Legacy Magazine > Juli 2015

Få maksimalt ut av potensialet ditt før Summit 2015

av Dan Norman, president for Synergy WorldWide

Da siste økt av Synergys Europe Summit ble avsluttet i Barcelona, reiste mer enn 1000 ivrige Synergy-teammedlemmer hjem, fast bestemt på å ekspandere virksomhetene sine og forandre lokalsamfunn, byer og land med Synergy. Ni måneder har gått siden disse målene ble satt. Hvordan har det gått med oss?

Det har vært noen raske og suksessrike ni måneder etter at resultatmålene ble fornyet under Summit 2014, og vi gleder oss til å komme sammen igjen i Roma på den største regionale Summit som noen gang har vært arrangert i Europa.

Måneden etter Summit var en fantastisk måned for anerkjennelser. Hakan Cetin— en dyktig leder som har vært hos Synergy siden 2007— fikk Diamond Executive-tittelen. Karl og Elfriede Tappauf oppnådde Pearl Executive-tittelen sammen med Thorsten og Suanne Kupske. I samme måned ble tre personer Team Director, 11 ble Team Manager og 30 ble Team Leader. Dette er intet mindre enn fantastisk. Midt-Europa har hatt en spesielt bra måned, med nær doblet salg.

Noen av teammedlemmene som nådde høye titler i oktober, kvalifiserte seg til å delta på Legacy Retreat 2015 i Dubai— utvilsomt et av de mest minneverdige arrangementene jeg noen gang har deltatt på med Synergy. Det var gledelig at mer enn 20 teammedlemmer fra Europa kvalifiserte seg til å delta på dette elitearrangementet, og 12 av de 20 var med for første gang.

SLMsmart Activation Challenge ble lansert under Summit 2014, og i etterkant har det vært utbetalt tusenvis av dollar i utfordringsbonus. Én av de utbetalingene som ble tilbudt i SLMsmart Activation Challenge, var SLM 10 Club-bonusen. Mange tjente opp denne bonusen ved å aktivere minst 10 nye kunder eller distributører på SLMsmart-produkter. Det var imponerende å se at noen få teammedlemmer som tjente opp denne bonusen, anstrengte seg ytterligere og klarte å aktivere 30 personer eller flere med SLMsmart.

I Østerrike ble nok et vellykket Team Manager Academy nettopp avsluttet. Det er alltid en inspirasjon å være sammen med lederne av Synergy Europe i slike vakre omgivelser. Relasjonene som skapes på slike arrangementer, har potensial til å skape stor vekst hos Synergy. Gratulerer til alle som kvalifiserte seg i år.

Idet tredje kvartal er godt i gang, venter vi ivrig på European Summit i Roma, der vi skal kunngjøre nye produkter, kampanjer og programmer som vil holde virksomheten din godt i gang gjennom hele året. På Summit får du uvurderlig opplæring, som hjelper deg med å få maksimalt ut av potensialet med Synergy, og som gir inspirasjon og motivasjon til å gjøre neste år enda bedre enn fjoråret – på denne måten utnytter du potensialet ditt til fulle. Vi har laget Race for Rome-kampanjen for å gjøre det lettere for deg å delta på dette arrangementet. Du kan tjene opp kontanter som kan brukes på reisen til Roma, og i tillegg deles det ut premier for driftsresultater fra måned til måned.

Det har vært noen raske og suksessrike ni måneder etter at resultatmålene ble fornyet under Summit 2014, og vi gleder oss til å komme sammen igjen i Roma på den største regionale Summit som noen gang har vært arrangert i Europa.

Jeg er takknemlig for den målrettethet og lidenskap som teammedlemmer over hele Europa utviser, og føler meg trygg på at vi i tredje kvartal vil se økt produktivitet mens vi fortsetter å jobbe sammen og utvikle oss for fremtiden. Vi håper at mange flere av dere vil oppnå høye titler, slik at vi får muligheten til å påskjønne dere personlig i Roma for den store innsatsen for å styrke og ekspandere Synergy WorldWide.