hemifrån nu och träffar min fru och mina barn varje dag. Det känns som min största prestation.”

De fyra italienare som uppnått titeln Team Manager - Lella Lanzaro, Felice Gargano, Leda Castaldo och Giovanni Barone - ser fram emot att fortsätta klättra på rankingen. Särskilt Lella Lanzaro, som blev utnämnd till Team Manager bara en månad efter att ha registrerat sig med Synergy.

”Jag började som en kund, men produkternas kvalitet och möjligheten att jobba med min egen verksamhet övertygade mig att bli distributör”, säger Lella. ”Jag är jättenöjd med hur jag mår och hur det går för verksamheten. Jag har arbetat för många olika företag, men nu när jag har hittat Synergy behöver jag inte leta efter någonting annat.”

Stort grattis till de 13 personer från Italien som uppnådde eller överträffade titeln Team Leader:

 • Leda Castaldo
 • Lella Lanzaro
 • Annalisa Misuraca
 • Giovanni Barone
 • Felice Gargano
 • Marco Ferrari
 • Silvia Sartor
 • Giordana Rodriguez
 • Paola Maronilli
 • Antonella Del Prete
 • Luigi Velotti
 • Maurizio Biasci
 • Giorgia Lanzaro

I takt med att omsättningen har ökat och Teammedlemmarna sätter sina målsättningar allt högre, har Synergy i Italien verkligen blivit någonting att räkna med. Med orädda och kunniga ledare och den energiska andan som är typisk för Italien, kan den här marknaden nå vilka höjder som helst. Vi ser fram emot många fler fantastiska månader och år i Italien.