Legacy Magazine > Toukokuu 2017

Matthew Tripp: Purify-tuotteiden teho on mullistavaPurify-tuotteiden eteen on suoritettu valtavasti monitasoisia tutkimuksia. Tuotteet ovat useiden Nature’s Sunshine Productsin ja Synergy WorldWiden laadukkaiden terveysratkaisujen parissa työskentelevien tutkijoiden uran huippusaavutuksia. Tämä pätee etenkin Elite Health -tuotteiden pääkehittäjään, Matthew Trippiin.

Johtava tiedemies Tripp kuvaa Purify-tuotteiden terveysvaikutuksia mullistaviksi. Tuotteiden monet tehokkaat ainesosat vaikuttavat yhdessä kehon mikrobiomiin ja tuottavat tuloksia nopeasti. Niiden vaikutuksia on jo tutkittu laajamittaisesti. Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksessa on parhaillaan meneillään uusia Purify-tuotteiden ja -ohjelman tehoon liittyviä kliinisiä tutkimuksia.

Meidän jokaisen kehossa elää mikrobien ekosysteemi nimeltään mikrobiomi. Ympäristön myrkyt, vähäravinteinen ruoka, vähäinen liikunta ja stressaava elämäntyyli ovat haitallisia mikrobiomille. Seurauksena hyvien ja huonojen bakteerien tasapaino kärsii, mikä vaikuttaa koko kehon toimintaan. Purify-pakettiin kuuluu viikon annos viittä tuotetta – nimeltään Biome DT, Biome Shake, Biome Actives, Body Prime ja ProArgi-9+ – jotka on kehitetty parantamaan mikrobiomia.

Yhdessä Purify-tuotteet tasapainottavat mikrobiomia kliinisesti tutkitun ravinnon avulla. Tutustutaanpa tuotteisiin tarkemmin.

Biome DT

Biome DT on juomasekoitus, joka sisältää psylliumia, parsakaalia, inuliinia, glutamiinia ja sinkkiä. Ne edistävät mikrobiomin puhdistumista ja auttavat sinua parantamaan hyvinvointiasi. Biome DT on gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Tuotteelle on haettu patenttia.

Biome Shake

Biome Shake on kehitetty tukemaan mikrobiomin tasapainoa. Tuote sisältää parsakaalia, puhdasta herneproteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita, kuitua sekä mm. pellavansiemenestä ja kurkkuyrttiöljystä saatuja hyviä rasvoja.

Biome Actives

Innovatiivinen Biome Actives sisältää inuliinia sekä maitohappoa tuottavaa Bacillus coagulans -bakteeria, jota on yhdessä kapselissa miljardi CFU-yksikköä (pesäkkeitä muodostavaa yksikköä). Tuote auttaa luomaan suotuisan ympäristön hyville suolistobakteereille. Biome Actives tukee mikrobiomin tasapainoa ruoansulatusjärjestelmässä.

Body Prime

Body Prime on tehokas apu terveitä elintapoja noudattaville ihmisille. Tuote sisältää runsaasti magnesiumia, joka tukee kehon normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi yksi Body Prime -kapseli sisältää pääasiassa omenapektiiniä ja luumujauhetta. Magnesiumin tavoin niillä on monia hyviä ominaisuuksia. Ainesosat eivät ole geenimuunneltuja, ja niitä voidaan käyttää päivittäin. Kyseessä on siis hellävarainen tuote, jonka ainesosat ovat peräisin tutuista hedelmistä.

ProArgi-9+

ProArgi-9+-tuotteen tärkein raaka-aine on l-arginiini, jonka terveyshyötyjä monet tutkijat ylistävät. ProArgi-9+ sisältää kuutta välttämätöntä vitamiinia: C-, D3-, K-, B6- ja B12-vitamiineja sekä foolihappoa. Niistä jokaisella on tärkeä rooli elimistön toiminnassa. C-vitamiini tukee hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia psykologista toimintakykyä ja ylläpitää jaksamista. B6- ja B12-vitamiineilla sekä foolihapolla on osin samoja ominaisuuksia kuin C-vitamiinilla. Lisäksi ne tukevat punasolujen tuotantoa ja homokysteiiniaineenvaihduntaa. K-vitamiinilla on omat hyvät ominaisuutensa. Se esimerkiksi edistää luuston terveyttä ja veren hyytymistä.