Legacy Magazine > heinäkuu 2015

Uusien Team Directoreiden haastattelu

Synergy Tiimin jäsenet tekevät suuria harppauksia tänä vuonna, ja jokainen tuo jotain arvokasta pöytään. Meille on suuri kunnia saada niin omistautuneita ja vaikuttavia ihmisiä Synergy perheeseen. Esittelemme sinulle joitakin inspiroivia henkilöitä, jotka luovat nimeä itselleen omilla markkinoillaan.

Heidi Kelbic, Itävalta

Vasta kun Heidi Kelbic oli aloittanut työnsä Synergyn parissa, hän tunnisti itsessään olevia taitoja, joita hän ei tiennyt itsellään olevankaan. Hän huomasi, että hän tulee loistavasti toimeen ihmisten kanssa ja on hyvä opastamaan ihmisiä. Heidi sanoo, ettei ei olisi ilman Synergyä todennäköisesti koskaan löytänyt todellisia kykyjään.

Heidi kuuli Synergy WorldWidesta ensimmäistä kertaa viisi vuotta sitten. Hänen vanha ystävänsä Franz Friess otti häneen yhteyttä ja kertoi liiketoimintamahdollisuudesta. Franz on aina ollut Heidin esikuva, joten tämä päätti osallistua Düsseldorfissa järjestettyyn tapahtumaan. Tapahtuman puhujat olivat vakuuttavia, ja perinnön jättämisen periaate miellytti Heidiä ja hänen aviomiestään Manfredia, joka myös kuuluu Synergy-tiimiin.

Heidi on kiitollinen kaikille, joiden ansiosta hänen Synergy-liiketoimintansa on menestynyt. Hänen mukaansa vahvan naisen takana on vahva perhe. Hän kiittää aviomiestään ja lapsiaan näiden tuesta sekä Diamond Executive Hakan Cetiniä ja Presidential Executive William Martinia näiden järjestämistä tapahtumista, joissa hän sai tarvitsemaansa koulutusta liiketoimintansa alkuvaiheissa. Perheensä kannustuksen ja rakkauden ansiosta Heidi saavutti huhtikuussa Team Director-tason.

”Haluan onnitella kaikkia tiimin jäseniä heidän sitoutumisestaan, yhtenäisyydestään ja ryhmähengestään”, Heidi sanoo. ”Yhdessä olemme vahvoja.”

Renate Hope Jordal, Norja

Renate Jordal syntyi ja kasvoi Norjan Bergenissä. Hän on luonnostaan luova, ja aikuisiässä luovuus on käynyt ilmi hänen surrealistisista maalauksistaan ja päätöksestään remontoida unelmatalonsa lattiasta kattoon. Renate on myös koruseppä, kuvanveistäjä ja kampaaja. Hän oppi jo pienenä ajattelemaan yrittäjän tavoin.

”Oman yrityksen pyörittäminen on aina ollut osa elämääni”, Renate kertoo. ”En ole tottunut olemaan töissä yhdeksästä viiteen, ja kun aikoinani olin, tunsin olevani loukussa. Silloin käännyin Synergyn puoleen. Jos jotain haluaa tarpeeksi, se on mahdollista saavuttaa.”

Kesästä 2014 alkaen Renate on maalaamisen sijaan keskittynyt enemmän Synergy-liiketoimintaansa. Samalla hän remontoi kotiaan. Painopisteen muuttumisen myötä hänen liiketoimintansa kaksinkertaistui, ja maaliskuussa 2015 hän saavutti Team Director-tason. Renate on myös mukana ryhmissä ja organisaatioiden toiminnassa, jotka tukevat verkostomarkkinoinnin parissa työskenteleviä naisia.

”Kun sitouduin kunnolla Synergy-liiketoiminnan rakentamiseen, löysin samalla asian, joka minua innostaa. Haluan auttaa myös muita naisia löytämään ja toteuttamaan haaveensa”, hän sanoo. ”Tiedän, miten saavutan haluamani, ja haluan palavasti auttaa muita naisia saavuttamaan omat unelmansa.”