Legacy Magazine > Toukokuu 2017

Viesti Carmelo D’Anzilta

Tervehdys, Euroopan-tiimin jäsenet!

Carmelo D’Anzi, Synergyn Euroopan-johtaja

Tämä vuosi on alkanut loistavasti. Olemme julkaisseet uusia tuotteita, ohjelmia ja kampanjoita. Euroopan Synergyn perusta on vankempi kuin koskaan.

Teidän jäsenten innostus huipputason hyvinvointia kohtaan on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Elite Health -ohjelma on Synergy WorldWiden tulevaisuus. Purify-paketti on nyt saatavilla useilla markkinoilla, ja tuhannet tiimin jäsenet ja asiakkaat ovat jo ottaneet ensimmäisen askelen kohti terveempää elämää.

Kiitos, kun levitätte viestiä huipputason hyvinvoinnista Euroopassa. Italiassa äskettäin järjestetty Back to Basics -tapahtuma oli todella onnistunut, ja haluan kiittää kaikkia osallistujia. Vuosikonferenssi järjestetään jälleen syyskuussa, ja luvassa on uudenlainen ja palkitseva kokemus. Juhlistamme kuluneen vuoden onnistumisia ja opimme edistämään kasvua ja terveyttä. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Jäsenemme kuuluvat alan sitoutuneimpiin ja uutterimpiin. Uskon, että tiimimme on maailman paras – ja että se on tulevaisuudessa entistäkin parempi. Meillä on oikeat tuotteet, oikeat ihmiset ja vankkaa tieteellistä näyttöä. Tehdään siis loppuvuodesta 2017 historiallinen.