Legacy Magazine > Toukokuu 2017

Back to Basics – uusi säännöllisesti järjestettävä tapahtuma eurooppalaisille tiimin jäsenilleToukokuun 5.–7. päivä järjestetty Back to Basics -tapahtuma oli menestys. Tapahtumapaikkana toimi Palazzo del Turismo Jesolossa, kauniissa italialaisessa merenrantakaupungissa Venetsian kupeessa, ja sinne saapui lähes 500 tiimin jäsentä Euroopasta sekä jonkin verran amerikkalaisia vieraita.

Osanottajat saivat paljon yksityiskohtaista tietoa Synergy-tuotteista ja liiketoiminnan rakentamisen menetelmistä. Puhujien joukossa oli muun muassa verkostomarkkinointiguru Fernando Gatti, joka kertoi hyväksi havaitusta liiketoimintajärjestelmästään. Erikoisvieraita olivat Synergyn johtaja Dan Norman, Synergyn Euroopan johtaja Carmelo D’Anzi sekä Presidential Executivet Mads Østvang ja Paul Blad.

Back to Basics -tapahtuma oli erittäin opettavainen ja täynnä oivalluksia. Synergy WorldWide aikookin tehdä siitä vuosittain järjestettävän huipputapahtuman.

Tapahtumassa julkaistiin kaksi uutta geelituotetta, VitaZone ja PRO-MUN. VitaZone sisältää suositellun päiväannoksen 14 tärkeää vitamiinia, kun taas PRO-MUN sisältää sinkkiä ja erittäin ravinteikkaita kasviuutteita. Tapahtuman Synergy-myymälässä nämä ja muut tuotteet hupenivat hyllyistä melkoista vauhtia.

Viikonlopun alkajaisiksi järjestettiin perjantai-iltana vain pätevöityneille jäsenille tarkoitettu VIP-illallinen Jesolon golfkerhon DolceVita-ravintolassa. Kaikki vieraat olivat joko saavuttaneet Team Managerin tason ensimmäistä kertaa tai säilyttäneet vähintään Team Managerin tason ainakin yhdessä kuussa pätevöitymisaikana. Illallinen koostui maittavista meren antimista ja italialaisista herkuista. Jälkiruoaksi oli tarjolla kakkua Emerald Executive Kati Gammalsin, General Manager Nader Poordeljoon sekä Mads Østvangin syntymäpäivien kunniaksi.

Lauantaina tiedontäyteinen tilaisuus seurasi toistaan. General Manager Adele Pastore ja Synergy Euroopan johtaja Carmelo D’Anzi toivottivat tiimin jäsenet tervetulleiksi kotimaahansa. Lääkärit ja asiantuntijat kertoivat faktoja ja henkilökohtaisia kokemuksiaan Purify-tuotteista, geeleistä ja muista Synergy-tuotteista. Uusia nimikkeitä saavuttaneille tiimin jäsenille annettiin tunnustusta, ja Synergyn menestyksekkäimmät jäsenet keskustelivat tärkeistä liiketoimintaan liittyvistä aiheista.

Sunnuntaiaamuna liiketoimintansa kehittämiseen vakavasti suhtautuvat tiimiläiset kuuntelivat korva tarkkana, kun Fernando Gatti kertoi tiimin rakentamisesta – mahdollisten tiimin jäsenten löytämisestä asiakkaiden parissa työskentelyyn. Tilaisuuden jälkeen osanottajat voivat luottaa liiketoiminnan rakennustaitoihinsa entistä vakaammin.

Mads Østvang muistutti yleisöään toiminnan tärkeydestä ja huomautti, että tapahtumassa opituista asioista on hyötyä vain, jos niitä sovelletaan käytännössä. Synergy-kokemukseen pätevöityneet tiimin jäsenet saivat tunnustusta, ja Dan Norman kertoi Euroopan-markkinoille tulevista uusista tuotteista sekä seuraavasta suuresta tapahtumasta, Barcelonassa järjestettävästä konferenssista.