Legacy Magazine > Maj 2017

Legacy Magazine

Maj 2017

Hälsningar till våra europeiska distributörer

Meddelande från Carmelo D’Anzi, Vice President, Synergy WorldWide Europe

Back to Basics en ny huvudsaklig uppställning i Europa

Synergy Management och Team-medlemmarna utmärkte sig genom att genomföra den första Back to Basics i Synergy händelsen i historien, den 5 maj–7.

Dr. Tripp: Purify innehåller en tsunami av kraftfulla ingredienser

En otrolig mängd första- och andrahands forskning har genomförts för att Purify ska kunna existera. Det är en förkroppsligad del för många forskare som arbetar för att skapa ”Nature’s Sunshine Products” och Synergy WorldWide´s hälsolösningar av världsklass.

Purify framgångshistorier

Vi har samlat ett antal vittnesmål från individer över hela världen som bevisar att Purify uppfyller vad Synergy lovade.

Mikrobiom: 3 farliga kemiska faktorer

Kemiskt bearbetade livsmedel, miljöfaktorer och låga aktivitetsnivåer är alla skyldiga till att addera giftiga kemikalier i kroppen, som skapar en obalans i din mikrobiom.

Nytt Team Elite: Damiano Bidese

Hälsning från Cassato, Italien, där Damiano Bidese är stolt över att bli Synergy Europas senaste Team Elite och ser fram emot att snart uppnå en verkställande titel.

3x Elite Honors kvalificerade

Totalt 688 personer har kvalificerat sig för Elite Honors tre eller flera gånger nivåerna för 600, 1200 och 2400 i 2017.

Summit 2017 i Barcelona

Tiden går och vi vill vara säkra på att du inte missar möjligheten att boka din plats till Synergy Europas mest spännande event hittills, den 28-30 september i Barcelona, Spanien.