Legacy Magazine > Maj 2017

Legacy Magazine

Maj 2017

Lepo pozdravljeni, dragi evropski partnerji

Sporočilo od Carmela D’Anzija podpredsednik Synergy WorldWide za Evropo

Back to Basics - nova stalnica dogodkov v Evropi

Vodstvo družbe in partnerji so med 5. in 7. majem pripravili prvi odlični dogodek, Back to Basics (Nazaj k osnovam).

Dr. Tripp: Purify Kit vsebuje cel cunami močnih sestavin

Purify Kit je nastal po vrsti raziskav, opravljenih v našem centru in tudi drugod, ter velja za vrhunec kariere številnih znanstvenikov, ki pripravljajo vrhunske zdravstvene rešitve Nature’s Sunshine Products in Synergy WorldWide

Zgodbe o uspehu s Purify Kit-om

Na tem mestu smo zbrali nekaj pričevanj zadovoljnih uporabnikov Purify Kit-a z vsega sveta, ki dokazujejo, da uresničujemo svoje obljube.

Ogroženi mikrobiom: 3 mikrobiomu neprijazni kemični dejavniki

Kemično predelana hrana, okoljski dejavniki in premalo gibanja v telo dodajajo toksične kemikalije, ki ustvarjajo neravnovesje v našem mikrobiomu.

Novi Team Elite: Damiano Bidese

Damiano Bidese iz Cassata v Italiji se je zelo razveselil svojega novega pin-a, Team Elite, in komaj čaka, da seže po eni od executive stopenj.

Trikratni kvalifikanti za Elite Honors Club

V letu 2017 se je doslej skupaj 688 partnerjev najmanj trikrat kvalificiralo za eno od treh stopenj Elite Honors Club-a (600, 1200 ali 2400).

Summit 2017 na Barcelona

Ura teče in nič ne reče, zato nam je nadvse pomembno, da si že sedaj zagotovite svoj sedež na najbolj vznemirljivem srečanju za evropske partnerje doslej, ki se bo odvijalo med 22. in 24. septembrom na Barcelona.