Legacy Magazine > Toukokuu 2017

Uusi Team Elite -jäsen:
Damiano Bidese

Tullakseen Team Elite -jäseneksi tiimin jäsenen heikomman alalinjan volyymin on oltava 60 000 CV.

Italian Cassatosta kotoisin oleva Damiano Bidese on Synergyn Euroopan-tiimin uusin Team Elite -tason saavuttanut jäsen. Hänellä on jo tähtäimessään Executive-nimike.

Damiano on kiitollinen ja ylpeä organisaationsa jäsenistä, joista moni saavutti uuden nimikkeen maaliskuussa. Uudelle tasolle nousseiden jäsenten joukossa ovat muiden muassa Damianon kolme veljeä, jotka uskovat hänen visioonsa.

”Verkostomarkkinoinnin myötä olen oppinut uskomaan itseeni, rakastamaan itseäni ja kunnioittamaan itseäni sellaisena kuin olen”

Damiano lähti mukaan verkostomarkkinointiin vuonna 2011, koska jokaisella persoonallisuudesta ja taidoista riippumatta on alalla samat mahdollisuudet menestymiseen ja vapauteen. Hän uskoo, että verkostomarkkinointi parantaa ihmisten elämänlaatua sekä taloudellisesti että kehittämällä ajanhallintataitoja ja muita tärkeitä taitoja.

”Verkostomarkkinoinnin myötä olen oppinut uskomaan itseeni, rakastamaan itseäni ja kunnioittamaan itseäni sellaisena kuin olen”, Damiano kertoo. ”Sen ansiosta pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni, näyttämään esimerkkiä ja rikastamaan kokemuksiani muiden ihmisten kautta.”

Damiano on todennut Synergyn tuotekehitysprosessin kaikin puolin luotettavaksi, läpinäkyväksi, turvalliseksi ja laadukkaaksi. Hänen mukaansa verkostomarkkinointiyritykseltä vaaditaankin kaikkia näitä ominaisuuksia, jotta sen jäsenten on mahdollista menestyä.

”Synergy WorldWidessa minua kiehtoo eniten yrityksen keskittyminen yhteen asiaan – ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin.”

Synergyn jäsenenä Damiano uskoo edistävänsä vuosien saatossa vielä tuhansien perheiden terveyttä ja hyvinvointia. Hän on luonteeltaan kilpailuhenkinen, joten hänen itselleen ja tiimilleen asettamansa tavoitteet ovat tietysti korkealla.

Damiano haluaa vielä jonain päivänä päättää ajankäytöstään täysin itsenäisesti. Hän haluaa määrätä päivänsä jokaisesta sekunnista itse – alkaen siitä, kenen kanssa ja miten hän viettää aikaansa. Luonto on lähellä hänen sydäntään, koska se kuvastaa hänen etsimäänsä vapautta. Vapaa-aikanaan hän harrastaa kalastusta, vesihiihtoa ja monia muita urheilulajeja.

Damiano uskoo, että verkostomarkkinoinnissa tärkeintä on opettaa muita opettamaan ja olla riittävän nöyrä oppimaan itse.

”Tavoitteeni on inspiroida ja kouluttaa ihmisiä ja rakentaa tiimi sellaisista henkilöistä, jotka pystyvät saavuttamaan Triple Executive -tason ja elämään sen ansiosta yltäkylläistä ja onnellista elämää.”