Legacy Magazine >HEINÄKUU 2015

Ennen Rooman konferenssia - maksimoi potentiaalisi

Kirjoittanut Dan Norman, Synergy WorldWiden toimitusjohtaja

Viime vuonna Synergyn konferenssin päättyessä, noin tuhat Synergy-tiimin jäsentä matkusti päättäväisenä kotimaahansa. Heidän päämääränään oli parantaa ihmisten elämänlaatua ja kasvattaa liiketoimintaansa Synergyn avulla. Näiden tavoitteiden asettamisesta on nyt kulunut 9 kuukautta. Mitä tapahtui konferenssin jälkeen? Millaisia tuloksia olemme saaneet?

Viimeiset yhdeksän kuukautta ovat kuluneet nopeasti ja vuosi tähän asti on ollut menestykseksekäs. Roomassa kokoonnumme jälleen yhteen ja tapahtumasta on tulossa kaikkien aikojen suurin Euroopan-konferenssimme.

Konferenssin jälkeinen kuukausi oli tunnustusten osalta ilmiömäinen. Synergyn toiminnassa vuodesta 2007 mukana ollut Hakan Cetin saavutti Diamond Executive -tason. Elfriede Tappauf ja Karl sekä Susanne ja Thorsten Kupske nousivat Pearl Executive -tasolle. Kolme saavutti Team Director-, 11 jäsentä Team Manager- ja 30 jäsentä Team Leader -tason. Keski-Euroopassa myynti lähes kaksinkertaistui. Tämä on todella upea tulos.

Osa lokakuussa 2014 uuden pin-tason saavuttaneista pätevöityi samalla Legacy Retreat 2015 –matkalle, joka suuntautui tänä vuonna Dubaihin. Tammikuun Legacy Retreat 2015 oli yksi ikimuistoisimmista tapahtumista, joihin olen Synergy-aikanani osallistunut. Tälle matkalle pätevöityi mukaan 20 tiimin jäsentä Euroopasta, joista 12 pätevöityi ensimmäistä kertaa.

Viime vuoden konferenssissa Barcelonassa käynnistettiin SLMsmart-aktivointihaaste, ja näitä lisäbonuksia yhtiö maksoi pätevöityneille tiimin jäsenille kymmenien tuhansien edestä. Yksi kolmesta SLMsmart-aktivointihaasteen bonuksista oli SLM 10 -klubibonus. Monet ansaitsivat sen hankkimalla vähintään kymmenen uutta asiakasta tai tiimin jäsentä, jotka ostivat SLMsmart-paketin. Muutama tiimin jäsen innostui asiasta niin paljon, että he hankkivat vaaditun kymmenen tilaajan sijasta jopa yli 30 uutta tilaajaa!

Äskettäin Itävallassa päättyi vuosittainen Team Manager Academy –koulutus, joka oli erityisen onnistunut. On aina yhtä inspiroivaa viettää aikaa Euroopan tehokkaimpien Synergy johtajien kanssa kauniissa ympäristössä, ja näissä tapahtumissa syntyvät oivallukset ja johtajien välillä syntyneet suhteet voivat auttaa Synergyä kymmenkertaistamaan liiketoimintansa. Onnittelut kaikille tämän vuoden Team Manager Akatemiaan pätevöityneille.

Nyt kesä on parhaimmillaan ja kohta on jo syyskuu ja odotamme jo innolla Rooman-konferenssia. Tapahtumassa julkaisemme jälleen uusia tuotteita, kampanjoita ja ohjelmia, jotka varmasti antavat potkua loppuvuoteen sekä seuraavalle vuodelle. Konferenssin arvokkaat koulutusosiot maksimoivat jäsenten Synergy-liiketoiminnan mahdollisuudet. Ne antavat inspiraatiota ja auttavat saavuttamaan entistä parempia tuloksia. Race for Rome -kampanjan tarkoitus on auttaa mahdollisimman monia pääsemään mukaan konferenssiin. Tämän kampanjan avulla voi ansaita matkarahaa, ja lisäksi tarjolla on palkintoja kuukausittaisista saavutuksista.

Viimeiset yhdeksän kuukautta ovat kuluneet nopeasti ja vuosi tähän asti on ollut menestykseksekäs. Roomassa kokoonnumme jälleen yhteen ja tapahtumasta on tulossa kaikkien aikojen suurin Euroopan-konferenssimme.

Olen ylpeä Euroopan Synergy tiimimme jäsenten osoittamasta ahkeruudesta, sitoutumisesta ja innostuksesta. Uskon, että rakentaessamme yhdessä perintöä jälkipolville, kolmannen neljänneksen aikana tuottavuutemme entisestään vain kasvaa. Toivottavasti vielä monet teistä saavuttavat uusia pin-tasoja, jotta voimme Roomassa antaa teille henkilökohtaista tunnustusta työstänne Synergy WorldWiden vahvistumisen ja laajentumisen eteen.